- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.261
hehehe inşallah güzelim :) sen nelar yapıyorsun? nerelerdeydin bakiim? akşamları da girmedin?
geçen haftam çok yorucu ve yoğundu ablacım ondan giremedim haftasonuda kayınvalidemlerde kalınca dinlenemedim:çok üzgünüm:ve yoğun bir hafta beni bekliyor malum ay sonu :çok üzgünüm:
o zaman erken yatta dinlen biraz, bu hafta yorulacaksın gibi gözüküyor :)
nasılsın mavişim? iyi misin? bulantı ve başağrısıyla aran nasıl?slm kızlar ohhh kaynatıyorsunuz bakıyorum..iremcim nerelerdesin sen bakayım özledik valla seni kaç kerede andık seni nerde diye... .burcu cum üzme kendini geçmiş olsun diyorum yengen ve minik bebiş için..arkadaşının babası içinde allah sabır versin mekanı cennet olsun...ve senin sonuçlarının iyi çıkmasınada sevindim..bebişe ve sana hediyeler gelmeye başlamış demek arkası bol gelsiln cnm..nur beyaz fazla yormayın anacım kendinizi..diyorum da diyene bak ...eee kızlar nasılsınız?
seçim sonuçlarını ben de merak ediyorum ama çok fazla dayanamayacağım galiba, sabah nasılsa öğreneceğiz :)seçim sonuçlarını merak ediyorum bir yandan ona bakıyorumsengözlerimebaksanab bir yandanda gönlünüzü alayım dedimŞeniz çünkü sizi ihmal etmek beni huzursuz ediyor:çok üzgünüm: 1 saatimizide çaldılar haftasonumuzdan şunu niye haftaiçi yapmıyorlar:mymeka:klava:
ben kaçıyorum kızlar sizi seviyorummm:a015:
nasılsın nehiriver? nasıl gidiyor hamilelik canım?
iiyiyim ablacım şükür şimdilik bulantı olunca limon sıkıp tuzlayıp sulandırıyorum sonra içiyorum iyi geliyor.. nehriver mete aslan seçilmedimi bu dönem ama vardı hala degilmi bugün itibariyle başka biri seçildi..kendisimi çekildi yoksa kazanamadımı..ayy üzüldüm ya o adama çok mert ve harbi bir adam dı iskenderunu iskenderun yapan o idi..iskenderunlular hakkını yediler adamın yazık oldu..
hg nura.s.
nur ne haber yukarıda sanada yazmıştım...dinlendinmi şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?