- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.241
canım çok güzel giysileriii aklı ermeyene kadar giydirirsin etek elbise ama aklı erdikten sonra hanımefendi kendi seçecek giysilerini şahsen ben öyleymişimkaydirigubbakcemile3
çooook üzüldüm hayatım, Allahtan hepsine acil şifalar diliyorum, gerçekten çok üzüldüm canım :çok üzgünüm: çok geçmiş olsun... ama kendini çok üzme bebeğin de üzülür biliyorsun :1hug:beyazcım rüyan hayırlı olsun ne güsel görmüşsün öylee
kumsalcım her ihtimale karşı kanda test yaptır emin ol negatifsede pozitifsede hayırlısı olsun canım
kızlar benim moralim çok bozuk üst üste hep kötü haberler alıyorum
arkdaşımın babsı vefat etti(((((((((
yengem hani bahsetmiştim şu 10 yıl sonra bebişi olan hastanede durumu kötü mide ağrısından gitti bütün organlarını iltihap kaplamış safrakesesi çürümüş taş varmış çok üzgünüm ne olcağı belli değil daha iltihap yüzünden ameliyata alamıyolar(((((((
sonra dün arkdaşım doğum yaptı bebeği hala yoğun bakımda nefes alıp verişinde problem varmış(((
anlıcağınız bende moral sıfırrr
güzelim bu kadar ağırlaşmışken kendi kendine niye pazara gidiyorsun? Allah akıl fikir versin diyorum yaniiiiiyiyiz canım ne olsun işte
2 gündür kıpır kıpır zeynep hanım canımı fena yakıyor
dönüşeri bile çok sert olmaya başladı
bende pazara gittim bugün eşim görevliydi
evde bişey kalmadı geçen haftada çıkmamıştık
başım döndü pazarda
adam soruyor abla ben koyayaım mı sen mi seçeceksin iye bir süre cvp veremedim
neyseki çabuk geçti
hemen başından bişeyler aldım geldim dinlendim işte tüm gün
ay ay ay kimleri görüyorum, kimler gelmiş? kız sen gelir miydin buralara cadı? seni bir elime geçireyim var ya saçını başını yolacağım :mymeka: Neredesin bakiim sen? akşamları da uğramaz oldunselam nurcum selam beyazcım nasılsınız kızlar?
geçmişi okuyordum vazgeçtim geldim yanınıza:1hug:
Nurcum ne güzel giysiler almışsın ilaydayaa bayıldımmmm cerenle rakip durumdasın yaniikaydirigubbakcemile3 Ceren ile ilayda şıklık yarışına giricekler:roflol:
bak bak baaaak sen şimdiden yolunu yapıyorsun galiba buraya sık sık gelmemenin di mi? ben seni bir yakalayayım sorarım ben sana bunu!!! kaydirigubbakcemile böyle saçından sürüyerek getiririm senikızlar ben kaçıyorum belki sonra yine gelirim çok yorgunum birazcık dinleneyim uzanıcam öpüyorum hepiniziŞeniz her zaman gelemesemde sizi çok sevdiğimi unutmayın:a015:
çooook üzüldüm hayatım, Allahtan hepsine acil şifalar diliyorum, gerçekten çok üzüldüm canım :çok üzgünüm: çok geçmiş olsun... ama kendini çok üzme bebeğin de üzülür biliyorsun :1hug:
güzelim bu kadar ağırlaşmışken kendi kendine niye pazara gidiyorsun? Allah akıl fikir versin diyorum yaniiiiklava: orada düşüp bayılsan ne olacaktı? bak çok kızdım şimdi :mymeka: artık çok daha dikkatli olman gerekiyor hayatım, şunun şurasında az bir şey kaldı doğuma, ne olur dikkat et ve yorma kendini, tamam mı ablacım?
ay ay ay kimleri görüyorum, kimler gelmiş? kız sen gelir miydin buralara cadı? seni bir elime geçireyim var ya saçını başını yolacağım :mymeka: Neredesin bakiim sen? akşamları da uğramaz oldunklava: valla kızgınım sana :dilcikar:
bak bak baaaak sen şimdiden yolunu yapıyorsun galiba buraya sık sık gelmemenin di mi? ben seni bir yakalayayım sorarım ben sana bunu!!! kaydirigubbakcemile böyle saçından sürüyerek getiririm seniklava:
seni cadı seniiiiiiiiiiiii... nerelerdesin bakim?ben yerimi baby85 e devretmiştim gelmiyor mu o da:mymeka:vay terbiyesiz sorarım ona ben:teselli:
hani işte geldim nerdesinnnnnnn :mymeka: iremcin nelerle uğraşıyor sormak yok tabiiii senağlama
ama sen bana kızmaa elimden geldiğince gelicemm sözzzsenağlama
geldim kız cadı Şenizyarım saat daha burdayım hadi sitem edenlerrrr nerdesinizzzzzzÇok üzgünüm çoookdelikafaduldencerennn nerdesin gel koru beniii:1shok: er meydanında savunmasız kaldımmmdelikafadulden
seni cadı seniiiiiiiiiiiii... nerelerdesin bakim?
geldim kız cadı Şeniz
bak telepati ile çağırdımm seniii nasıl aramızdaki bağ kopmamış gördün müüüüüüsositososito
ben okuyup kaçıyorum bazen çok yorgun oluyorum sizden kopmak mümkünmü yazamıyorum okumaktan sizde gelmiyorum sanıyorsunuzz :dilcikar:
yazmazsan tabii görmeyiz güzelim, yaz ki geldiğini bilelim... hehehe kalp kalbe karşı canımcım :)
tamam yazıcam barıştık mıyerimseniben
gel bir önce kocamaaaaaan bir sarılayım sana :1hug: gel bir de öpeyim seni Şeniz eveeet şimdi oldu hayatım, barıştık yerimseniben
gel kocaman bende sarılayımmmmm:1hug:
Sen ne zaman gidecektin ablacım bebişin kalp atışlarını duymaya:uhm:
Önümüzdeki hafta değil ondan sonraki hafta perşembe falan gideceğim, yani Nisanın 9'unda canım
o zaman olucak burda bayrammmmm:hooray::içelim::teytey::dance:
2000 partisini kaçırdım bunu kaçırmıycammmyerimseniben
inşallah hayatım iiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnşşşşşşşşaaaaaaallllllllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh büyük Allahım duysun sesimi inşallah bu sefer sağlıklı olsun
inşallah ablacımmm dualarımız seninleee:Saruboceq::Saruboceq:
Bu kez olursa varya tam bir prens yada prenses olucak sizin ufaklıkkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?