Doğuma Hazırlık Bebilerimiz ka Haftalk ve arlklar ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
oyy maşallah ... benim bebeğim sanırım 3 kg altında doğacak ....:çok üzgünüm:

Merhaba canım,şöööle bi göz gezdirirken gördüm ve üzülme demek istedim.Benim bebişim 2650 gr doğdu ama şimdi kilosu gayet iyi.Sekiz aylık ve çoook sağlıklı
Önemli olan kac kg olduğu değil,hareketleri ve oksijen alımı,gerisi senin sütünle o da olmazsa mamayla tamamlanır.
Hadi canım,hayırlı doğumlar:Saruboceq:,yakın senin de sanırım:1hug:

bizim kızımız da 28+6 da 1375 idi

benim çileğim de 30+2 de 1980 gramdı maşallah ama ben usg ölcümlerine güvenmiyorum son hafta radyologa gitcem onlar daha ii tahminlerde bulunuyorlar

Bugün kontrolümüz vardı yine. 37+3 3848 gr - 54 cm olmuş totik kızım

ayyyy yüreğime su serptin.....
ALLAH RAZI OLSUN..:Saruboceq:. herşey yolunda dedi dr.. şafak 7...delikafadulden. çok az kaldı..28 nisan kısmetse doğum...

benımmde 29 dun gittik doktora 1350 di.umarım iidirkaydirigubbakcemile3

bugun tam 40 +3gunluguz,doktor 2800-2900 arasi olmus kilosu dedi ,biraz azmis,ama dahada dogacak gibi gözukmuyor,belki 1,2 hafda daha anasini karninda oyalansa,hic olmasa 100-200 gr alirda 3000gr ulasir insallaha.s

ayyyy yüreğime su serptin.....
ALLAH RAZI OLSUN..:Saruboceq:. herşey yolunda dedi dr.. şafak 7...delikafadulden. çok az kaldı..28 nisan kısmetse doğum...

canim az kalmis doguma hadi hayirli dogumlar diliyorum sana,sezercikmi olucaksin?insallah hersey yolunda gider kavusursun melegine biran önce,benim dogum normal olucagindan beklemedeyim henuz daha belirsiz ne zaman tserif edicek beyfendia.s icerde keyfi yerinde galiba cikmakda isdemiyor kerata,

nefisecim sewindim cnm.almış bebişin kilo.benim de cuma günü randevum.bakalım ne oldu.günde 2 litre sütü dewiriyorum walla midem kalka kalka biraz daha kilo alsa bebeğim yaaaa..

36 ıncı haftamda 2500 çıktı.bakalım bu sefer ne olacak

35+1 2300gr 20 günde tam 1 kg almış bunlar yaklaşık tahminler tabii normal doğum istediğim için fazlada kilo almasını istemiyorum 1 ayım filan var 1kg daha alsa çok normal dedi doktor, çok kilolu doğan bebeklerin daha sağlıklı olduğunu düşünmeyin arkadaşlar doktorunuza herşeyi danışın bu aylarda

neeeeeeeeeeeeeeeeee gunde 2lt sut muuuuu? naaptın ya çok değil mi delikafadulden

saol canim,bence senin bebis,kilosu okadarda az deil,36 da 2500 ise 1 hafdada 250 gr kadar almisdir yani 2750kadar olmusdur,sonra 3 hafdan kaliyor doguma, ozamanda,yine bi 750 gr kadar alsa insallah,3500gr kadar dogar ,yani gayet iyi bi kilo,canini hic sIkma,bol bol yemeye devam et faydasini göreceksin ins,et sut,yumurta bol meyve sebze findik felan ,cumaya yazarsin artik kilosunu ,merak ederim sonra...

D_GABBANA sorma canım.inan 2 litre sütü buluyor sabahtan akşama.ama kilosunun az olduğunu öğrendim öğreneli başladım böle süt içmeye.daha önce dikkat etmiyordum hiç.doktor sütü önerdi bebeğin kilosu için.içebildiğin kadar iç dedi.bir de haşlanmış yumurtayı.

bebek zayıf doğacak ve küveze girecek diye korkudan her sabah ekmek almaya indiğimde iki kutu süt alıyorum.başlıyorum sabahtan.tv izlerken,aralarda,gece uyandığımda bardak bardak içiyorum.zor oluyo ama ne yapayım.sulu yemek çok yapamıyorum ben.ailem de uzak öyle gelip yapan biri yok.süt iyi oldu anlayacağın :)

arkadaşlar yapmayın size doktorunuz hiç bilgi vermiyor mu, siz isterseniz günde 5lt için bebeğiniz günlük ihtiyacı olanı alıyor allah korusun zehirlenmeye bile varabilir özellikle gece sütleri midedeki bi asitle karışıp mideye zarar veriyormuş bana doktorum bunu yarım saat boyunca anlattı dikkat etmem gerektiğini bende 2 koca bardak içiyordum bilinçsiz olarak sakın yapmayın

arkadaşlar bende yeni üye oldum siteye. 28 haftalık hamileyim geçen hafta doktorum bebeğimin yaklaşık 900gr olduğunu ve zayıf olduğunu hatta gelişme geriliği olabilir dedi başka bir doktorda gelişme geriliği yok haftasıyla uyumlu dedi sizce çok mu zayıf bebeğim

darkolive haklısın canım...bana etrafımdakiler baskı yapıyordu biraz daha ye,biraz daha ye,sen iki canlısın diye...o zaman ben de kızıyordum onlara saçmalıyorsunuz,her yediğimi bebek almıyor diye.

ama o kadar telaşa kapıldım ki son kontrolümden sonra,hele hele doktorum asgari sewiyede kilosu,çok dikkat etmen gerek deyince...inan ne yapsam da yarasa bebeğe diye elimden geleni yapmaya çalışıyorum.biliyorum içtiğim sütün hepsini almıyor ama kendim için de iyi oluyor.kalsiyum ihtiyacını dişlerimden ya da kemiklerimden almıyor bebek.

bana dr'umun söylediği gunde yarım lt süt.sadece sütl kılo almazkı bebek.benım kı 30+4 de 1.860 gr dı.iyi yanı kılosu maşallah.bi kere esınlıkle öğün atlama,kahvaltını guzel yap,kafeınlı ıçeceklerden mumkun mertebe uzak dur,muhakkak sabahları bır yumurta ye,iyi pişmiş olsun ama.bı de bılımsel bı payı var mı bilmiyorum dondurma kılo aldırıyo bebeğe dıye duydum buralarda da yazıyodu.e benım de işime gelıo açıkçası dondurma fıkrı:))

benimde 30 nisanda doğum hayırlısıyla 35 haftalıkken 3 kilo 100 grdı. doktor şuan en üst seviyede kilo alışı dedi. doğana kadar 4kiloyu geçer dedi bilmiyorum artık önemli olan sağlıklı olması çok kilolu olması değil.

Oyy kıyamam tosuncuk maşaallah sağlıcakla doğar inşallah annesi normal doğum mu yapacaks ın??? Benim kuzucuğum da en son 28+4 hatfalıkken 1303gr dı hayırılısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…