kızlar 38. haftam bugün bitti şükürler olsun bebişim 3700 gr mış maaşallah bebişime doktor haftaya kadar bekleyelim gelmezs sezeryana alıcaz mecburan dedi 4000 gr olurmuş haftaya daha büyük bebeği doğuramazsın dedi
ayyy maşallah allah yar ve yardımcın olsun zor olu gercekten nasıl doğurucan yaw benim bebekde bakalım cuma günü ne kadar olmuş herşeyin hayırlsı olsun
çok teşekkğr ederim canım umarım kocaman olmuştur senin bebişte ben inanamadım yani geçen ay gittiğimde 2300 grdı ben 1000gr alır diye düşündüm hep ama 1500 gr almış tosunum umarım herşey yolunda gider hepimiz için allahtan hayırlısı artık bizde bebişlerde allaha emanet
31+5 ve bebişim 1750 gram dr normal dedi ama ben 2 kg filan bekliyordum:) zayıf geldi bana nedense
masallh cok almis gercekten, ne yediniz, ozel birsey yediniz mi kilo almasi icin?
yok canım özellikle kilo aldırıcı bişey yemedim normal doğum düşündüğüm için doktorum bebeğe kilo aldıracak şeylerden kaçın deddi mesela süt içip soluna yatınca bebek kilo alıyomuş semizotu yeme dedi yoğurt falan dikkatli ye dedi sanırım bünyeyele alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?