Doğuma Hazırlık Bebilerimiz ka Haftalk ve arlklar ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benımbugün37+1 .kontrolde 4 kılo 14 gr çıktı. 4.5 u görücez galıba.kilolu olduğu için 6 ekımde sezeryen olcak.

18 haftalıkken 392 gr dı bize de doktorumuz kg ve boy olarak bir hafta önden gidiyor dedi

36+4 3000 kg51 cm boyu maşallah güzel kızıma:ecrin_bebek:

benim kızım küçük mü ne
37+3 teyiz 3100 gr kızım....

canım ne küçüğü maşallah bebişine
ben de 3000 ile 3500 arası doğarmı ki diye düşünüyorum hep
iyi beslemişsin kaç kilo aldın bakim

ooo bende kızımın bi on katına yakın aldım :)
tartılmıyorum zaten artık,
bikaç tane de doktor deiştirdiğim için doktorlar da takip edemedi kaç kilo aldığımı,
bi ben bi Allah bilioruz

bende bi 3,5 doğsa diye bakıyorum ama bakalım 17 günde yarım kilo alabilecek mi...

senin bebiş kaç haftalık kaç kilo ?

28+3 iken 1250 gramdı ama haftasına göre normal dedi
aradan iki hafta gecti 1600 olmuşmudur ki

36 haftalığım, gerçi doktora geçen hafta gitmiştim ve bebeğim 2.850 gr dı.

selam kizlar 16 hafdalik iken bebisleriniz kac gr kac cm di yazarsaniz sevinirim

31 haftalık kızım,1977gr. dedi dr. Normal doğum istiyorum. 3,5 kiloyu geçmese bari diyorum annemler kızıyor :)

19 haftalık geçen hafta 227 gr dı. bende 1700 gr aldım şimdiye kadar.

benim de 32. haftasında 1800 gr bebişim. boyu da 42cm. normal yani. ben de normal doğum istiyorum inşallah

20 haftalıkken bebişim 270 gramdı üzülmüştüm kilosu azmı acaba diye şimdi 24. haftadayım 605 gram oldu bir ayda ikiye katlamış kilosu az gibi gelen arkadaşlar üzülmesin bir anda alabiliyorlar özellikle son iki ayda dahada fazla alıyorlarmış

bizde 28+2 idi cumartesi kilosu 1,286 boyu da 38 cm. meleğimin
24+2 de iken 625 gr.dı

selamlar;
benimki de 21 hafta+6 günlük 440 gram.Diğer sitelerden ve buradaki arkadaşlardan okuduğum kadarı ile normal.Ama ben kilomdan çok şikayetçiyim.55 kilo iken hamile kaldım şu anda 63 kiloyum ve iştahım inanılmaz arttı.Dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de alıyorum.Şöle sadece bebişime yarayıp bana kilo aldırtmayacak gıda önerileriniz var mı acaba sevgili anne adayları?

kiloların hepsi bizim değil tatlım bende aynı senin gibiyim 70 le başladım şu an 85 im ama sadece karnım var yüzüm gözüm ellerim falan şiş değil bu kilonun içinde bebiş,suyumuz,kan akışı,plesenta,ödem bi sürü şey var hayırlısıyla sağlıklısıyla doğsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…