Doğuma Hazırlık Bebilerimiz ka Haftalk ve arlklar ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim oğluşumda 26+5 te 1112 gram arkadaşlar . Kilomuz boyumuz normalmiş zemuszemus

30+5 kilolarımız 1950 ve 1910 gram. büyüyoruz çok şükür.

merhabalar
bende katilmak istedim araniza.benimde 28+6 da 1288 gr + 40 cm boy demisti doktor

bende 16 haftada 150 gr dı çok az gibi geldi ya sizinkileri görünce şimdi ne kadardı bilemiyorum tabi 19+3 lük oldum c.tesi dr gidicem o zaman öğrenicem canım kızım lavinyam ne kadar diye

çarşamba kontrolüm var 33+4 olucam bende çok merak ediyorum oğluşum ne kadar olmuş umarım en az 2250 dir

slm kızlar bende 30 hafalık hamileyim.1500 gr kızım.dr.iyi dedi.hepinize sağlıklı doğumlar dilerim.sevgiler

Rabbim hepinizinkini nazarlardan esirgesin kizlar.
Benimde bebis, 20 haftalik ve 160 gram,cok zayif geliyor bana bilmiyorum ama icimde azicikda olsa bi tedirginlik kaldi, aman diyorum saglikli olsun da... =(

Son düzenleme:
benimde 29 haftalıkken 1,360 gr. boy 35 cm di...(boyu kısamı ne ya) kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…