- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.281
sen ne zamandır isk oturuyordun ?yusuf civelegi bilmem ama metenini isk kattıklarını gördüm o yüzden hakkını ymemek lazım koltuga yapışmak demişsinde eger işini yapıyorsa bırak ayrılmasın koltugundan öyle degilmi?yusuf civelek daha önce ne yaptıyani nerden tanıyordun iyi aqdam demşsinde..ben pek bilmiyorum diger adayları..
kızlar bende kaçarım iyi akşamlar ...malum yarıniş var geç oldu ..şu saatede sanırım bir kaç gün alışmak zor olacak...öptm..iii geceler..
çooook üzüldüm hayatım, Allahtan hepsine acil şifalar diliyorum, gerçekten çok üzüldüm canım :çok üzgünüm: çok geçmiş olsun... ama kendini çok üzme bebeğin de üzülür biliyorsun :1hug:
güzelim bu kadar ağırlaşmışken kendi kendine niye pazara gidiyorsun? Allah akıl fikir versin diyorum yaniiiiklava: orada düşüp bayılsan ne olacaktı? bak çok kızdım şimdi :mymeka: artık çok daha dikkatli olman gerekiyor hayatım, şunun şurasında az bir şey kaldı doğuma, ne olur dikkat et ve yorma kendini, tamam mı ablacım?
ay ay ay kimleri görüyorum, kimler gelmiş? kız sen gelir miydin buralara cadı? seni bir elime geçireyim var ya saçını başını yolacağım :mymeka: Neredesin bakiim sen? akşamları da uğramaz oldunklava: valla kızgınım sana :dilcikar:
bak bak baaaak sen şimdiden yolunu yapıyorsun galiba buraya sık sık gelmemenin di mi? ben seni bir yakalayayım sorarım ben sana bunu!!! kaydirigubbakcemile böyle saçından sürüyerek getiririm seniklava:
günaydınnnnnnnnnn hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyyt
günaydın canım benim nasılsın güzelim
iyiyim canım teşekkür ederim evet tam olmasada dönüştü artık kırmızı geliyor ama yine azgünaydınnn arifecim nasılsın cnm?
senin şu lekelenmen kanamaya dönüştü mü cnm?
yoksa hala aynı mı?
tamam canım sonra görüşürüzben bşrazdan tekrar gelirim
acık daha yatayım
sonra size bakıp
sonra da ders çalışıcam
günaydın kızlarr
hepimiz için güzel bir hafta diliyoruum
nasısınızzz
günaydın cicim nasılsın
iyyim arifecim
grip oldum çok kötü :çok üzgünüm:
sen nasılsın kırmızıların tamamen geldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?