Doğuma Hazırlık Bebilerimiz ka Haftalk ve arlklar ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ya biz biraz küçüğüz 14 haftalıkken 92 gr dık normal dimi ağırlıkları dr normal dedi ama ben gene pipirik annne modundayım :)

29+6 da 1487 gr maşallah oğluşuma hepimizin bebişlerine

27+4 te 1310 gr 39 cm. oğluşuma ve tüm bebişlere kocaman maşallah....

maaşallah bebişlerinize tombikleişmişler benim kızım ne kadar oldu acaba çook merak ediyorum en son 25 haftada 720 gr.dı şimdi 29+2 olduk 10 gün sonra dr.randevumuz ama ben sabredemiyoruummm

benim üçüzlerim 18+5 te 252_260_247 gramlar

17+5 te kızım 200 gram 17cm dı bakalım haftaya nekadar olmus

kızlar karnımızda bebekler kilo verirmi. bu seferki artması gerekirken daha düşük çıktı.890 iidi 2 hafta sonra 800 çıktı.
doktor pozisyondan yanlış çıkabiliyor dedi ama içime sinmedi.

en kücük benim bebişim senağlama doktorumda zayıf dedi ne yemeliyim kızlar neler önerirsiniz? bu arada 33 haftalık bebişim 1800g

en kücük benim bebişim senağlama doktorumda zayıf dedi ne yemeliyim kızlar neler önerirsiniz? bu arada 33 haftalık bebişim 1800g

canım hiçte zayıf değil. endişelenme bence.1480 ile 2750 arasıkilo olmalı diyor o haftalar.
niye zayıf dediki doktorun.

canım hiçte zayıf değil. endişelenme bence.1480 ile 2750 arasıkilo olmalı diyor o haftalar.
niye zayıf dediki doktorun.

bilmiyorum ki canım ya 30 haftalıkken gittiğimde 1575g demişti yine zayıf dedi haftaya tekrar gidicem inşallah almıştır ablası:çok üzgünüm:

20+5ken 25cm 370 gram mınıgım :asigim:

24+2 de 845 gr 33 cm... Allahın mucizesiyle büyüyorlar ne çabuk.... Çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…