Doğuma Hazırlık Bebilerimiz ka Haftalk ve arlklar ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
29+3 te 1600g gelmişti güzel kızım,son bir ayda 800g almış...

doğuma 3 haftam kaldı 2850 gr olmuş bebişim dr doğuma kadar 1 kiloya yakın alır dedi

benim oglusumda 24+3 günlük bitanem enson 3 hafta once 500grdı busefer gittigimde herşey çook iyi gidiyo dedi doktor hep böyle gider inşallah allah herkeze saglıklı bebişler nasip etsin

bizimde 3 haftamız kaldı ve 3000 gr 49 cm oldugunu öğrendik oğluşumuzun 3 haftaya kadar ne alırsa artıkopuyorumnanaktan

bizimki geçen hafta 37+2 de 2810 gr 49 cm di.bakalım bebişim ters duruyor 39 a kadar bekleyelim dedi doktorumuz dönmezse sezeryan olacak maalesef.tahmini 3200 falan olucak dedi.çok iri değil kızım ama doktor normal diyor.maşallah tüm bebeklere

33+3 te 2030 gram suyu fazla sanırım ondan zayıf kızım

bebişim 36 haftalık 2700 gram doktorum gelişimi ileriden gidiyor dedi
acaba doguma kadar ne kadar olur
inş normal dogurabilirim yaaaa :S

özellikle meyve yemek bebeğin gelişimini hızlandırıyormuş

özellikle meyve yemek bebeğin gelişimini hızlandırıyormuş

ben meyve çok seviyorum acaba bebek böylelikle çok kilo alıp benim dogurmamı zorlaştırırmı
şu anda gündemim hep dogum ya normal dogum olmassa die korkuyorum:bbo:

31+3 de 1800grdı minik kızım,biraz zayıf,umarım son haftalarda daha çok kilo alabilir

ben meyve çok seviyorum acaba bebek böylelikle çok kilo alıp benim dogurmamı zorlaştırırmı
şu anda gündemim hep dogum ya normal dogum olmassa die korkuyorum:bbo:

kızkardeşim ebe.anlattıgına göre meyve-süt-yoğurt-yeşillikler-yumurta-et bebeğin gelişimini hızlandırıyor.bana özellikle günde 2 öğün meyve tüketmemi söyldi.bende elma yiyorum.bebişim sağlıklı bir şekilde kilo alsında doğum nasıl olsa olur.sağlıklı kiloda da bebekler zaten en fazla 4000 gr kadar doğuyor

merhaba arkadaşlar,2 hafta önce gittim doktora 17+5 günlük hamileydim,bebişim 18cm.200 gramdı,doktor normal dedi.

31+3 de 1800grdı minik kızım,biraz zayıf,umarım son haftalarda daha çok kilo alabilir

canım benim kontrolüm dündü 31+1 de 1,867 gr. dedi doktorum ve kilosunun iyi olduğunu söledi sıkıntı yapma kendine artık hızla kilo alıyolarmış bu h aftadan sonra zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…