Doğuma Hazırlık Bebilerimiz ka Haftalk ve arlklar ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ya bende günlerdir bu konuyla ilgili birşeyler bakınıyorum benim de 28 haftada 1137 idi ve doktorum 1 hafta geride dikkat etmen lazım dedi ya bu doktorlar neden böle moral bozar...

canım hiç boş yere sıkma canını bebişinin kilosu gayet ideal haftana göre ,internetten de araştırırsan normal olduğunu göreceksinkaydirigubbakcemile5

şuan 10. haftadayız haftaya kontrol var bakalım kaç gr bebişim

haftalıgım.arefe gunu gıttım drum 2100 ile 2400 arası dedı.gayet normal dedı.kızlar zayıf mı acaba bebısım ya.ne olur bır bılenınız varsa soylesınn

kızlar 34 haftalıgım.2100 ile 2400 arası.normalmi sızce?

benim oglum 33+3 oldu ama kilosunu bilmiyorum. Ben 69 olmusum ama :gitme:

slm kızlar benim bebişim 36. haftada ve 2600 gr gitgide büyüyoruz

27. haftada oğluşum 1100 gr doktor normal dedi

38+2 deyken 3345gr azcık zayıf geldı bana pazartesiye dogum olacak

canım hiç boş yere sıkma canını bebişinin kilosu gayet ideal haftana göre ,internetten de araştırırsan normal olduğunu göreceksinkaydirigubbakcemile5

teşekkürler mai bu arada 30 haftamızda 1475 gr. ama yine az dedi doktorum...

kızlar size tavsiyem bol bol süt için..ben 2 hafta önce gittiğimde 250 gr almıştı kızım ,(genelde 400-500 gr alırdı ve o hafta pek süt içmedim) benimde moralim bozuldu,1 hafta boyunca günde 3 bardak ballı süt içtim geçen hafta 550 gr almış minnoşum 1 haftada yani 35+5 te 3000 gr dı bu cuma tekrar kontrolüm var tekrar yazarım yeni kilosunu...ben 1 hafta denedim ve sütün faydasını gördüm..

ya kizlar benim bebisimde normal haftasina göre byüktü ama bu gittigimde normal dedi. 3 hafta sonra gittim bebisim sadece 250 grm almis ve benim kilom 3 hafta gecmesine ragmen 62. yani bu 3 haftada hic kilo almamisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…