Doğuma Hazırlık Bebilerimiz ka Haftalk ve arlklar ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim bebisde, 39+3 de dogdu ve,
3.820gram ve 56 cm boyunda kizim oldu Elhamdülillah :)

bizde 2 hafta önce gitmişdik prensesimiz 28+4 da 1400 dü.

ay kizlar benim bebisimde 34+2 ydi doktorum 3 kiloya yakin dedi. simdi 36.haftama girdim dogumuma kadar nekadar olur sizce?

Benim bebeğim, 15 haftalık 10.2 cm boyunda , 130 gr. ağırlığında. Cinsiyeti halen belli değil

31.haftada 2 kg
33.haftada 2520 gr bana çok almış geldi sonuc bence yalnıs 500 gr almakistir gibime geliyor
erkek benimkin

şu an 27 haftadayım ama en son 24+ 2 de gittim dr a 28 cm 668 gr dı oğlum .............

maşşallahhhh:):)senn kız kesin manken olucak 56 cm süper:)bizim cadalozunda boyu baya önde gidiyor ama inş 56 olur süper bişi ya:)hihoyyyt

Ahahhaah canim benim, Allah'im hayirli bi sekilde dogurmayi nasip eylesin sen ve senin gibi tüm hamislere. Bu arada inan benim kafa durmus, ablamda dogum yapti aramizda 25 gün var ve onun oglu 56 cm dogdu benimde kafam ona gitmis :)
Benim kiz 58 cm dogdu Elhamdülillah canim. Maasallah yavrunu Rabbim esirgesin yeterki saglikli olsunlar da.. Yine de Rabbim herseyi kalbine göre versin.

slm 35 haftalıkken 2500kg 41 cm dik

slm anniş adayları ve annişler bugun 32.hafta bıttı benım bebısımde gecen hafta gıttıgımde kılosu 1900 olmus dr.normal dedı carsamba g.tekrar gıdıcem heralde 2000 olmustur:)

nılufercım senın ıcın yazıyorum cnm bugun 32.haftam bıtıyo benım bebişim kız:)adıda armina:)gecen hafta carsamba g.gıttıgımde 1900 gr dı tekrar bu hafta carsamba g.gıdıcem belkı 2000 veya 2100 olmustur kım bılır k.i.b

Benim bebişte kız.33+0 da 2060 gr ve 45 cm idi.Biraz zayıfız ama boyumuz uzun galiba...

tüm bebişlere maşallah.
36 artı 5 günlük 3300 gram kızım..

33+2 de 2000 gr dı

33+2de 2,30gr dı meleğim. ama kenddimi sıkı bir kampa soktum ayın 1inde bakıcaz ne kadar olmuş

dedim gibi 33 haftada 2520 gr ölçüldü bebeğim başka hastanede seyyar usg cihazıda
dün kendi dotkorumda renklide 33 hafta 6 günde 2420 gr ölçüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…