Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Hepınıze afıyet olsun kızlar bende yemeĞımı yedım geldım bu arada cumanız mubarek dualarınız kabul olsun ınŞallah

yemeğe gidorum çok acıktım görüşürüz...

afiyet olsun canım grş.

burcunun yemeği büyüledi galiba çıktı kkdan

evet sanırsam öyle oldu kaydirigubbakcemile3

Hepİnİze afİyet olsun kızlar bende yemeĞİmİ yedİm geldİm bu arada cumanız mubarek dualarınız kabul olsun İnŞallah

afiyet olsun canımcımmm... Seninde cuman mübarek olsun duaların kabul olsun inşallahhh :Saruboceq:

kızlar bugün herkes pek bi durgun ne oldu

haftanın son iş günü ya ondan olsa gerek herkes işleri toparlamaya çalışıyor sanırsam kaydirigubbakcemile3

cumaniz mübarek olsun arkadaslar
geldi yine hafda sonu cok cabuk geciyor günler ya

Hoşgeldin canımcım sağol seninde cuman mübarek olsun nasılsın?
Sana göre abuk geçiyor tabii günler uykucu öğlene kadar uyursan geriye günmü kalıyor kızz kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü

ben çıkıyorum kızlar hepiniz öpüldünüz

güle güle şekerim iyi dersler :a015:

nirdesiniz giiiiiiiizlar giiii

ben burdayıııııımmmm hihoyyyt hihoyyyt

öyle ola bilir ama gercekdemn ya okadar cabuk geciyorki.
cok durgun bugün ya.herkez kendini ise vermis galiba..

evet doğru söylüyosun canım ben unuttum herkesin işi gücü var tabi bu arada beyazda uğramadı dünden beri tahlil vericekti umarım herşey yolundadır

Kızlar meme çatlakları için soğan suyunu duyan oldumu biraz kocakarı işi ama acaba işe yarıyor mudur ?doğum çantasına koyan çok kişi varmış doğumdan çıkar çıkmaz soğanı kırıp suyunu sürüyorlarmış meme uçlarına ne diyorsunuz sizce doğruluk payı var mıdır ?

öyle ola bilir ama gercekdemn ya okadar cabuk geciyorki.
cok durgun bugün ya.herkez kendini ise vermis galiba..

Canım ya evet herkes kendini işe vermiş cumaları zaten ben biraz yoğun oluyorum diğer günlere göre ödeme günüm olduğu için ama en fazla yarım saat daha sürer bu yoğunluk ödemeleri hallettim sayılır en geç yarım saat içinde tekrar aranıza döneceğim eski halimle inşallah şeker......

evet doğru söylüyosun canım ben unuttum herkesin işi gücü var tabi bu arada beyazda uğramadı dünden beri tahlil vericekti umarım herşey yolundadır

Canımm bütün hafta sen yoğunluktan pek yazamıyorsun bu günde sende yoğunluk yok sanırım kaydirigubbakcemile3
evet ya sabah yazarken aklıma gelmişti beyaz soracaktım ama unuttum :çok üzgünüm: nerde acaba ne durumda doktor ne dediki. İnşallah herşey yolundadır....

canımm ben duydum bunu evet işe yarıyormuş ama tabii kokusu iğrenç bilemiyorum. Birde ayva çekirdeğinden yapılan bir jel varmış ayvanın çekirdeklerinden 20-25 tane bir kaba koyup içerisinede belli bir miktar su koyup 1 hafta camın önünde bekletiyormuşsun o 1 hafta sonunda jel haline geliyormuş meme çatlaklarına iyi geliyormuş bu jel kullanıpta tavsiye eden çok var ama bakalım umarım biz çatlatmadan bir çare buluruz CADIARZU

inşallah hadi bekliyoruz
evet aynen öyle oldu cerenci ilk defa bi cuma bu kadar boş kaldık şansıma tüküriyim kimse yok :çok üzgünüm:bende merak ettim beyazı
o zaman kokuyu falan önemsiceğinizi pek sanmıyorum kızlar hem emzirmek isteceksiniz hemde canını yanıcak bi kere denersiniz bişi olmaz

slm kızlar ben sabah kötüydüm aslında daha iyiyim sabhakine göre ama ögleden sonrada bende inanılmaz halsizlik başladı hafif baş agrısı elim ayagım tutmuyor sanki... kötü bir durum anlayacagınız bir an önce zman geçsede gitsek eve ya bi tuhafım bugün ...bulantım vardı sabah kusmak üzereydim şimdi geçti gibi ama nasıl uykum var anlatamam..15 dk koltuga yayıldım içim geçmiş..

işte geldim burdayımmmm hihoyyyt
oy canım kıyamam ben sana yalnızmı kaldın annem sen gel bir sarılayım sana Şeniz oldumu ? lülülülülülü
Valla canımcım ben soğan değilde o çok methettikleri dünde adını yazdığım kremi kullanmayı düşünüyorum bakalım..... Valla canım çok yanarsa emziremem heralde direk mama kaydirigubbakcemile3

oy oy oy kıyamammmm :teselli:
üzülerek söylüyorumki bende senin döneminde aynı şekildeydim hatırlarsın belki sıkıntılı bir dönem kötü yaa
malesef bu dönemin 12 ve 13. haftalara kadar sürecek canım dilerim daha kısa sürer :Saruboceq: insan hiç bir şeyi çekemiyor bu durumda iken değilmi çok zor geliyor herşey allah yardımcın olsun kendine dikkat et üşütmemeye özen göster cicim. Birde bunun üzerine mevsim geçişini yaşarken grip felan olma yaniii a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…