Bebek Beslenmesi Bebelac Kullanan Anneler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim kızımada genellikle bebelac veriyorum ama milupa hero baby ve hipp kullandım yaramadı ama kilosu iyi bebelac iyi kilo aldırdı kızıma

benim kızımada genellikle bebelac veriyorum ama milupa hero baby ve hipp kullandım yaramadı ama kilosu iyi bebelac iyi kilo aldırdı kızıma

aman hip mama kullanma derim sana internetten baksana içerisinde çok miktarda kurşun ve başka şeyler bulunmuş hemen kes bence

kızımdan biliyorum bebelac verdigimizde gazdan duramazdı milupada gaz sorunu olmazdı 2 gün arayla denedim emin olmak için mamadanmı diye ama milupa verdigimde sesi çıkmazdı bebelac gaz yapıyor.

2.5 aydan sonra sütüm yetersiz geldi mama reklamlarında bebelac dikkatimi çekti iykide kullanmışım bebeğimin gelişimi tam normal değerlerinde oğlum 5 aylık oldu bebelac gece kullanmaya başladım teşekürler bebelac

bende bebelac kulanıyorum o daha hafif ve daha rahat tüketiliyor aptamil kabızlık yapıyo bazı bebeklere agır geliyor bebelac bende tafsiye ediyorum

bende bebelac kulanıyorum o daha hafif ve daha rahat tüketiliyor aptamil kabızlık yapıyo bazı bebeklere agır geliyor bebelac bende tafsiye ediyorum

Bu kadar kesin konuşmak doğru değil.Sanki bebeğiniz değilde siz kullanıyorsunuz okuduklarımdan öyle anlıyorum kusura bakmayın.En doğrusu denemek elbet bebek birini kabul ediyor.Ben aptamil kullandım oğluma. Bebelacıda denedim ama oğlum hoşlanmadı.

bence bu durum bebekten bebeĞe deĞiŞiyor 2 aydır aptamil 1 kullanıyorum ve bebeĞim fitilsiz kakasını yapamıyor ben de bugün bebelacı denicem umarım oĞluma iyi gelir

immunifortis yuzunden fiyat farki var. ancak immunofortis'in etkisini gostermesi icin tavsiye edilen dozlarda alinasi gerekiyor. benim bebegim hicbir zaman o kadar istahli olmadi. ben de doktorumuzun da tavsiyesiyle bebelac kullandim. gaz vs bir sorun da yasamadik..bunlar bebege gore degisiyor tabii. denemek lazim.

herkes memnun olduĞunuyazınca ben de bebelac aldım ama hiç memnun kalmadım çünkü bebelac erimiyor biberonu tıkıyor oĞum da mama gelmeyince sinirlenip emmedi 2 gece aç yattı tekrar milupaya döndük Şimdi bebelacı sadece ziyan olmasın diye muhallebide kullanıyorum

kizlar cahillimi bagislayin gdo ne demekk?bende emziriyorum arada disari cikarken ve gece yatmadan önce aptamil veriyorum memnunum

benim kızım doğduğundan beri aptamil yiyordu
kilosu,gelişimi de hep iyi oldu
ama 15 gün fln önce bebelaca başladık ve 150 gr almış sadece
memnun kalmadım yani ve dün tekrar aptamil aldık

3aylık bebeğim var sezeryanle doğum yaptığım için sütüm hemen gelmedi gelen sütte kendisine yetmedi doktorumuz hastanede aptamil önerdi onu aldık 1kutuyu bitirdik ama çocuk sancıdan kıvrandı anlayamadık daha sonra sma kullandım çok güzel bi mama kilo ve boyuda çok güzel gitti maşallah yanlız heryerde bulunmadığı için sorun yaşıyoruz mesela bayramda bütün eczaneler kapalıydı açık olanındada olmadığı için tekrar aptamil aldık çocuk mahvoldu 1günde ertesi gün hemen gidip sma aldık ama oğlumun hala gaz sorunu var nette araştırırken gördüm golden goat diye keçi sütü bazlı bi mama şimdi onu sipariş verdim bakalım bekliyoruz inşallah iyi gelir üstelik indirim varmış o mamada diye 6kutu birden istedim inşallah bi sorun yaşamayız onunda kutusu 32tl parasında değilim ama bu gaz bizi mahvetti bu mamalar bittikten sonra ortalama 5aylık falan olur ozamana kadar sonra bende bebeleca geçeceğim

bende bu gun bebelac aldım acdıgımda aptamil le kaşıklarnın aynı olmasını şaşırdım ikisinde aynı erde üretildiginde hic şaşırmadm zaten ambalajdan dolay fiyatının farklı oldugu belliydi e bu ara hero baby kullanym bebegm memnunyetle icyo aptamilde kullandk ama cok paalı olyo bzm icin

