Doğuma Hazırlık Bebilerimiz ka Haftalk ve arlklar ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
lütfen kimsenin bebeğiyle kendi bebeğinizi ne hamileyken ne de doğumdan sonra kıyaslamayın. doktor normal diyorsa doktorunuzu dinleyin...

benim oğluşum biraz zayıf kalmış dr.amcası dün öyle dedi çok üzüldüm.35 haftalık 2140gr.(

benim oğluşum biraz zayıf kalmış dr.amcası dün öyle dedi çok üzüldüm.35 haftalık 2140gr.(

Hiç üzülmeyin bence..Çünkü hamileliğin son dönemlerindeki ölçümler hatalı çıkabiliyor.
Mesela benim oğluş,34 haftaya kadar hep 2 hafta önden gitti.
35 haftadan sonra ise geride kalmaya başladı.Haliyle ben de endişelenmeye başladım.
Doktorum doğumda 3.300 kg ve 49 cm olacağını söylemişti.
Amaa bizim paşa 4.040 kg ve 54 cm. doğdu.
Yani son haftalardaki ölçümlere fazla takılmayın.Sanırım bebiş iyice büyüdüğü için ve karında yer kalmadığı için hatalı ölçüm olabiliyor..
Hayırlı bir doğum dilerim herkese...a.s.

23+3 650 gram olmuş oluşuuumm:)

37+0 2750 sevindirik olduk büyümüşkaydirigubbakcemile3

benım 35 haftalık 2.400 dr. az dedı cok uzuldumbenneyaptımki sızce az mı gercekten??neler yıyosunuz?ben sütümü yumurtamı eksik etmıyorum gercı dr.da genetık dedı ama annelık ıste üzüldüm

29. haftadayız 28. haftadayken de 1500 gr demişti doktorumuz birazcık iriymişiz :)

biz 18 haftalıkken 230 gr dık :)
pazartesi gidicez kontrole 20+3 olmuş olcaz bakalım nekadar olcaz :)

kızlar ben 26+4 de dr.a gittim en son 855 gr.dı kızım. bu hafta 28.haftadayız, bakalım cumartesi tekrar gidicez. 1 kg.ın üstüne çıkmıştır sanırım artık.
bu arada eger dr.larınız normal diyorsa kızlar başka bebeklerle kilolarını karşılaştırmamak lazım. her bebek ne kadar yakın olsa da kendine özgüdür. kafa karıştırmaya gerek yok dimi yerimseniben
opuyorumnanaktan

biz 21+1 haftaligiz, yarin kontrol var bakalim kac gram olmusuz..

26. haftamızda 900 gr'dık. Şimdi 28. haftadayız bakalım bebeğim kaç gr alcak bu ay :CüvCüv:

25+1 haftalıkken söylemişti doktorum.
38 cm uzunluğunda ve 850 gram demişti..
normalden uzun ona göre de kilosu var diyor..Babamıza benziyomuş eşimde 1,96 boyunda ona görede kilosu
allah sağlıklı bebekler nasip etsin

36+3 3000 kg tosunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…