- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.921
yok canım yaa yarın akşam 5den sonra verceklermiş
merakla bekliyoruum
hayırlısı canım bizede haber ver
Sağol canım iyiyim sen nasılsın tatlımiyyim canım sağol bugün cuma ya herkes bomba gibidir şimdi haksızda değiliz hani ucunda 2 gün tatil var bol bol dinlenelim keyif yapalım
günaydın çiğdemcim nasılsın
günaydın güzelim sanadaa hayırlı cumalar nasılsın dün akşam bağlantıda sorun oldu kk da bir geldim kimsecikler yok galiba herkes aynı sorunu yaşamış
iyyim çiğdecim bu arada senin avatarın çok güzelmiş ..
verirrim mutlaka canımcım
sende durumundan haber ver hafta sonu
Sağol canım iyiyim sen nasılsın tatlım
Teşekkürler canım
delikafadulden hayaletmiii
günaydın canımm
gündüz çok kaynataınca gece enerji bitiyor anlaşılan topikde
selam canım iyiyim sen nasılsın?
Hoşgeldin Ceren hnm sen olmayınca tıkanıyor sohbetler demekki en gevezemiz sensin :dance:
iyyim canım sağol bugün cuma ya herkes bomba gibidir şimdi haksızda değiliz hani ucunda 2 gün tatil var bol bol dinlenelim keyif yapalım
günaydın çiğdemcim nasılsın
günaydın güzelim sanadaa hayırlı cumalar nasılsın dün akşam bağlantıda sorun oldu kk da bir geldim kimsecikler yok galiba herkes aynı sorunu yaşamış
günaydın güzeller nasılsınız bugün
yahu süngüyü düşürme hemen tamam bişi demedim sensiz olmuyor demek istedim cicim ya özledik yaniŞenizGünaydın tatlişkom
Heralde öyle olmuş valla okumaktan gözlerim şaşı olur diye bakıyordum eemmeee pek sayfa ilerlemesi olmayınca şaştım :1shok:
Hoşgördük cicim a.s.
sen bana gevezemi diyorsun hanımmmm bana bak gelirsem oraya yırtarım o ağzını -tatlicadiarzu- konuşmuyorum işte tüstüm :dilcikar:
Selam canmım hepimiz iyiyiz şükür sen nasılsın tatlım hoşgeldingünaydın güzeller nasılsınız bugün
sağol canım amin inşkızlar ben yoğunluktan dolayı hiç yazamadım sayfam açık ama t-yazamadım herkese merhabalar nurcum oyuncaklarda giysilerde çok güzel ilaydamız güle güle büyüsün
evet eşimde diyr sen çocuğu kokoş yapacaksın diyeilayda kokoş hatun olcak peluşlar içindeee
Günaydın nurrr hihoyyyt
naberrrrrr
ilaydanın cicilerine bayıldımmmm rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...
hoşbulduk canım iyiyiz vallanur - ceren günaydın bayanlar nasılsınız
yahu süngüyü düşürme hemen tamam bişi demedim sensiz olmuyor demek istedim cicim ya özledik yaniŞeniz
Selam canmım hepimiz iyiyiz şükür sen nasılsın tatlım hoşgeldin
nur - ceren günaydın bayanlar nasılsınız
yahu süngüyü düşürme hemen tamam bişi demedim sensiz olmuyor demek istedim cicim ya özledik yaniŞeniz
Selam canmım hepimiz iyiyiz şükür sen nasılsın tatlım hoşgeldin
sağol canım amin inş
evet eşimde diyr sen çocuğu kokoş yapacaksın diye
amin teyzesi inş
Günaydın cicim dualarımız kabul olsun inşallah bugün cümlemizin.
Canım bende hiç bağlantı yoktu evde yoksa ne yapar ne eder girerdim.
Sen nasılsın bitanem ağrın sızın varmı? Ne durumdasın?
günaydın güzeller nasılsınız bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?