Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Günaydınlaaaaaaaaaaaar, hayırlı Cumalar güzeller, nasılsınız? Birazdan okula gideceğim, gitmeden sizleri selamlamak istedim, öğleden sonra görüşürüz canlarım :)

Kumsalım günaydın, çok öpüyorum seni :)

Bulcuk RüzgarDeniz, Kumsal hepinize günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn, kızlar bugün Cuma bize dua etmeyi unutmayın güzel anneler....Rüzgarım Denizim ne zam kalp atışlarını dinlemeye gidiyorsnuz inşallah hayırlısıyla sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin. Mutlaka doktor kontrolünde ol canım...

günaydın ablacım sanada hayırlı cumalar nasılsın bende çok öpüyorum iyi dersler
günaydın hatunlaarrrr
hepinizee hayırlı cumalaarrr
rüzgar deniz ablacım iyi derslerrr
günaydın şekerim nasılsın sanada hayırlı cumalar
günaydın nesecim nasılsın unuturmuyuz hiç edicez tabiii

kumsalcım günaydınn
iyyim canım haftanın son günü mutluuğunu yaşıyorum hihoyyyt
sen nasılsın şekerim

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumlar
Günaydın Canım mutlu cumalar:dance:

Günaydın Rüzgardeniz Görüşmek üzere bekliyoruz biz seni a.s.
günaydın hatunlaarrrr
hepinizee hayırlı cumalaarrr
rüzgar deniz ablacım iyi derslerrr
Günümüz güzel olsun inşallah merhaba canım

bugun topiğimize kimse gelmicekmii
kızlarr uyanamadınızmııı
ben burdayım geldim :teytey:

benden başka kimse kalmamış burda nerdesiniz kızlar ağlarım ya gelin ilk defa koca topikte tek başımayım tırsıyorum senağlama:çok üzgünüm:

Günaydın güzellleeeerrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize hayırlı cumalarrrrrr nasılsınız bakeeemmmm
Dün apar topar çıktım iş yerinden adamlar eve gelince nasıl gideceğimi şaşırdım bu yüzden yazamadım kızlar aklımdaydınız valla hepiniz evden haber veririm dedim eve bir gittim uğraş uğraş bağlantı yok sinir oldum en son mavideniz e sms attım oda haberdar etmiş zaten sizi.... Yoksa ben size haber vermeden gidermiyim kuzucuklarım yoktur benim öyle kötü huylarım kaydirigubbakcemile3
benden sonra çok fazla sohbet olmamış herkes uyuklamış dün kaydirigubbakcemile3 Gecede zaten kimse gelmemiş ne oluyor hanımlarrrr huuuu.....

ana sen burdamıydın iyiyim canım sen nasılsın malum cuma keyfim yerinde sen topikte gözükmüyorsun ama burdasın nasıl oluyor bu :) hayaletmisin yoksa :)
delikafadulden hayaletmiii

günaydın canımm
gündüz çok kaynataınca gece enerji bitiyor anlaşılan topikde

çiğdem nasılsın canım
selam canım iyiyim sen nasılsın?

Hoşgeldin Ceren hnm sen olmayınca tıkanıyor sohbetler demekki en gevezemiz sensin :dance:

kumsal bulcuk günaydın nasılsınız bugün cuma bomba gibiyim 2 gün evde yat ohhhh delikafadulden
iyyim canım sağol bugün cuma ya herkes bomba gibidir şimdi haksızda değiliz hani ucunda 2 gün tatil var bol bol dinlenelim keyif yapalım
Günaydın Canım mutlu cumalar:dance:

Günaydın Rüzgardeniz Görüşmek üzere bekliyoruz biz seni a.s.

Günümüz güzel olsun inşallah merhaba canım

ben burdayım geldim :teytey:
günaydın çiğdemcim nasılsın

günaydın güzelim sanadaa hayırlı cumalar nasılsın dün akşam bağlantıda sorun oldu kk da bir geldim kimsecikler yok galiba herkes aynı sorunu yaşamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…