- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.721
burcu canm bebişe oda yapmadık biz
aslında boş bir odam var ama yapmıycam hem maddi olarak biraz külfetli olacak şimdi bize
malum sadece eşim çalışıyor
sadece beşik alıcam cnm yatak odasına yanıma koyacağım
bizim ev doğumda biraz kalabalık olacak
kendi annem gelecek
eşimin anneside
yanımda olursa daha iyi bakarım çocuğa diye düşünüyorum
zaten doğum nasıl olacak belli değil sürekli oda değiştir zor olur
biraz büyünce odasını ayırırız diye düşündük eşimle
bakalım kısmet
bizim buradada yemek kokusu var kızlar, sabahtan beri soğan kokusundan mahvoldum, üstümüze bile sindi koku, maalesef yemeğin yapıldığı yer ile bizim bölüm odası çok yakın birbirine...
günaydın cnm,iyim sen nasılsın?önemli b,işey değil cnm ya biraz kanadı geçti hemen
günaydın pemboş,kan hacmi arttığı için olabiliyormuş böyle şeyler
günaydın ablammm
nasıslın?
cuma günü dr.a gidecekmişssin ne güzel
hayırlı haberlerle dönersin inş
ablam normalmiş bu kanamalar kılcal damarlar çatlıyormuş
kan hacmi arttığı için
gerek bile görmedim dr.a söylemeye
nst için çağırırsa bu hafta gidince söylerim artık
bulantıların başladı mı ablacımcokacimcoook
Canım ya sabah sabah yemek kokusu çok kötü helebirde hamileyken kafamçokkarıştı
hadi çık sen mis gibi pis kokuya havanı al :roflol:
benim iş yeri tam senlik teizlik kokusu dışında ne ararsan varr kaydirigubbakcemile3
:roflol:
bunalrın cebinde akrap olsa çiftleştirip üretimini yaparlar valla öyle insanlarr
cerenin msn si kapalı geledi herhalde işe daha
yada kahvaltı yapıyordur
doymak bilmiyor yakaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: allah iyiliğini versin burcu emi
günaydın pemboş,kan hacmi arttığı için olabiliyormuş böyle şeyler
anladım canım, normal diyorsan sorun yok o zaman :)
yok güzelim bulantım falan yok, daha öncekilerde de olmamıştı, biraz bu tedirgin ediyor beni açıkçası
neyse kızlar benim çıkıp biraz çalışmam gerekiyor, hafta sonuna ödev kağıdı yetiştirip baskıya vermem lazım, hepinizi öpüyorum, akşama haberlerinizi alırım.... Cereeeeeeeen arka cepten mesaj at da iyi olduğunu bileyim canımkaydirigubbakcemile3
mavinin durumu belli de, Ceren bu saate kadar çoktan gelir, en azından bir selam verirdi[/QUOTE
günaydın canım nasılsın evet ya bende merak ettim cereni
neyse kızlar benim çıkıp biraz çalışmam gerekiyor, hafta sonuna ödev kağıdı yetiştirip baskıya vermem lazım, hepinizi öpüyorum, akşama haberlerinizi alırım.... Cereeeeeeeen arka cepten mesaj at da iyi olduğunu bileyim canımkaydirigubbakcemile3
pemboş,burcu kızlar kontrolünüz ne zaman?belki bu gidişinizde cinsiyeti öğrenebilirsiniz?
benim kontrolüm bu perşembe sabırsızlıkla bekliyorum ama cinsiyet için erken 16. haftada söylerim demişti doktorumdaha beklicez az kaldı gerçi ama süre azaldıkça insan sabırsızlanıyor çatlıyorum meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?