benim bebeğim 35. haftada yani 34.6 da...2600 gr dı .. sanırım 3 kg altında doğacak ...senağlama
canım merak etme benımde ben 35. haftadayım 2700 dedı doktor doguma kadar 3 kg gecer dedı doktor senınde öyle olur inş saglıklı sıhhatli hayırlı evlat olurlar inşallah rabbim hayırlı dogumlar nasıp eylesin
yok tatlım ... şu an 15 günüm var.... 28 nisanda doğacak hayırlısıyla....
dr 3 kg mı bulmayabilir dedi... çok üzüldüm...
senin yavrunun maşallahı var.. olsun sezeryan olsun .. sağlıklı gelsinde bebeişin dediğin gibi...dualarım seninle ..:Saruboceq:
Canım bende Allah izin verirse 28 Nisan'da sezaryen olacağım. Doktorum o zamana kadar 700 gr falan alır dedi. En hızlı kilo aldıkları hafta tatlım. Seninki de 15 güne 300 gr kesin alır hiç merak etme a.s. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kuzularımızı a.s.
inamıyorum benim de 28 nisan sezeryanım.... ayyy .. aynı gün kavuşacağız hayırlısıyla minik mucizelerimize.....
ama 28 nisana 15 gün yok mu ki?...:uhm:
Evet canım aynı gün inşallah. Evet 15 gün var. Benim normal doğum tarihim 8 mayıs. Kilolu olacağı için 10 gün erken alacak doktorum...
hmmm hayırlısı olsun tatlım.. hakkımızda....hepimizin inşallah...:Saruboceq:
bizde yeni geldik doktordan 38+3 ve 3300 olmuşuuuzzz hihoyyyt
hurremcim cok kafana takma canim ,bebegin kilolu dogmasindan saglikli dogmasi cok daha önemli,benim 40 hafdam bugun doldu ama daha gelmedi bebegim,1 gun 1 gundur diyorum,ve sut yogurt,et muz bebegin daha iyi gelisimi icin ha bire yiyorum karnim tok olsa dair,seninde biraz zamanin varmis sanirim sende tok olsan bile habire bir seyler yemeye calis son hafdalar iyi kilo aliyor bebisler,hafdada 250 gr kadar alirlarmis,38 hafdalik iken doktorum 2300 demisdi ,2 hafdam gecdi,pazartesi tekrar kontrole gidicem o zaman ögrenirsem yazarim bebisin kilosunu burayabakalim 2 hafdada kac gr almis bebis,tabi ozamana dek dogmassa:dance:
:1shok:....:1shok:....delikafadulden.....delikafadulden....kızlar merhaba bişeyi sizlerle paylaşmak istiyorum belki yanlış sayfa diyeceksiniz ama aktif ilerleyen bir sayfada hemen cvp alabilmek için burada paylaşmak istedim..bende 4 aylık hamileyim ve kan sulandırıcı iğne kullandığım için normal doğum yapamayacağım ve sezeryan olacak başka bir sayafa bir arkadaş bakın neler yazmış aklıma mantığıma hiç uymayana ve beni ihç tatmin etmeyen inanamayacağım birşey ; sizler böyle bir şey duydunuzmu merak ettim sadece yazıyı aynen aktarıyorum;
(((Bende sezaryanla doğum yaptim.kendime geldiğimde herşey bitmiş bebeğim beni bekliyordu.ama biraz ağri oluyor yatağa koyarken her sarsilmada aci duyuyorsun. Sonra ağri kesici iğnelerle ağri kalmiyor.yanliz bir vajinayi temizleme olayi var,hemşire elini dirseğine kadar sokum içerdeki kani ve parçalari aliyoo.bu çok can yakici oluyoo.bebek yanina geldiğinde biraz sersemlik ve şaşkinlik oluyoo finalin de böyle olmasi en güzeli )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?