- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.141
kızlar bende çıkıyorum akşam yemeğimi yiyeyim. hepinize iyi akşamlar. öpüyorum hepinizi
kızlar bende çıkıyorum akşam yemeğimi yiyeyim. hepinize iyi akşamlar. öpüyorum hepinizi
kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar iyi tatiller
kızlar yine bir sürü döktürmüşsünüz maşallah :))) herkesin keyfi yer,ndemi
arife hayırlı haberlerini bekliyorum cnm umarım bu ay olur ama olmasada üzülmek yok tamam mı mutlaka bir zamanı var hem bak sizin bir probleminizde yokmuş bizimde yoktu bakalım bu ay yüzümüz güler inşallah
ceren kız sen ömürsün yaa çok yaşa emi nasılsın gerçek ceren nasıl bakalım
burcu ne tahlili oluyorsun canım sen rutin kan idrar tahlillerimi umarım güzel çıkar sonuçların haberdar et bizi hemen
mavi kız sen nasılsın iğnelere devam demek hiç sevmem bende iğne olmayı ama beişler için değer beee dimi
filiz sende buralarda değilsin akşamları olurdun halbuki ama çalışınca olmuyor dimi napalım bebiş sen iyi olunda gerisi boş
jerror canım sende iisin dimi bebişin nasıl
menzil neşe siizler ne kadar seyrek giriyorsunuz umarım iiisinidir
beni soracak olursanız ben gayet iyiyim şükür beş ay bitti bulantılarım yeni yeni geçti inanın beş ay ne sıkıntı çektim şu kız erkek mesilesini bende bulantıya bağlamıştım ama bulantıdan öldüğüm halde oğluşum olacak canlarım yanii inanmayın böle şeylere
katar ne güzel bitmiş bulantıların ben 22 haftaya kadar çektim şurda bir haftadır rahatım
yeni gelen arkadaşlarım isimler biraz karışık aklımda tutamadım kusura bakmayın hepiniz hoş geldiniz
Sağol canım ya umarım çatlamaz bunlarada gerek kalmazCanım ya evet herkes kendini işe vermiş cumaları zaten ben biraz yoğun oluyorum diğer günlere göre ödeme günüm olduğu için ama en fazla yarım saat daha sürer bu yoğunluk ödemeleri hallettim sayılır en geç yarım saat içinde tekrar aranıza döneceğim eski halimle inşallah şeker......
Canımm bütün hafta sen yoğunluktan pek yazamıyorsun bu günde sende yoğunluk yok sanırım kaydirigubbakcemile3
evet ya sabah yazarken aklıma gelmişti beyaz soracaktım ama unuttum :çok üzgünüm: nerde acaba ne durumda doktor ne dediki. İnşallah herşey yolundadır....
canımm ben duydum bunu evet işe yarıyormuş ama tabii kokusu iğrenç bilemiyorum. Birde ayva çekirdeğinden yapılan bir jel varmış ayvanın çekirdeklerinden 20-25 tane bir kaba koyup içerisinede belli bir miktar su koyup 1 hafta camın önünde bekletiyormuşsun o 1 hafta sonunda jel haline geliyormuş meme çatlaklarına iyi geliyormuş bu jel kullanıpta tavsiye eden çok var ama bakalım umarım biz çatlatmadan bir çare buluruz CADIARZU
merhaba kızlar ben geldim
kimsecikler yok ama neyse
canlarım dün akşam misafirliğe gittik eve geldiğimde koşarak banyoya gittim ve iç çamaşırımda çok az kahverengi leke vardı bütüm gece gözüme uyku girmedi kendimi çok tuhaf hissediyorum nedense içimde garip bi his var hala aynı şekilde ara ara lekelenmem oluyor bugünde beklicem yarın allah kerim bi değişiklik olursa yazarım yine hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum
Sağol canım ya umarım çatlamaz bunlarada gerek kalmaz
Tatlım allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun bizde seniçok seviyoruz :1hug:
slm kızlar,
artık siteye öle sık giremiyorum malum bebiş uyuyunca evişlerine koşturmak zorundayım.
anneciğim ne yazıki 2 gün önce memlekete döndü.bu yüzden bayagı bir canım sıkkın.loğusalıktan mı bilmem ama her dk.ağlayasım geliyo.annelik çok güzel ama bir okadarda zormuş.gece uykusundan hiç birşey anlamıyorum.bebişim çok tatlı aslında usluda sayılır ama neyazıkki benim sütüm çok az ve yetmediği için mama takviyesi yapıyoruz her şeyi denedim ama sütümü arttıramadım en çok bu beni üzüyor.herseye rağmen kızımı verdiği için rabbime şükürler ediyorum ve onun yüzüne her baktığımda bebek isteyenler için dua ediyorum.benden bu kadar hepinizi öpüyorum.
karabiberim senden haber aldıkça ben çok heyecanlanıyorum arkadaşım, sanırım diğer arkadaşlar da öyle... kimbilir ne kadar güzel bir duygudur bu, Rabbim hepimize yaşatsın inşallah... Canım lohusalığın getirdiği bir duygusallık olabilir, bir de insan anneciğini yanında ister tabii her daim, normaldir böyle hissetmen canım :) annen başka bir şehirde mi oturuyor? ona da zor gelmiştir senden ve torunundan ayrılmakhayatım biliyorum fazla vaktin olmuyor ama biz senin kulaklarını sık sık çınlatıyoruz, fırsat buldukça gel ve tecrübelerini bizimle paylaş arkadaşım lütfen, bu arada seni öpüyorum ve bebişini de kokluyorum :)
canım çok iyi anlıyorum seni bu kadar stresli bir dönemde insan en yakınını ister yanında anneden yakını olurmu birden gidince tabii boşluk oluo ama napacksın bebişin evin eşin derken alışırsın yakında bebişine ve kendine iii bak olur mu sıkma canınıslm kızlar,
artık siteye öle sık giremiyorum malum bebiş uyuyunca evişlerine koşturmak zorundayım.
anneciğim ne yazıki 2 gün önce memlekete döndü.bu yüzden bayagı bir canım sıkkın.loğusalıktan mı bilmem ama her dk.ağlayasım geliyo.annelik çok güzel ama bir okadarda zormuş.gece uykusundan hiç birşey anlamıyorum.bebişim çok tatlı aslında usluda sayılır ama neyazıkki benim sütüm çok az ve yetmediği için mama takviyesi yapıyoruz her şeyi denedim ama sütümü arttıramadım en çok bu beni üzüyor.herseye rağmen kızımı verdiği için rabbime şükürler ediyorum ve onun yüzüne her baktığımda bebek isteyenler için dua ediyorum.benden bu kadar hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?