- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.161
teşekkür ederim cnm ilgin içinbeyazcım herşeyin yolunda gitmesine inan çok sevindim meleğimizin kilosuna da maşallah ne çabuk büyüyolar maşallah... sende dikkat et üşütme emi akıntında geçer o zaman birazda soğuk almakla alakalı oluyo hayatım
ay canım yamerhaba kızlar ben geldim
kimsecikler yok ama neyse
canlarım dün akşam misafirliğe gittik eve geldiğimde koşarak banyoya gittim ve iç çamaşırımda çok az kahverengi leke vardı bütüm gece gözüme uyku girmedi kendimi çok tuhaf hissediyorum nedense içimde garip bi his var hala aynı şekilde ara ara lekelenmem oluyor bugünde beklicem yarın allah kerim bi değişiklik olursa yazarım yine hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum
slm kızlar,
artık siteye öle sık giremiyorum malum bebiş uyuyunca evişlerine koşturmak zorundayım.
anneciğim ne yazıki 2 gün önce memlekete döndü.bu yüzden bayagı bir canım sıkkın.loğusalıktan mı bilmem ama her dk.ağlayasım geliyo.annelik çok güzel ama bir okadarda zormuş.gece uykusundan hiç birşey anlamıyorum.bebişim çok tatlı aslında usluda sayılır ama neyazıkki benim sütüm çok az ve yetmediği için mama takviyesi yapıyoruz her şeyi denedim ama sütümü arttıramadım en çok bu beni üzüyor.herseye rağmen kızımı verdiği için rabbime şükürler ediyorum ve onun yüzüne her baktığımda bebek isteyenler için dua ediyorum.benden bu kadar hepinizi öpüyorum.
kimse yok kızlarr dinleniyomusunuzzn
karabiberimde uğramış ne güsell yaaa
bizde ikili testimizin sonucnu aldık çok şükür iyiçıktı
bir ay sonra kontrole gitcez kısmet olursa
kayınvalidem battaniye yapmaya başlamış çok değişik bana verince resmini koyarım işallah
birde elbise almışş banakaydirigubbakcemile2 nası mutlu oldum
canım ben varım olur mu sen yeni gelen arkadaşsın galiba geçmişi ffazla okuyamadım ama hoş geldin ayrıca geçmiş olsun yatman gerekio sanırımkimse yokmu huhu
canım ben varım olur mu sen yeni gelen arkadaşsın galiba geçmişi ffazla okuyamadım ama hoş geldin ayrıca geçmiş olsun yatman gerekio sanırım
nasılsın iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?