Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hakılısın canım benim eşimde geç saatlere kadar çalışıyor bazen bende işten geldikten sonra yalnız kalıyorum ama napcazki mecbur çalışcak bu adamlar sen normalde çalışıyomuydun

eşim asker canım benim ben en son tayn yerimiz olan kıbrısta çalışıyprdum iskenderuna geldiğimizden beri 2 sene olacak çalışmıyorum çalışmayıda düşünmüyorum normalde turizm mezunuyum ama bebişim bi gelsin sağlıcakla oturup ona bakıcam :) ben çalısan bi annenin çocuğu olarak pek hoşnut değildim annemin çalışmasından o bakımdan :) sen sanırım çalısıosun ??

ben özel bira bankada çalışıyorum cnm senin gibi düşünüyorum ama daha sonra bu şartlarda başka iş bulamam yaş geçio çünkü napalım hayırlısı
sana iyi geceler diorum şimdilik çok uykum geldi kendine dikkat et olurmu yarın kısmetse görüşürüz

tamam canım sanada iyi geceler memnun oldum görüştüğümüze ben ilaç alıp bütün akşam üstümü uyuyarak geçirdiğim için henüz uykum gelmedi :) tatlı rüyalarrrr

canım sonuçların iyi çıkmış çok sevindim
yeni cicilerde gelmeye başlamış ne güzel
güle giy tatlım elbiseni

merhaba kızlar nasılsınız
burcum sonuçların temiz çıkmasına sevindim battaniyenin resimlerini bekliyoruz
karabberimde gelmiş ne güzel canım bu sıkıntıların loğusalıktandır canını sıkma arada bi değişiklik yapmaya bak iyi gelir belki biraz .
ablacım hala devam ediyor test yaptım negatif bu ayda olmadı yani bunada şükür diyoeum hayırlı değilmiş demek yalnız bu lekelenme benim canımı sıkmaya başladı
bir an önce olsun diye bekliyorum bende ona göre işimi ayarlıcam adetimin 3. günü doktora gidicem ve aşılam için iğnelere başlıcam bidaki aya inşallah

kumsalcım eminmiisn cnm adet olduğuna
lekenme diyorsun
öyle şakır şakır gelmiyor demekki
biraz çık oldu ama hanımlar kusura bakmasınlar artık
zaten adet gününde pek geçmemiş oluyor
aynı devam ederse yarın kanda yaptır ev emin ol cnm ya
belli olmaz,ihmale gelmez yani

kızlarrrrrrrrrr akşam ,akşamda değil sabaha karşı rüyamda zeynebimi gördümmmmmm
öyle güzeldikihihoyyythihoyyythihoyyyt
pembecik pembecik de giydimiştim
bebek arabasına koyup gezdirdim miniğimi
babam falan öyle çok meraklıydı ki
ayyy çok güzel bir rüyaydı doğrusu
dün akşam başım çok ağrıdı
gece saat 4 'te kalktım hala ağrıyordu şiddeti de artmıştı
ilaç aldım ağrı kesici
birde akıntım çok gelmişti baya ıslanmış çamaşırım bi kontrol edeyim dedim ne olur ne olmaz diye
doğumsancısı da böyle gece gelrise diye düşündüm
rüyamın kaynağı buydu ama güzel bir rüyaydı doğrusu
başımın ağrısı hala devam ediyor
bakalım nasıl geçecek

bilmiyorum beyazcım valla bende şaşırdım az azkahveringi kırmızı gibi hafif lekenlenme tarzı oluyor buda beni çok kasıyor normlade adet günüm dündü bi günönceden başladı lekelenme olsaydı testte çıkmazmıydı

nr güzel rüya görmüşsün hayırlara çıksın inşsllsh canım hayırdır ni ye başın ağrıyor beyazcım geçmiş olsun

başımın neden ağrıdığını bilmiyorum canmya akşam baladı geçmedi hala
testte çıkmayabilir tatlım ya
çünkü idrar testleri çok hassas olmadığı için idrarda çıkmayabilir
benim bhcg düzeyim 200 küsürlerdeyken bile idrarda çıkmamıştı cnm ya
10 günden sonra çıktı denemek için yapmıştım
o yüzden ihmal etme cnm

Merhaba kızlar, bir gelişme var mı? Herkes iyi mi? Beyazcım 50 gününüz mü kaldı maşallah? Çok seviniyorum sizleri gördükçe. Ben de az sonra gezmeye çıkıcam inşallah. Herkes hepimize dua etmeyi unutmasın:))

evet canım ya az kaldı
heyecan basıyor artık
sen naıslsın cnm umarım herşey yolundadır.
dualrımız sizinle cnm benima.s.

hayatım geç döllenme olduysa idrarda çıkmayabilir, ama kanda çıkar... bence sen bir kan testi yaptır, yarın haberini bekliyorum canım :)
kesinlikle haklısın ben de senin gibi düşünüyorum canım :)

beyazcım rüyan hayırlı olsun ne güsel görmüşsün öylee
kumsalcım her ihtimale karşı kanda test yaptır emin ol negatifsede pozitifsede hayırlısı olsun canım
kızlar benim moralim çok bozuk üst üste hep kötü haberler alıyorum
arkdaşımın babsı vefat etti (((((((((
yengem hani bahsetmiştim şu 10 yıl sonra bebişi olan hastanede durumu kötü mide ağrısından gitti bütün organlarını iltihap kaplamış safrakesesi çürümüş taş varmış çok üzgünüm ne olcağı belli değil daha iltihap yüzünden ameliyata alamıyolar (((((((
sonra dün arkdaşım doğum yaptı bebeği hala yoğun bakımda nefes alıp verişinde problem varmış (((
anlıcağınız bende moral sıfırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…