Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

mayıs annlelerine bakıyorum da yarın 3 tane sezeryan var
2 kiş doğum yaptı bile ayyyyyyyyyy beni heyecan bastıdelikafaduldendelikafadulden

kumsalcım ikimizden başka kimse yok gene ne oluyor topiğe ya iki gündür böyle durgun sanki
Cerende yok umarım bir aksilik yoktur ne diyorsun fisfisfis

benim kontrolede 28 nisan çok var daha
ama söyler cinsiyeti işallah
ay inşallah ya benim içime birşey doğmuyor hisseden varmı kızlar ?

hadi ya ay keşke gözükse ama benim doktorum emin olmadan asla söylemez belki görecek ama bize söylemez kesin

evet 12. hatada öğrenen çok insan varr
ben 17. haftanın içinde olcam işallah öğrenebiliriz cinsiyeti
ay heyecanlandım belki gösterir net olursa söylermi ki dr.

inş öğrenirsiniz kızlar
hayırlısı olsun hakknızda:1hug:
amin canım sağol

mayıs annlelerine bakıyorum da yarın 3 tane sezeryan var
2 kiş doğum yaptı bile ayyyyyyyyyy beni heyecan bastıdelikafaduldendelikafadulden
ay ay ay bende çok heyecanlanıyorumdelikafadulden bunları duyunca daha benim altıay var doğum yaklaşınca nasıl olucam hiç bilemiyorum delikafadulden

çiğdemcim bende bişey hisstmiyorumm
doktor en azından bi tahmin yapar herhalde ben 12 . haftada gittiğimde çok erken daha demişti söylemedi bişey

maviş gelmiş hoşgeldin nasılsın bugün cnm benim?
kızlar annem gelecek bugün ben onu karşılamaya çıkıyorum sonra görürşrüzhihoyyyt

kızlar cereni merak etmeyin dün konuştum ben onunla doktora gitmiş sonra eve geçmiş bu sabah doktora gidip kan sayımı yaptıracam dedi..ama daha iyi oldugunu söyledi..yani kötü birşey yok dün öyle demişti..bugünde öglene falan gelirim topige dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…