Bebekten sonra pskolojim bozuldu

Böyle paçanga böreği gibi yufkayla patatesli veya hangi sebzeyi isterseniz tek tek hazirlayip birbirine yapismayacak şekilde donduruyorum. Kofte kuzu kıyma olmali zatenn hazirlar sağlıksız olur bence de.

Yazıldı mı bilmiyorum ama doktor size ilacı verirken emzikli bebeğiniz olduğunu belirtmediniz mi... ona göre bir ilaç vermiştir. Bakıcı aradım ikisine bakmıyor dediniz ya siz ablanıza bakacak birini aramalısınız zaten. Çocuğunuza eşinizle dönüşümlü bakarak dinlenebilirsiniz. Ha o bakıcıyı bulamazsanız ev işlerini yapacak bir yardımcı çağırmalısınız

Evet söyledim ama sütten kesmemi söyledi zaten aslında bende evdeyim dönüşümlü olarak ıkisini idare edeceğimiz birini düşünmüştük evet artık birinden biri olsa daha iyi olacak

Merhaba, şu ana kadar idare etmiş olmanız bile ne kadar güçlü olduğunuzu gösteriyor. Terapi almayı düşünür müsünüz? İsterseniz psikologlar grubunda sizin için ayirabileceginiz bütçeye (bazen sembolik ücretler oluyor) göre bir ilan çıkabilirim. Sevgiler

Tesekkur ederim nasıl olur bilmiyorum olabilir aslında

Maddi imkan varsa komsu vs birini bulun. Yarim gun gelip yemek yapsin. Evi derlesin. Rahat edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…