Doğuma Hazırlık Bebilerimiz ka Haftalk ve arlklar ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sezeryan olacak hayırlısıyla. sizinde az kalmış hepimizi ALLAH kurtarsın

kızlar 22 nisan çarşamba günü...erken doğumla 37+ 5 de minik mucizemi kucakladım....senağlama
bebeğim 3030gr.... 51 cm.. doğdu... herkese hayırlı doğumlar dilerim...:Saruboceq:
RABBİM bu duyguyu yaşamayı herkese nasib etsin inşallah..:Saruboceq:.

canım buradanda tebrik edeyim.. gözünadyın olsun canım.. maşh kilosuda iyi.. inş benimkide en az 3000gr doğar.. bugün kontorlüm vardı.. biraz üzüldüm34 haftalığım bebişim henüz 2000 gr olmuşdr um minyon bir bebek olcuak dedi(bakalım hayırlısı inşş..

canım benim çok teşekkürler.... kiloya falan takılma ben çok takılmıştım .. ama belli olmuyor.. erken doğdu ama dr kilosu gayet iyi dedi....
hayırlısı olsun inşaşlah...senağlama

canım benim çok teşekkürler.... kiloya falan takılma ben çok takılmıştım .. ama belli olmuyor.. erken doğdu ama dr kilosu gayet iyi dedi....
hayırlısı olsun inşaşlah...senağlama

ayy sahimi canım yaa.. sorma bende takıldım baya.. ilk kzımda böyle bilmiyordum bile kilosunu. çok bilincede insan ister isteme zkafaya takıyor dimi.. sağlıklı olsunda ne yapalım.. seninki malhh canım erken doğduğuna göre çok iyi maşhh canım..))

Allah'ım analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin, Rabbim sizlere bağışlasın. Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun hayatınıza öyle bir ışık öyle bir umut getirsin ki o minik mucize o ışığınız hiç sönmesin....

kızım 35+2 de 2750 grdı.cmrts yine kontrolümüz var bakalım kaç kilo olmuş meleğim...:CüvCüv:

Canım hayırlı uğurlu olsun kuzucuğun :) Bak gördün mü o kadar dert ettin. Gayet iyi kilosu. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnnn a.s.

yok canım ya öyle birşey bende sezeryan oldum tam yeni kendime geliyordum hemşire ağrı kesici i.ğneyi seruma yapıyırdu az daha ayıldım canım hiç korkma senin iyiliğin için bişey yapıcam az canın yanacak dedi ve yavaşça iki eliyle karnıma bastırdı o anda lttan kan boşaldı sezeryanda hemen ayağa kalakmadığımız için birikimi böyle boşalttılar oda sadace bir kere yoğun bakımda bu şekilde yapıldı

32 haftalıkken 1840 gr dı suan 34+1 .dr um cok ırı bır bebek bekleme normal olculerde olur dedı 3200 3300 cıvarı dogmasını bekledıgını soyledoı

kızlar günaydın....dün kontrolüm vardı...çatım darmış,sezeryana karar verdik sonunda.haftaya bir gün gelecek bebeğim inşallah.tam gününü belirlemedik daha.

kilosu için çok üzülmüştüm hatırlayanınız varsa.işi abartmış günde 2 litre süt içmeye başlamıştım,hem de tiksine tiksine :) ama işe yaramış kızlar.bebeğim 8 gün içinde tam 650 gram almış.şu anda 3 kilonun üstünbeyiz.doğuma kadar da yani bir haftaya kadar da 3500-3600 olur dedi doktorum.

biliyorum kilo önemli değil tabiki sağlık asıl olan ama zayıf doğan bebeklerinde doğumdan sonra yaşadığı sıkıntıları duydukça çok korkmuştum işte elimde olmadan.

Allah hepimizin yanında olsun

maşallah yaramış süt kuzuyaaa

sağlıkla gelsin inşallah....
senin kuzucuğunda tüm kuzucuklardaa:Saruboceq:

selamlar bende 23 nisanda normal dogumla,dogum yapdim dun geldik evimize bebisimle,2900 gr olarak geldi dunyaya,kilosu biraz az dogdu ama ,sukur hizla aliyor kilolari,1 gunde 100 gr almisiz bile,

massallah hurremcim allah anali babali buyutsun yavrunu,bak cok endise ediyordun erken dogmasina ragmen 3 kiloyuda gecmisiniz,hadi gözun aydin

35+6 da 2720 gr geldi oğluş.. boyu 50 cm miş..

Son düzenleme:
benim bebeğim 21 haftalıkken 450 gr perşembe randevum var bakalım ne kadar olmuş

benimki 37 hatalık 1350 kg

hepimizin kuzusunu allah bağışlasın arkadaşlar

benim çileğimde 31+5 te 2200 2300 arası dedi dr ama ben 2250 diorum
gerci ben ultrasona güvenmiyorum 3 ayrı dr da girdim ultrasona hepsi iri bir bebek dedi ama karnım çok yok nasıl oluyorsa artık

25 haftalıkken 850 gr dı şimdi 27 haftalık 16 mayısta öğreneeceğiz ne kadar olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…