Çocuk Hastalıkları bebem sureklı tavana bakıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Oğlum 2,5 aylık.Sürekli ışığa,perdeye ve her türlü desene uzun uzun bakıyor.Yürüdüğümde beni takip ediyor gözüyle ama ona seslendiğimde bakmıyor.Hep sağına soluna bakıyor.Göz teması çok nadir kuruyor ama hiç kurmuyor değil.Çok canım sıkkın.İnternette gezmekten araştırmaktan beynim sulandı ve moralman çökmüş durumdayım ya otistikse diye.Doktor 3. Aya kadar bekle dedi.Ama 15 günde birşeylerin değişeceğini sanmıyorum.1 aylık bebekler annelerinin yüzüne uzun uzun bakarak gülüyorlar.Bugün ağlamaktan bitap düştüm.öyle korkuyorum ki bilemezsiniz.Ne olur bu konu hakkında bilginiz varsa beni aydınlatın.
zeynepbarkn lütgen cevap yaz bana benimki de suan iki aylik aynı şeyleri yasiyorum senin ogluşun nasıl oldu ićimi rahatlatacak birseyler söyle lütfen deliricem

Oğlum 2,5 aylık.Sürekli ışığa,perdeye ve her türlü desene uzun uzun bakıyor.Yürüdüğümde beni takip ediyor gözüyle ama ona seslendiğimde bakmıyor.Hep sağına soluna bakıyor.Göz teması çok nadir kuruyor ama hiç kurmuyor değil.Çok canım sıkkın.İnternette gezmekten araştırmaktan beynim sulandı ve moralman çökmüş durumdayım ya otistikse diye.Doktor 3. Aya kadar bekle dedi.Ama 15 günde birşeylerin değişeceğini sanmıyorum.1 aylık bebekler annelerinin yüzüne uzun uzun bakarak gülüyorlar.Bugün ağlamaktan bitap düştüm.öyle korkuyorum ki bilemezsiniz.Ne olur bu konu hakkında bilginiz varsa beni aydınlatın.

Bana yrdim edin lutfen kizim 80 gunluk su an anlattiginiz seyleri yasiyorum tipa tip ve siz gibi surekli agliyorum bebeginizin durumu nasil iyimi cok merak ediyorum

Bana yardim edin lutgen zeynep hanim su an ayni seyleri yasiyorum bebegim 80 gunluk bnde siz gibi durmadan agliyorum bebeginizin gekisimi nasil su an lutfen aydinlarin beni

Beimkide bebekken saatlerce yatagin basligini kucagimda izlemisti,er zit renkler ilgilerini cekiyo :)))

Benim bebegim de goz kontagini gec kurdu ilk barlarda cok kisaydi ve gulmuyordu epey paniklemistim ama simdi 3 ay 10 gunluk ve surekli yuzumuze bakip gulucukler atiyor hatta kafami cevirince soyleniyor hep ona bakayim istiyor 2 aylikken benimki de cok bakmazdi baksa bile bi bakar cevirirdi kafayi. 2,5 aya kadar normal diye biliyorum, ama her bebek fsrklidir ager 3-4 aylik olmus hala tepki vermiyor ve size bakmiyorsa bir norologa gorunebilirsiniz

Benim bebegim de goz kontagini gec kurdu ilk barlarda cok kisaydi ve gulmuyordu epey paniklemistim ama simdi 3 ay 10 gunluk ve surekli yuzumuze bakip gulucukler atiyor hatta kafami cevirince soyleniyor hep ona bakayim istiyor 2 aylikken benimki de cok bakmazdi baksa bile bi bakar cevirirdi kafayi. 2,5 aya kadar normal diye biliyorum, ama her bebek fsrklidir ager 3-4 aylik olmus hala tepki vermiyor ve size bakmiyorsa bir norologa gorunebilirsiniz
Benim kizim 81 gunluk bugun kisa kisa bakiyor gulumsuyor a bi anda beni gormuyo ugrasiyorum kontok kursun diye bende cok tedirginimm cocuk dr bisey yok dedi bugun goz dr gittim oda normal dedi ama cok korluyorum

Benim kizim 81 gunluk bugun kisa kisa bakiyor gulumsuyor a bi anda beni gormuyo ugrasiyorum kontok kursun diye bende cok tedirginimm cocuk dr bisey yok dedi bugun goz dr gittim oda normal dedi ama cok korluyorum
Benimki de oyleydi bende paniklemistim ama 3. Aya dogru degisti cok kisa bakiyodu yuzume ve gulmuyodu simdi kikirdiyo bile panikleme bence ben sonradan fark ettim ki ev daha cok ilgisini cekiyo benden:)

Goz temasi varmiydi benim kzimda cok zor ara ara bi an ben karsisina gecince bana bakmiyo ugrasiyorum ole goz kontagi kuruyorum
İnan hatirlamiyorum o kadae da bence seninki de merakli inceliyor:) yine de iyi bi cocuk dr sine sor bakalim

Kızlar bebekleriniz nasıl oldu?benim kızımda aynı durumda lütfen bişeyler yazın

Back
X