Merhaba,
Bebekten sonra pskolojim gerçekten,çok bozuldu.bir de engelli ablam var annem vefat etti onun bakımida bende yakın zamanda pskiyatriyr gittim antidepresan verdi emzirdigin için kullanıp kullanmamak arasında kaldım ama çok agresif oldum bebek bakmak bu kadar zormu yoksa bebegimm zor bilmiyorum ama iki dakika durmuyor ek gıdaya geçtik onun yemeğini yapmakta bile zorlaniyorum 8 aylık oldu zamanla kolaylaşacağını dusunmustum ama daha da zorlaştı benim için evden bir türlü dışarıya çıkamıyorum yemek yap bebekle ilgilen ablamla ilgilen . artık gerçekten çok bunaldim şu sıralar çok huysuz dis cıkarıyor snairim sürekli ağlıyorum destek olacak kimse yok eşim destek olmaya çalışıyor ama ruh sağlığım çok bozuldu gün içinde ne dışarı çıkabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum bütün bebekler böyle mi anneler gün içinde neler yapıyor merak ediyorum yoksa ben mi beceremiyorum
--evet yardımcı ariyorum belki tanıdığınız biri vardır ihtiyacı olan yatılı yada yarı zamanlı bir bakıcı bende evdeyim zaten sabırlı ve şefkatli biri ?