Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

anladım canım acık büyyünce olur odasıı şimdi dediğin gibi yatak odasında yanımızda olcak bi süre

anladım canım, normal diyorsan sorun yok o zaman :)

yok güzelim bulantım falan yok, daha öncekilerde de olmamıştı, biraz bu tedirgin ediyor beni açıkçası

:roflol::roflol: allah iyiliğini versin burcu emi

cerenin msn si kapalı geledi herhalde işe daha
yada kahvaltı yapıyordur
doymak bilmiyor yakaydirigubbakcemile3

yok kızz bu saate kadar doyardı o ben hep dakka tuttum kaç dakikata doyuyo diyee kaydirigubbakcemile3
ay geyik yapıyorum kız hastaysa bidee cerennnnn
:roflol::roflol: allah iyiliğini versin burcu emi

versin versin hepimizin iyiliğini işallah

neyse kızlar benim çıkıp biraz çalışmam gerekiyor, hafta sonuna ödev kağıdı yetiştirip baskıya vermem lazım, hepinizi öpüyorum, akşama haberlerinizi alırım.... Cereeeeeeeen arka cepten mesaj at da iyi olduğunu bileyim canımkaydirigubbakcemile3

anladım canım, normal diyorsan sorun yok o zaman :)

yok güzelim bulantım falan yok, daha öncekilerde de olmamıştı, biraz bu tedirgin ediyor beni açıkçası

ablacım kaçıncı haftaya girdin sen şimdi?
bende 6 haftalıkken dr.a gittik kalp atışlarını falan duydum
dr. sordu bulantın var mı diye hiç bişeyim yok gayet rahatım dedim
8.haftada bir başladı
mahvoldum uzun bir sürede geçmedi
bir sonraki kontrole kadar bekleyemedim bile
seninde başlayabilir her an
sakın endişelenme keyfini çıkar bugünlerini ablacım

güle güle bizde öptük kocamana.s.

pemboş,burcu kızlar kontrolünüz ne zaman?belki bu gidişinizde cinsiyeti öğrenebilirsiniz?

benim kontrolüm bu perşembe sabırsızlıkla bekliyorum ama cinsiyet için erken 16. haftada söylerim demişti doktorum daha beklicez az kaldı gerçi ama süre azaldıkça insan sabırsızlanıyor çatlıyorum meraktan

cnm bazen 11-12 haftalarda öğrenilebiliyor ama biizm kız göstermemişti,17.haftada öğrendik kesin olarak:lepi:
ama dr.um bütün hastalarıma 13.haftada söylediğini anlatmıştı bir bziimki inatçı çıktı:dilcikar:

evet 12. hatada öğrenen çok insan varr
ben 17. haftanın içinde olcam işallah öğrenebiliriz cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…