sezeryan olacak hayırlısıyla. sizinde az kalmış hepimizi ALLAH kurtarsın
kızlar 22 nisan çarşamba günü...erken doğumla 37+ 5 de minik mucizemi kucakladım....senağlama
bebeğim 3030gr.... 51 cm.. doğdu... herkese hayırlı doğumlar dilerim...:Saruboceq:
RABBİM bu duyguyu yaşamayı herkese nasib etsin inşallah..:Saruboceq:.
canım buradanda tebrik edeyim.. gözünadyın olsun canım.. maşh kilosuda iyi.. inş benimkide en az 3000gr doğar.. bugün kontorlüm vardı.. biraz üzüldüm34 haftalığım bebişim henüz 2000 gr olmuş dr um minyon bir bebek olcuak dedi (bakalım hayırlısı inşş..
canım benim çok teşekkürler.... kiloya falan takılma ben çok takılmıştım .. ama belli olmuyor.. erken doğdu ama dr kilosu gayet iyi dedi....
hayırlısı olsun inşaşlah...senağlama
kızlar 22 nisan çarşamba günü...erken doğumla 37+ 5 de minik mucizemi kucakladım....senağlama
bebeğim 3030gr.... 51 cm.. doğdu... herkese hayırlı doğumlar dilerim...:Saruboceq:
kızlar merhaba bişeyi sizlerle paylaşmak istiyorum belki yanlış sayfa diyeceksiniz ama aktif ilerleyen bir sayfada hemen cvp alabilmek için burada paylaşmak istedim..bende 4 aylık hamileyim ve kan sulandırıcı iğne kullandığım için normal doğum yapamayacağım ve sezeryan olacak başka bir sayafa bir arkadaş bakın neler yazmış aklıma mantığıma hiç uymayana ve beni ihç tatmin etmeyen inanamayacağım birşey ; sizler böyle bir şey duydunuzmu merak ettim sadece yazıyı aynen aktarıyorum;
(((Bende sezaryanla doğum yaptim.kendime geldiğimde herşey bitmiş bebeğim beni bekliyordu.ama biraz ağri oluyor yatağa koyarken her sarsilmada aci duyuyorsun. Sonra ağri kesici iğnelerle ağri kalmiyor.yanliz bir vajinayi temizleme olayi var,hemşire elini dirseğine kadar sokum içerdeki kani ve parçalari aliyoo.bu çok can yakici oluyoo.bebek yanina geldiğinde biraz sersemlik ve şaşkinlik oluyoo finalin de böyle olmasi en güzeli )))
kızlar günaydın....dün kontrolüm vardı...çatım darmış,sezeryana karar verdik sonunda.haftaya bir gün gelecek bebeğim inşallah.tam gününü belirlemedik daha.
kilosu için çok üzülmüştüm hatırlayanınız varsa.işi abartmış günde 2 litre süt içmeye başlamıştım,hem de tiksine tiksine :) ama işe yaramış kızlar.bebeğim 8 gün içinde tam 650 gram almış.şu anda 3 kilonun üstünbeyiz.doğuma kadar da yani bir haftaya kadar da 3500-3600 olur dedi doktorum.
biliyorum kilo önemli değil tabiki sağlık asıl olan ama zayıf doğan bebeklerinde doğumdan sonra yaşadığı sıkıntıları duydukça çok korkmuştum işte elimde olmadan.
Allah hepimizin yanında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?