Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henuz hıssetmedım bebeymı özlemekteyım bı an once hısetmek ve göbegımın kocaman olmasını ıstıyorum::)
ama hamılesın degıl mı
ne kadarlık cnm
deılım malasef hamıle olmayı ıstıyorumm![]()
ozaman ıns en kısa zamnada hamıle kalırsın ıns
bat ne zaman canım
insallah canım yumurtlama haftamdayım 7 mart sen hamılemsın
yok canım henuz degılım ama ıns Allah soyletıyordur 22 subat bat beklıyorum sabırla
sende bu haftanı ıı degerlendır bakarsın rabbım bu ay mucızesını yollar sanda
insallah canım her ay bı umut oluyor umarım hamılesındır melegıne bu ay kavusursun ne kadar suredır beklıyorsun melegını[
insallah canım her ay bı umut oluyor umarım hamılesındır melegıne bu ay kavusursun ne kadar suredır beklıyorsun melegını[
agustosda kı dusugumden sonra aralık tan berı denıyoruz cnm
agustosda kı dusugumden sonra aralık tan berı denıyoruz cnm
uzuldum canım ınsallah bu ay kavusursun melegıne belırtıler var mı
uzuldum canım ınsallah bu ay kavusursun melegıne belırtıler var mı
belirti derken neyı belırtı baz alacagımı bılmıyorum cnm buyuzden beklemeye devam ama netlesırse soyleyecegım belırtıler var ıns
belirti derken neyı belırtı baz alacagımı bılmıyorum cnm buyuzden beklemeye devam ama netlesırse soyleyecegım belırtıler var ıns
bebiş belirtısı canım :)umarım hamıssındır merakla beklıycem netlesınce burayada yazarsan sevınırım...
bebiş belirtısı canım :)umarım hamıssındır merakla beklıycem netlesınce burayada yazarsan sevınırım...
tabı yazarım hafta sonuna kdar bellı olur herhalde bende sabırsızlanıyorum ogrenınce yazarım burayada
tabı yazarım hafta sonuna kdar bellı olur herhalde bende sabırsızlanıyorum ogrenınce yazarım burayada
insallah guzel haberı alırsın canım allah ısteyen herkeze nasıp etsın...
haklısın canım her ay yenı bı umut cok bekletmesınler artık bızı bebıslerımızhasret..
özlem..
sevinç..
mutluluk..
hüzün..
bazen umutla,bazen umutsuzlukla..
heyecan..
acabalar?
insanoğlunun hissedebileceği her türlü duyguyla her ay yeniden ve en baştan bekliyoruz..
bi geleydin iyiydi be bebiş![]()
haklısın canım her ay yenı bı umut cok bekletmesınler artık bızı bebıslerımız
evet yaaa..
onu bu kadar istiyoken,bu kadar heves etmişken ve ona krallar gibi prensesler gibi bakacakken neden bu bekletiş?
bi gelsin kızcam ona,kaçışı yok![]()
![]()
yok canım henuz degılım ama ıns Allah soyletıyordur 22 subat bat beklıyorum sabırla
sende bu haftanı ıı degerlendır bakarsın rabbım bu ay mucızesını yollar sanda