Tecrübeli bir anne ve Kv alt etmiş bir kadın olarak bana istediğini sorabilirsin canım

Seve seve yardımcı olurum.
Burada ki konuları okıyunca ne kadar şanslıyım hiç öyle kv sorunum falan olmadı çünkü izin vermedim vermemde

Acayip konuşkan içten pozitif neşeli anlayışlı hatırnaz idareci hürmetkar saygı ve sevgi dolu kibirsiz kaprissiz nazsız bir kadınım.Bende ki bunca meziyetten sonra bana afra tafra yapmak cami duvarına işemek gibidir

Hayatının hatasını yapmış olur yani.Ben öyle eşime falanda bişey anlatmam ağzının payını fazlası ile kibarca veririm o kadar. Kv isterse oğluna şikayet edebilir sorun değil korkum olmaz yani.Eşim de onun bunun ağzına bakıp hareket edecekse onun da ağzının payını veririm alır çocuğumu giderim.Bir huyum vardıe asla kavga etmem karşılık vermem hakarette etmem yani daha sonra pişman olacağım hiçbirşeyi söylemem bana söyleseler dahi bişey demem daha sonrs onlara karşı kullanırım

Anama babama gelip kızın böyle dedi yaptı diyemezler yalandan deseler bile babam beni iyi tanır ne derim ne demem iyi bilir o sebepten inanmaz kimseye. Bende yalan olmaz eğriye eğriye dopruya doğru derim.Haksız olsun anamı babamı bile kayırmam.