Durumu lehine çevirme yeteneğin varsa evet yoksa şimdiki sıkıntını onla çarp çıkan sonuç ne kadarsa sıkıntı da o kadar![]()
Bu yüzden elimden geleni yapmayı düşünüyorum. Hiç yüz verme niyetinde değilim yoksa daha beter olacak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durumu lehine çevirme yeteneğin varsa evet yoksa şimdiki sıkıntını onla çarp çıkan sonuç ne kadarsa sıkıntı da o kadar![]()
Ne yaptin canim sen?bu anlttigin durumda esinin ailesi daha cok mudahil olacak hayatiniza.bunun sınırını cizecek olan sizsiniz.cocuklu veya cocuksuz ne yapmak istiyorsaniz oyle yapin.bazen sert cikmak gerekir
Tabii ki o da sorun olur.huysuzlandigini gorseler bile emin ol baska seye yoracaklar.ac bu cocuk ,sutun yetmiyo ,kucagina cok alistirdin vs bitmez yani.ama sen simdiden kendine sknti yapma .zaten biyerden sonra patlarsin ozaman biraz ellerini eteklerini cekerler
Şöyle söyliyim; kayinvalidem geç misafir cagiriyorsa asla bana gel demez cünkü cok iyi bilirki gitmicem. Oglumun uyku düzeni var sabah 8 kalkar, aksam 8 yatar genelde.(istisnai durumlar haric tabi) Öglen vaktindede cagirmaz cünkü artik cok iyi ögrendiki oglum 12-1 arasi uykuda. Zilede basmaz kimse cünkü kapiyi asla acmam oglum uyuyacak diye. Görseler ya sabah görürler bizi yada öglenden sonra. Güzelde bahane oluyor acikcasi. Ama ben bahane olsun diye degil, herkese ayak uydurmaktansa insanlar bana uysun düsüncesi ve oglumun düzeni olmasi icin yaptim bunu. Arada tabi söylediler; amma abartiyorsun bizde büyüttük, gec yatsin neolacak. Asla kulak asmadim, taviz vermedim. Sonuç alistilar ve artik onlar görmek istiyorlarsa ayak uydururlar:) 8den sonra cocuklu misafirimde olmaz hem apartmandakilerin rahatsiz olmamasi hemde oglumun uyudugu icin. Kafam cok rahat:) misafir cagiracak olursakta haftasonu ya kahvalti, yada öglen saatlerinde gelir, 7 de kalkar giderler:)
Sınırları belirleyen sizsiniz. Nasil tavir alırsanız oyle olur. Bunu bir fırsata cevirebilirsiniz, ama siz cabalamadikca kimse durduk yere degismez. Hatta üzülerek söyleyeyim ki onlar bunu firsat bilip bu sefer de çocuk konusunda hayatiniza dahil olabilirler
Sen gitmezsen onlar gelecek anlayıs yoksa yoktur bebekle alakası olmaz