Doğuma Hazırlık Bebilerimiz ka Haftalk ve arlklar ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben en son 32 haftada gittim kızlar 1,980 gr dı şimdi 35+1 acaba ne kadar almıştır. Peki bileniniz varsa soruyorum 32 haftalık 1,980 Gr iyimi sizce mafoldumben

selam kizlar ben tam olarak 3 aylik hamileyim,3 aylik oldugunda kac gr ve cm olmasi gerekli,sizlerinki 3 ayda ne kadardi?

herkese selam.. ben 36 haftalığım ve canım oğlum 2.760 gram 48 cm olmuş.. maşallah benim tosunuma..

32 hafta 1700 kızım sanki az..ama doktor iyi diyoreyvahedigeldismile

benim ki 23+2 idi geçen cumartesi 625 gr dı kilosu ama boyunu sölemedi doktor bende unuttum sormayı ne kadardır boyu bidahakine unutmam inşallah sorucam

35+5 haftalık
ve 2.884 kg meleğim.......

32 haftalikken bebegim 2 kg yarin tekrar kontrole gitcem bakalim ne kadar olmus

ben şuanda 32 haftalık hamileyim 31 haftalıkken gittiğimde 1 kilo 650 gramdı ama doktor az kilosu dedi sizce öylemi birde amniyon suyu biraz fazlaymış dedi bunun bi zararı var mı acaba korkuyorum lütfen cevam yazın

ben şuanda 32 haftalık hamileyim 31 haftalıkken gittiğimde 1 kilo 650 gramdı ama doktor az kilosu dedi sizce öylemi birde amniyon suyu biraz fazlaymış dedi bunun bi zararı var mı acaba korkuyorum lütfen cevam yazın

bebeginin kilosu icin bir sey diyemem ama amniyon suyunun az olmasi zararli cok olmasinin zarari yok duydugum kadariyla korkma

bugün doktor kontrolümüz vardı. kızım 28 haftalık 1166 gr 35 cm olmuş. maşallah kuzucuğuma.....

35+2 2615 gr 48 cm çok şükür maşallah tüm bebeklere

22 haftalikken 600 grdi oglusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…