Doğuma Hazırlık Bebilerimiz ka Haftalk ve arlklar ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
29.haftada kızım 1340 gramdı...

31+5haftalık hamişim bugun doktora gıttım boyu 43 cd kılosu 2000gr dedı doktor sızce nasıl kılosu yada kılo alması ıcın ne yemek gerekır bılen varmı

kız daha nasıl kilo alsın obezmi yapcan çocuğu 32 haftalıkwe 2kg bu hızla 4kg doğar zaten daha ne istiyorsun 5mi olsunohaoldumsmile

ama diğer merak eden arkadaşlar için bildiğimiz öenerileri yzalım günde 2 kaşık pekmez bebeğe kilo aldırıyormuş we yetrli kalsiyum, muz, balık, cewiz, yumurta diye biliyorum eklemek isteyen arkadaşlar buyursun..

18 haftalıgız ve bebegım 243 gr 13cm cokmu az kılosu acaba

Son düzenleme:
33 haftalıkken - geçen çarşamba 2300 gr.dı bebeğimiz..31 haftada 2100 gr.dı..maşallah :))

Son düzenleme:
37. haftada 2600 gr. Doktor normal dedi. Bana az geldi ama internetten bi kaç yere baktım normal aralıkta.

30+1 haftalık 1740 .......................

34+3 ...2.400 idi
35+4 ...2.700 idi doktor amcmız çok iyi bakmışsın demişti bir haftada..

benim bebeğim de 39 haftasında 3.500 olmuşş her an gelebilirrr benim tatlı kzıım da bekliyoruzzz sabırsızlıklaa:)

34.haftanın ıcınde 2.300 gr 45 cm zilli kızım

kizlar araniza yeni katildim...oglusum 32 haftalikken 2.350gr boyu 46 cm doktor amcasi 2 hafta onde gidiyor dedi...masallah diyelim:)))

benım oglumda 35 haftalık bır hafta once 2600 gramdı sımdı buyuk olasılıkla 2800 olmustur sanırım

31+4 - 2 kilo dedi doktorum
kkosu çok iyi dedi onde gidiyordu
32+4 SSK rapor almak için başka bı Dr gittim 2530 gr dedi bana çok geldi bı haftada b kadar alamazki yanında usg kağıdının +- 300 gr yazıyordu bende 2200 gr oldunu düşünüyorum

erkek bebekler biraz daha iri oluyor aslinda kilo yazarken kizmi erkek mi oldugunu belirtsek daha iyi olmazmi kizlar?

Son düzenleme:
doğduğunda 38+2 idi 3200 gr kilo 50 cm boydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…