Süt yeter genel anlamda diyorlar ama yetmeyedebiliyor. Ben bebeğime inatla 50 günlük olana kadar anne sütü vermeye çalıştım. Sarılıktı sarılığı ne azaldı ne de tamamen geçti. Bebeğim 50 gün kucağımdan inmedi memeden ayrılmadı yapışık gezdik. Dr'um sarılığını kontrol altında tutmak için (artıp artmadığını anlamak için) 2 günde bir gelip kan verdirtti bebeğimden. Sağlığı için içim parçalana parçalana 2 günde bir o minicik damardan kan aldırdık. kabus gibiydi. En sonunda 4 çocuğunu emzirerek büyütmüş olan annem bana kızım bu çocuk böyle memeye yapışık normal değil sen buna mama vermeyi dene dedi. Mamayı verdiğim gibi bebeğim doğru düzgün uyudu. 5 gün içinde de geçmeyen sarılığını tamamen attı. Çok yavaş artan kilosu normal ivme kazandı hızla boy attı. Kimse çocuğunun düşmanı değil tabiki her anne eminim emzirmek ister bebeğini çünkü emzirme anne ile bebeği arasındaki en güzel iletişim. Bir de "sorada yemeklerınızın suyunna ekmek dograyıp yedırın eskıden mamamı vardı bızde aclıktan ölmemısız bebekkken" demişsin. Bebeklerin ilk 4 ay besinlere alerjik özelliklerine karşı henüz toleransları yeterince gelişmediği için en erken ek gıdaya başlama zamanı 4. ayı doldurdukları zamandır. Ben kendi adıma ilk aylarında yemeğin suyuna ekmek doğrayıp verme riskine giremem. Böyle bilgiler edindikten sonra. Bize bişey olmamış şansımıza ama pattadak çocukları abuk subuk şeylerden ölen de çok "eski" insan tanıyorum. Bilinçli bi şekilde de açıkçası riske girmem. Allah çocuklarımıza sağlık versin.

Son düzenleme:

O hemşirenin yaptığının doğru olduğunu düşünmüyorum. Çünkü en azından bu şekilde bazı minarellerden ve vitaminlerden mahrum kalacağına inanıyorum bebeğin. Bebek mamalarının içeriğinin ise söylendiği gibi olmadığına ve tamamen ticari amaçlı olduklarına inanmak istemiyorum. Çünkü sonuçta büyük bir pazar ve kitlesi en küçük olumsuzlukta şüphe uyandıracak bir haberde yön değiştirebilecek ürünler bebek mamaları. Bu nedenle rakip firmalar birbirleri ile rekabeti en kusursuz ve sağlıklı olmakla sağlayabilirler ya da fark atabilirler. Bu kontrolün bizim yerimize onların yaptığını düşünmek istiyorum. mama kullanmak zorunda olan bir anne olarak çok mu iyimserim??

mersel bu msjı ne zaman yazdın bilmiyorum.sitede yeniyim. ama bu uyarımda umarım geç kalmamışımdır.
conformilleri sakın kullanmayın. gazlı ise bebekler gaz giderici şuruplar var. onları kullanın.
nedenmi. conformiller sık kaka yaptırıyor. kısaca bebek bolbol ishal buruntusu yaşıyor.
ne zordur o sancı. kendinizden bilirsiniz.büyükleri bile zorlar.
ben kullandım ama o kadar pişman oldum ki oğluşum ne çekti yavrum yazık.
bi büyüsün özür dilicem ondan.
kardeş benden tavsiye gazını gidermenin başka yolları var. çektirme bebeciğe o sancıları.

uzun zaman olmuş yazalı ama size alerji yapan mama milupa mıydı ve nasıl belirtiler vardı. bizde aynı sorunu yaşıyoruz. rica etsem bana hatırladığınız kadarı ile yaşadıklarınızı anlatır mısınız. özelden mesaj da gönderebilirsiniz. yeni yeni üye olduğum için gönderemiyorum...

ben aptamil ar kullanıyorum ama ilk mama kullanmaya başladığım dönemde dokturuma sormuştum hangi mamayı kullanayım diye oda bana hangisini kullanırsan kullan ama sakın bebelac kullanma çünkü sindiriminde çok problemler yaşıyoruz demişti. kabızlık problemi yaşayan bir arkadaşımda bebeğine bebelac yediriyordu bende doktorun dediğini ona söylediğimde aptamili denemiş ve kabızlık problemi ortadan kalkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…