- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.901
günaydın ablacım sanada hayırlı cumalar nasılsın bende çok öpüyorum iyi derslerGünaydınlaaaaaaaaaaaar, hayırlı Cumalar güzeller, nasılsınız? Birazdan okula gideceğim, gitmeden sizleri selamlamak istedim, öğleden sonra görüşürüz canlarım :)
Kumsalım günaydın, çok öpüyorum seni :)
günaydın şekerim nasılsın sanada hayırlı cumalargünaydın hatunlaarrrr
hepinizee hayırlı cumalaarrr
rüzgar deniz ablacım iyi derslerrr
günaydın nesecim nasılsın unuturmuyuz hiç edicez tabiiiBulcuk RüzgarDeniz, Kumsal hepinize günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn, kızlar bugün Cuma bize dua etmeyi unutmayın güzel anneler....Rüzgarım Denizim ne zam kalp atışlarını dinlemeye gidiyorsnuz inşallah hayırlısıyla sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin. Mutlaka doktor kontrolünde ol canım...
Günaydın Canım mutlu cumalar:dance:günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumlar
Günaydın Rüzgardeniz Görüşmek üzere bekliyoruz biz seni a.s.Günaydınlaaaaaaaaaaaar, hayırlı Cumalar güzeller, nasılsınız? Birazdan okula gideceğim, gitmeden sizleri selamlamak istedim, öğleden sonra görüşürüz canlarım :)
Kumsalım günaydın, çok öpüyorum seni :)
Günümüz güzel olsun inşallah merhaba canımgünaydın hatunlaarrrr
hepinizee hayırlı cumalaarrr
rüzgar deniz ablacım iyi derslerrr
ben burdayım geldim :teytey:bugun topiğimize kimse gelmicekmii
kızlarr uyanamadınızmııı
hoşgeldim çiğdemcim nasılsın
delikafadulden hayaletmiiiana sen burdamıydın iyiyim canım sen nasılsın malum cuma keyfim yerinde sen topikte gözükmüyorsun ama burdasın nasıl oluyor bu :) hayaletmisin yoksa :)
Günaydın güzellleeeerrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize hayırlı cumalarrrrrr nasılsınız bakeeemmmm
Dün apar topar çıktım iş yerinden adamlar eve gelince nasıl gideceğimi şaşırdım bu yüzden yazamadım kızlar aklımdaydınız valla hepiniz evden haber veririm dedim eve bir gittim uğraş uğraş bağlantı yok sinir oldum en son mavideniz e sms attım oda haberdar etmiş zaten sizi.... Yoksa ben size haber vermeden gidermiyim kuzucuklarım yoktur benim öyle kötü huylarım kaydirigubbakcemile3
benden sonra çok fazla sohbet olmamış herkes uyuklamış dün kaydirigubbakcemile3 Gecede zaten kimse gelmemiş ne oluyor hanımlarrrr huuuu.....
selam canım iyiyim sen nasılsın?çiğdem nasılsın canım
Günaydın güzellleeeerrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize hayırlı cumalarrrrrr nasılsınız bakeeemmmm
Dün apar topar çıktım iş yerinden adamlar eve gelince nasıl gideceğimi şaşırdım bu yüzden yazamadım kızlar aklımdaydınız valla hepiniz evden haber veririm dedim eve bir gittim uğraş uğraş bağlantı yok sinir oldum en son mavideniz e sms attım oda haberdar etmiş zaten sizi.... Yoksa ben size haber vermeden gidermiyim kuzucuklarım yoktur benim öyle kötü huylarım kaydirigubbakcemile3
benden sonra çok fazla sohbet olmamış herkes uyuklamış dün kaydirigubbakcemile3 Gecede zaten kimse gelmemiş ne oluyor hanımlarrrr huuuu.....
kumsalcım günaydınn
iyyim canım haftanın son günü mutluuğunu yaşıyorum hihoyyyt
sen nasılsın şekerim
bende iyiyim çok şükür benimde son gün keyfim yerinde
test sonuçlarını öğrenebildinmi
iyyim canım sağol bugün cuma ya herkes bomba gibidir şimdi haksızda değiliz hani ucunda 2 gün tatil var bol bol dinlenelim keyif yapalımkumsal bulcuk günaydın nasılsınız bugün cuma bomba gibiyim 2 gün evde yat ohhhh delikafadulden
günaydın çiğdemcim nasılsınGünaydın Canım mutlu cumalar:dance:
Günaydın Rüzgardeniz Görüşmek üzere bekliyoruz biz seni a.s.
Günümüz güzel olsun inşallah merhaba canım
ben burdayım geldim :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?