- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.741
mayıs annlelerine bakıyorum da yarın 3 tane sezeryan var
2 kiş doğum yaptı bile ayyyyyyyyyy beni heyecan bastıdelikafaduldendelikafadulden
ay inşallah ya benim içime birşey doğmuyor hisseden varmı kızlar ?benim kontrolede 28 nisan çok var daha
ama söyler cinsiyeti işallah
hadi ya ay keşke gözükse ama benim doktorum emin olmadan asla söylemez belki görecek ama bize söylemez kesincnm bazen 11-12 haftalarda öğrenilebiliyor ama biizm kız göstermemişti,17.haftada öğrendik kesin olarak:lepi:
ama dr.um bütün hastalarıma 13.haftada söylediğini anlatmıştı bir bziimki inatçı çıktı:dilcikar:
ay heyecanlandım belki gösterir net olursa söylermi ki dr.evet 12. hatada öğrenen çok insan varr
ben 17. haftanın içinde olcam işallah öğrenebiliriz cinsiyeti
amin canım sağolinş öğrenirsiniz kızlar
hayırlısı olsun hakknızda:1hug:
ay ay ay bende çok heyecanlanıyorumdelikafadulden bunları duyunca daha benim altıay var doğum yaklaşınca nasıl olucam hiç bilemiyorum delikafaduldenmayıs annlelerine bakıyorum da yarın 3 tane sezeryan var
2 kiş doğum yaptı bile ayyyyyyyyyy beni heyecan bastıdelikafaduldendelikafadulden
kızlar ceren hala yok umarım bişi yoktur
aa kimse yok benden başkaaaaa
maviş gelmiş hoşgeldin nasılsın bugün cnm benim?
kızlar annem gelecek bugün ben onu karşılamaya çıkıyorum sonra görürşrüzhihoyyyt
maviş gelmiş hoşgeldin nasılsın bugün cnm benim?
kızlar annem gelecek bugün ben onu karşılamaya çıkıyorum sonra görürşrüzhihoyyyt
kızlar ceren hala yok umarım bişi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?