Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar ben kaçıyorum belki sonra yine gelirim çok yorgunum birazcık dinleneyim uzanıcam öpüyorum hepiniziŞeniz her zaman gelemesemde sizi çok sevdiğimi unutmayın:a015:

kızlar ben çıkıyorum şimdi kasığımda bi sancı var biraz uzanayım çok öpüldünüz

çooook üzüldüm hayatım, Allahtan hepsine acil şifalar diliyorum, gerçekten çok üzüldüm canım :çok üzgünüm: çok geçmiş olsun... ama kendini çok üzme bebeğin de üzülür biliyorsun :1hug:
güzelim bu kadar ağırlaşmışken kendi kendine niye pazara gidiyorsun? Allah akıl fikir versin diyorum yaniiii klava: orada düşüp bayılsan ne olacaktı? bak çok kızdım şimdi :mymeka: artık çok daha dikkatli olman gerekiyor hayatım, şunun şurasında az bir şey kaldı doğuma, ne olur dikkat et ve yorma kendini, tamam mı ablacım?
ay ay ay kimleri görüyorum, kimler gelmiş? kız sen gelir miydin buralara cadı? seni bir elime geçireyim var ya saçını başını yolacağım :mymeka: Neredesin bakiim sen? akşamları da uğramaz oldun klava: valla kızgınım sana :dilcikar:
kızlar ben kaçıyorum belki sonra yine gelirim çok yorgunum birazcık dinleneyim uzanıcam öpüyorum hepiniziŞeniz her zaman gelemesemde sizi çok sevdiğimi unutmayın:a015:
bak bak baaaak sen şimdiden yolunu yapıyorsun galiba buraya sık sık gelmemenin di mi? ben seni bir yakalayayım sorarım ben sana bunu!!! kaydirigubbakcemile böyle saçından sürüyerek getiririm seni klava:

ben yerimi baby85 e devretmiştim gelmiyor mu o da:mymeka:vay terbiyesiz sorarım ona ben:teselli:

hani işte geldim nerdesinnnnnnn :mymeka: iremcin nelerle uğraşıyor sormak yok tabiiii senağlama

ama sen bana kızmaa elimden geldiğince gelicemm sözzzsenağlama

yarım saat daha burdayım hadi sitem edenlerrrr nerdesinizzzzzzÇok üzgünüm çoookdelikafaduldencerennn nerdesin gel koru beniii:1shok: er meydanında savunmasız kaldımmmdelikafadulden

seni cadı seniiiiiiiiiiiii... nerelerdesin bakim?
yarım saat daha burdayım hadi sitem edenlerrrr nerdesinizzzzzzÇok üzgünüm çoookdelikafaduldencerennn nerdesin gel koru beniii:1shok: er meydanında savunmasız kaldımmmdelikafadulden
geldim kız cadı Şeniz

seni cadı seniiiiiiiiiiiii... nerelerdesin bakim?

geldim kız cadı Şeniz

bak telepati ile çağırdımm seniii nasıl aramızdaki bağ kopmamış gördün müüüüüüsositososito

ben okuyup kaçıyorum bazen çok yorgun oluyorum sizden kopmak mümkünmü yazamıyorum okumaktan sizde gelmiyorum sanıyorsunuzz :dilcikar:

yazmazsan tabii görmeyiz güzelim, yaz ki geldiğini bilelim... hehehe kalp kalbe karşı canımcım :)

o zaman olucak burda bayrammmmm:hooray::içelim::teytey::dance:
2000 partisini kaçırdım bunu kaçırmıycammmyerimseniben

inşallah hayatım iiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnşşşşşşşşaaaaaaallllllllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh büyük Allahım duysun sesimi inşallah bu sefer sağlıklı olsun

inşallah hayatım iiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnşşşşşşşşaaaaaaallllllllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh büyük Allahım duysun sesimi inşallah bu sefer sağlıklı olsun

inşallah ablacımmm dualarımız seninleee:Saruboceq::Saruboceq:

Bu kez olursa varya tam bir prens yada prenses olucak sizin ufaklıkkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…