- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.861
valla öyle, gerçekten Allah korusun, bütün yaz çektik bunlardan, çok kötüydü gerçekten, insanın kendi huzuru da kaçıyor.
hoşbulduk çiğdemcim :1hug:
kızlar birazdan 10TM'ye derse gireceğim, hadi gelin bana yardıma, son saatte bunlar beni delirtir şimdi senağlama
valla öyle, gerçekten Allah korusun, bütün yaz çektik bunlardan, çok kötüydü gerçekten, insanın kendi huzuru da kaçıyor.
hoşbulduk çiğdemcim :1hug:
kızlar birazdan 10TM'ye derse gireceğim, hadi gelin bana yardıma, son saatte bunlar beni delirtir şimdi senağlama
aynen vallaa her bi haltlarını duyyorumm -tatlicadiarzu-
Aman ablam ya sakın ha stres yokk sakin relaxxx :dance::dance:
ay çok fena herşeyimi yani amanin bazen bende çok düşünüyorum sesimiz başka yerlere gidiyormu diye sesiz olmaya çalışıyoruz ama bizim duvarlar pek ince çok afedersin osursan duyulacak yani o kadar :1rolleyes:yapan adam malzemeden çalmışklava:
ceren yok msndede yok merak ettim bende
nur ben neden göremiyorum nereye bakmam gerekiyor bütün albümler bölümüne bakıyorum ben orada yok
teşekkür ederi teyzesinur cicileriniz çok güzel bayıldım hele o mavi tulum yokmu güle güle kullanın
nur ben neden göremiyorum nereye bakmam gerekiyor bütün albümler bölümüne bakıyorum ben orada yok
kızlar merak etmeyin ceren eve gitmiş dogalgazdan gelmişler evden girmemiş haberiniz olsun..
kızlar merak etmeyin ceren eve gitmiş dogalgazdan gelmişler evden girmemiş haberiniz olsun..
nur cicileriniz çok güzel bayıldım inş sağlıklı, güzel günlerde kullanırsın canım bu arada hamilelik çok yakışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?