Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

slm kızlar ohhh kaynatıyorsunuz bakıyorum..iremcim nerelerdesin sen bakayım özledik valla seni kaç kerede andık seni nerde diye... .burcu cum üzme kendini geçmiş olsun diyorum yengen ve minik bebiş için..arkadaşının babası içinde allah sabır versin mekanı cennet olsun...ve senin sonuçlarının iyi çıkmasınada sevindim..bebişe ve sana hediyeler gelmeye başlamış demek arkası bol gelsiln cnm..nur beyaz fazla yormayın anacım kendinizi..diyorum da diyene bak ...eee kızlar nasılsınız?

o zaman erken yatta dinlen biraz, bu hafta yorulacaksın gibi gözüküyor :)

seçim sonuçlarını merak ediyorum bir yandan ona bakıyorumsengözlerimebaksanab bir yandanda gönlünüzü alayım dedimŞeniz çünkü sizi ihmal etmek beni huzursuz ediyor:çok üzgünüm: 1 saatimizide çaldılar haftasonumuzdan şunu niye haftaiçi yapmıyorlar:mymeka:klava:

kendi bölgemden seçim haberini vereyim :) hatay ın iskenderun ilçesinde chp adayı dr yusuf civelek daha önce ki belediye başkanı mete arslandan (demokrat parti) belediye başkanlığını almıştır chp lilere hayırlı uğurlu olsun :))))))))))))))) haberleri izlediniz

nasılsın mavişim? iyi misin? bulantı ve başağrısıyla aran nasıl?
seçim sonuçlarını ben de merak ediyorum ama çok fazla dayanamayacağım galiba, sabah nasılsa öğreneceğiz :)

iiyiyim ablacım şükür şimdilik bulantı olunca limon sıkıp tuzlayıp sulandırıyorum sonra içiyorum iyi geliyor.. nehriver mete aslan seçilmedimi bu dönem ama vardı hala degilmi bugün itibariyle başka biri seçildi..kendisimi çekildi yoksa kazanamadımı..ayy üzüldüm ya o adama çok mert ve harbi bir adam dı iskenderunu iskenderun yapan o idi..iskenderunlular hakkını yediler adamın yazık oldu..

dr yusuf civelek baskan oldu ii adamdır yeni kan lazımdı iyi oldu mete 3 dönemdir yapıodu zaten yapışmamak lazım koltuklara fazla a.s. çekilmedi adaydı alamadı kaybetti chp aldı bu dönem

Son düzenleme:
sen ne zamandır isk oturuyordun ?yusuf civelegi bilmem ama metenini isk kattıklarını gördüm o yüzden hakkını ymemek lazım koltuga yapışmak demişsinde eger işini yapıyorsa bırak ayrılmasın koltugundan öyle degilmi?yusuf civelek daha önce ne yaptıyani nerden tanıyordun iyi aqdam demşsinde..ben pek bilmiyorum diger adayları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…