Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ewet ii şeyler yaptı mete bey bunda hem fikirim ama yenilikte fayda var denemek lazım .. eşini tanıyoruz eşiisk kadın doğ hastanesinde dr eşi dolayısıyle kendlerini tanıyoruz başarılar diliyoruzza.s.

kızlar bende kaçarım iyi akşamlar ...malum yarıniş var geç oldu ..şu saatede sanırım bir kaç gün alışmak zor olacak...öptm..iii geceler..

tamam cnm sözüm yok önemli olan isk..katacak birşey olması umarım bunuda başarırr..uzun zman oldu iskenderı-undan ayrılalı zaman zman giderim ama...iiyim nurcum bende şükür..neyse cvp görünce dayanamayıp yazdım sizi içim el vermiyor çünkü..kızlar öptm sizi bebişlerinize iyi bakın ama ...

tmam ablacım tamam kızma gitmiycem bir daha
zaten pek de bişey almadım
taşıyabileceğim kadar almıştım
ama eşimde kızdı zaten
daha gitmiycem tek başıma
sen naıslsın ablam?
herşey yolunda mı?
bebeiş nasıl
kendine çok iyi bak ablam yorma kendini

Günaydın Beyazcım, herkese sağlıklı huzurlu bir hafta diliyorum. 4'te dersimmvar 2 ödevime hiç başlamadım daha, dua edin ne olur alnımın akıyla çıkayım. Ben hemen başlasam iyi olacak. Hepinizi kocaman öpüyorummm...

günaydınlar güzel bayanlar nasılsınız hepinize hayırlı ve çok güzel bi hafta diliyorum
burcum çok geçmiş olsun güzelim allah şifa versin minik meleğide bir an önce annesinin kollarına kavuştursun :Saruboceq:
hafta sonu irem gelmiş özlemişiz valla onu görmeyi bayb ihmal etti bizi sen yokken
nurcum cicileriniz çok güzel güle güle kullanın

günaydınnnnnnnnnn hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyyt
günaydın canım benim nasılsın güzelim

günaydınnn arifecim nasılsın cnm?
senin şu lekelenmen kanamaya dönüştü mü cnm?
yoksa hala aynı mı?
iyiyim canım teşekkür ederim evet tam olmasada dönüştü artık kırmızı geliyor ama yine az
ben bşrazdan tekrar gelirim
acık daha yatayım
sonra size bakıp
sonra da ders çalışıcam
tamam canım sonra görüşürüz

iyyim arifecim
grip oldum çok kötü :çok üzgünüm:
sen nasılsın kırmızıların tamamen geldimi

geçmiş olsun kuşum dikkat et kendine yok be güzelim sabah kırmızı gibiydi az önce yine kahverengimsiydi valla senin duan tuttu galiba burcu demiştin ya geliceği varsa da gelmicek diye :)))) şaka bi yana bu iş çok canımı sıkmaya başladı bugün beklicem bi değişiklik olmazsa arıcam doktorumu :bbo:

Günaydın güzellleerrrrr sabah şeriflerniz hayr olsun gönlünüz neşe dolsun inşallah
Nasılsınız bakalım çıtırlar keyifler yerindemi?
Ben haftasonu yoğundum malesef gelemedim yanınıza kızlar cumartesi kadın geldi evde temizlik vardı dip köşe akşama kadar ev işleri ile ilgilendim pazar günüde annemler kahvaltıya geldi ve öğleden sonra gittiler sonrada seçim tantanası derken dündegelemedim ama sizler hepiizi ayrı ayrı çooooooooookkkkkkkkkk özledimmmm canlarımmmmm mucxxxxxx.....

Burcum test sonuçların güzel çıkmış canım çoooooookkkkkkk sevindim tatlım gözümüz aydın.
Diğer olumsuz durumlarada üzüldüm valla gülüm ne diyim allah acil şifa versin sen fazla üzme kendini cicim bebeğini düşün artık....

Arifem balım günaydın canım nasılsın? Kanaman ne durumda tatlım? Damla Damla lekemi yoksa baya baya kanamamı var? Canım ya seni umutlandırmak istemem ama bende senin gibiydim şeker, tam 15 gün boyunca damla damla çamaşırımı kirletecek kadar leke oldu hep idrar testi yaptım negatif çıktı bende sandımki heralde bu ay böyle hasta oluyorum. Sonra kan tahlilinde bebiş çıktı canım. Yani senin durumunu birazcıcık kendime benzettim şeker.... Kan tahlili yaptırsana....

Diğer arkadaşlar nerelerdesiniz yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…