Doğuma Hazırlık Bebilerimiz ka Haftalk ve arlklar ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende 28 haftalıkken gittim 1265 civarındaydı bakalım şimdi ne kadar oldu.doktorum kilosu çok iyi dedi inşallah öyledir.allah hepimizin bebeklerini korusun inşallah.hayırlısıyla kucağımıza alalım artık

Benim oğluşumda 16+1 de 19 cm kilosu 194 gr dedi. Önden gidiyormuş rabbime şükür.

bizde dün dr daydık ve 30 haftalık olduk minik kızım baya bir büyümüş 1610gr olmuş,haftasına göre gelişimi 1 hafta önde dedi dr

dünkü verilere göre

boyu: 46 cm. kilosu 2425gr.

doktorumuz gelişimi iki hafta önde gidiyor dedi ama inşallah iki hafta öncede gelmeye kalkmaz.

en son gittiğimizde;
boyu :49cm. kilosu:3400gr.
inşallah hayırlısıyla gelir bebişim, perşembe tekrar gideceğim bakalım nekadar olmuş kızım.

Son düzenleme:
28hafta 1220gr dı
24 hafta 750grdı
20hafta 375gr dı

benim oğluşumda 30 haftalık oldu geçen hafta doktora gittiğimde 35 cm 1.212 grdı biraz yavaş ilerlio dedi doktor bugün tekrar gidicem bakalım büyümüşmü

kızım 20+2 de 362 gr boyu 22cm haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz

25+3 günlük iken 900 gr dedi doktor.şimdi 26 +2 yim kaç oldu acaba

bizimki 24. haftada 680 grdı, doktor normal dedi ama kızım bebeğim zayıf sanırım diğer 24lere göre azmış kilosu.

31+5haftalık hamişim bugun doktora gıttım boyu 43 cd kılosu 2000gr dedı doktor sızce nasıl kılosu yada kılo alması ıcın ne yemek gerekır bılen varmı

35+5 deki kontorolümüzde 2815 gram 49 cm olduğunu öğrendim sıpamın..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…