• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekten sonra pskolojim bozuldu

Teşekkür rd

Çok teşekkür ederim evet artık sabrediyorum bende gerçekten hiç göründüğü gibi değil hayat şartlarında zor şimdi bende köfte yapıp atıyorum dondurulmuş almıyorum zararlı olur diye düşündüm bilemiyorum ki sebzeli börek nasıl yaoiyorsunuz
Böyle paçanga böreği gibi yufkayla patatesli veya hangi sebzeyi isterseniz tek tek hazirlayip birbirine yapismayacak şekilde donduruyorum. Kofte kuzu kıyma olmali zatenn hazirlar sağlıksız olur bence de.

Yazıldı mı bilmiyorum ama doktor size ilacı verirken emzikli bebeğiniz olduğunu belirtmediniz mi... ona göre bir ilaç vermiştir. Bakıcı aradım ikisine bakmıyor dediniz ya siz ablanıza bakacak birini aramalısınız zaten. Çocuğunuza eşinizle dönüşümlü bakarak dinlenebilirsiniz. Ha o bakıcıyı bulamazsanız ev işlerini yapacak bir yardımcı çağırmalısınız

Yazıldı mı bilmiyorum ama doktor size ilacı verirken emzikli bebeğiniz olduğunu belirtmediniz mi... ona göre bir ilaç vermiştir. Bakıcı aradım ikisine bakmıyor dediniz ya siz ablanıza bakacak birini aramalısınız zaten. Çocuğunuza eşinizle dönüşümlü bakarak dinlenebilirsiniz. Ha o bakıcıyı bulamazsanız ev işlerini yapacak bir yardımcı çağırmalısınız
Evet söyledim ama sütten kesmemi söyledi zaten aslında bende evdeyim dönüşümlü olarak ıkisini idare edeceğimiz birini düşünmüştük evet artık birinden biri olsa daha iyi olacak

Merhaba, şu ana kadar idare etmiş olmanız bile ne kadar güçlü olduğunuzu gösteriyor. Terapi almayı düşünür müsünüz? İsterseniz psikologlar grubunda sizin için ayirabileceginiz bütçeye (bazen sembolik ücretler oluyor) göre bir ilan çıkabilirim. Sevgiler 💞💞

Tesekkur ederim nasıl olur bilmiyorum olabilir aslında 😊
Merhaba, şu ana kadar idare etmiş olmanız bile ne kadar güçlü olduğunuzu gösteriyor. Terapi almayı düşünür müsünüz? İsterseniz psikologlar grubunda sizin için ayirabileceginiz bütçeye (bazen sembolik ücretler oluyor) göre bir ilan çıkabilirim. Sevgiler 💞💞

Merhaba,
Bebekten sonra pskolojim gerçekten,çok bozuldu.bir de engelli ablam var annem vefat etti onun bakımida bende yakın zamanda pskiyatriyr gittim antidepresan verdi emzirdigin için kullanıp kullanmamak arasında kaldım ama çok agresif oldum bebek bakmak bu kadar zormu yoksa bebegimm zor bilmiyorum ama iki dakika durmuyor ek gıdaya geçtik onun yemeğini yapmakta bile zorlaniyorum 8 aylık oldu zamanla kolaylaşacağını dusunmustum ama daha da zorlaştı benim için evden bir türlü dışarıya çıkamıyorum yemek yap bebekle ilgilen ablamla ilgilen . artık gerçekten çok bunaldim şu sıralar çok huysuz dis cıkarıyor snairim sürekli ağlıyorum destek olacak kimse yok eşim destek olmaya çalışıyor ama ruh sağlığım çok bozuldu gün içinde ne dışarı çıkabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum bütün bebekler böyle mi anneler gün içinde neler yapıyor merak ediyorum yoksa ben mi beceremiyorum

--evet yardımcı ariyorum belki tanıdığınız biri vardır ihtiyacı olan yatılı yada yarı zamanlı bir bakıcı bende evdeyim zaten sabırlı ve şefkatli biri ?
Maddi imkan varsa komsu vs birini bulun. Yarim gun gelip yemek yapsin. Evi derlesin. Rahat edersiniz.

Back
X