Doğuma Hazırlık Bebilerimiz ka Haftalk ve arlklar ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benım persembe kontrolum var.kılosunu halen bılmıyorum..hıç sormadım.doktor soylemedı..
ben 58 kıloyum suan..

kızlar 38. haftam bugün bitti şükürler olsun bebişim 3700 gr mış maaşallah bebişime doktor haftaya kadar bekleyelim gelmezs sezeryana alıcaz mecburan dedi 4000 gr olurmuş haftaya daha büyük bebeği doğuramazsın dedi

ayyy maşallah allah yar ve yardımcın olsun zor olu gercekten nasıl doğurucan yaw benim bebekde bakalım cuma günü ne kadar olmuş herşeyin hayırlsı olsun

26 haftalıkken 970 grdı.Yarın 31 haftalık olucam buyuk ıhtımalle haftasonu kontrole gıdıcem o zaman yenı kılosunu ogrenıcez bebısımın

benim minik kuşum 30+4 de 1960 falan dı iki hafta önden gidiyormuş. doktorum böyle giderse sezeryen olur dedi . sizce nasıl kilosu?

ayyy maşallah allah yar ve yardımcın olsun zor olu gercekten nasıl doğurucan yaw benim bebekde bakalım cuma günü ne kadar olmuş herşeyin hayırlsı olsun

çok teşekkğr ederim canım umarım kocaman olmuştur senin bebişte ben inanamadım yani geçen ay gittiğimde 2300 grdı ben 1000gr alır diye düşündüm hep ama 1500 gr almış tosunum umarım herşey yolunda gider hepimiz için allahtan hayırlısı artık bizde bebişlerde allaha emanet

ay ben bugun kontrole gıttım..bebeısımın gelısımı 10 gun onde
28+1 çıktık bu kez..ama zayıfcık bebek benımkı 800 grammakannehir

benimkide 33 haftalıkken 2.350 kiloydu kocaman adam olmuş dedi dr önümüzdeki hafta kontrolüm var bakalım kaç kilo olmuş prensim

37+6 3350 masallah tum bebeklere

masallh cok almis gercekten, ne yediniz, ozel birsey yediniz mi kilo almasi icin?

en son 30 haftalıkken gittim doktora benim meleğim 1457 gr 40 cmdi.şimdi 32 haftalığız 2 hafta sonra gitçem inş büyümüştür.çok tatlı görünüyodu ya:asigim:

bende dün gittim 26+1de 1000 grammış ayrıca kelmiş:) durup durup senin kızın iyice kel hiç saçı yok dedi :)

30+5' te oğluşum 1650 gr olmuş

31+5 ve bebişim 1750 gram dr normal dedi ama ben 2 kg filan bekliyordum:) zayıf geldi bana nedense

31+5 ve bebişim 1750 gram dr normal dedi ama ben 2 kg filan bekliyordum:) zayıf geldi bana nedense

teo benim de senin gunlerinde 1700 du. gayet normal gidiyorsun dedi. ben de senin gibi 2 kilo bekliyordum biraz hayal kirikligi oldu gibi ama normalse sorun yok aslinda.. biz de iyice paranoyak oluyoruz hamilelikte :umursamaz:
bizimkiler formlarini koruyolarlar sekerim daha ne kaydirigubbakcemile2

Ben de 31+1de gıttım doktora 1737 gram guzel kızım :ecrin_bebek:

masallh cok almis gercekten, ne yediniz, ozel birsey yediniz mi kilo almasi icin?

yok canım özellikle kilo aldırıcı bişey yemedim normal doğum düşündüğüm için doktorum bebeğe kilo aldıracak şeylerden kaçın deddi mesela süt içip soluna yatınca bebek kilo alıyomuş semizotu yeme dedi yoğurt falan dikkatli ye dedi sanırım bünyeyele alakalı

Ben hamile kaldığımdan beri günde yarım litre süt içiyorum (ki kalmadan önce de aynı şekildeydi), mümkün oldukça soluma yatıyorum ve haftada 1-2 muylaka semizotu yiyorum :))) Bence tamamen bünye ile alakalı.

Bebeğim 31+2'de 1990 gr. Boyu 37 cm. Bu gidişle maksimum 3500 gr ile doğmasını bekliyoruz. Bizim tek sıkıntımız kafası 2 hafta önde gidiyor. O yüzden doğumda sıkıntı çekebiliriz. Omuz genişliği ve kilosu normal doğum için ideal ama kafası böyle giderse sezaryene dönemk zorunda kalacağız.

merhaba arkadaşlar. ben de bugün kontrole gittim. 37+2 yim ve oğlumun kilosu 3134gr çıktı. 2 hafta öncesine kadar hep gününden önce çıkıyordu ama ilk defa bu sefer bikaç gün geri çıktı, bu da canımı sıktı biraz. 15 gündür bakamadım mı acaba bebeğime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…