Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar ben açtım odayı temizlemeye geldiler şimdi hertaraf deterjan kokacak Çok üzgünüm çoook
buralardan kaçmam lazım biliyorum pasaklı olacak bu çocuk deterjandan tiksindiriyor beni görüşürüz.

benim baba patron yine bi simit almış paylaştırıyo töbe töbeeekötükedihüso
:roflol::roflol::roflol: ay ne manyak adam bu ya akrep var cebince
günaydın kumsalım iyyim sen nasılsın
pembeinci afiyet olsun cicim
bende iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok
evet bir taneee neyimize yetmiyoo :mymeka:
bende bir adet çıbık krakermi yollasam jest olsun adama :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay burcu sabah sabah güldürdün beni kız

hadi çık sen mis gibi pis kokuya havanı al :roflol:
benim iş yeri tam senlik teizlik kokusu dışında ne ararsan varr kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: ay ne manyak adam bu ya akrep var cebince

bende iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay burcu sabah sabah güldürdün beni kız

:roflol:
bunalrın cebinde akrap olsa çiftleştirip üretimini yaparlar valla öyle insanlarr

Günaydın kızlaaaaar, sizlere aydınlık ve umut dolu mutlu güzel bir gün diliyorum :) ilk ikş saat dersim yok, bir bakayım dedim sizlere, ilk gelen beyaz olmuş bu sabah :)

canım çarşamba bize haber ver durumdan :) inşallah güzel haberlerle geleceksin a.s.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese günaydınnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydın güzel annecik, nasılsın hayatım?
günaydın güzel hatunlar
sapasağlam ağrısız sızısız bir gün diliyorum herkeseeea.s.
günaydın canımcım, amiiiiiiiiiiiin inşallah canım :)
iyi atlatmışsın cnm,sevindim bende iiyim işte ne olsun
şimdi biraz burnum kanadı
aam önemli değildir şakır şakır değil
hiç bişey yapmadım evde sadece kahvaltı birazdan kalkar evi toparlarım
kanar mıymış böyle? normal mi yani? :uhm:
inşallah hayatım :) dün gün içinde veya akşam bir daha olmadı öyle bir şey, eğer bugün tekrar olursa arayacağım bu sefer :) inşallah olmaz bir daha :) inşallah cuma bir gelse, çeke çeke getiremedim cumayı, kızlaaaaaar yardım edin çekelim cumayı kaydirigubbakcemile3
Herkese günaydın nasılsınız
Çok şükür ben iyiyim kahvaltımı ettim karnım doydu artık çalışabilirim.
afiyet olsun canım, yarasın bebişine, kolay gelsin :)
:roflol: :roflol: :roflol: manyak bir cimri bu adam başka bir şey değil, manyaklık derecesinde cimriliği anlaşılan... maaşını tam veriyor mu bakim? vermiyorsa söyle gelelim bir görünelim şöyle bir... hem 9A'yı hem 10 TM'yi hizaya sokmuş biri olarak her türlü yardıma hazırım canım klava:
evet bir taneee neyimize yetmiyoo :mymeka:
bende bir adet çıbık krakermi yollasam jest olsun adama :roflol:
aaa sizde buldunuz bunuyorsunuz kardeşim, ne bu yani, bir simit çok, hatta yarısını falan versin, ziyan olur koca bir simit şimdi :roflol:

bizim buradada yemek kokusu var kızlar, sabahtan beri soğan kokusundan mahvoldum, üstümüze bile sindi koku, maalesef yemeğin yapıldığı yer ile bizim bölüm odası çok yakın birbirine...

günaydın ablacımm
Allahdan maaşımı tam veriyolar hayrettCADIARZU
ayy yemek kokusu sabah sabah zaten çekilmez bide hamiş hamiş zor bee:bbo:

günaydın ablacımm
Allahdan maaşımı tam veriyolar hayrettCADIARZU
ayy yemek kokusu sabah sabah zaten çekilmez bide hamiş hamiş zor bee:bbo:

bak aksatırlarsa söyle hemen geleyim canım klava:
ayyy hiç sorma valla sabah sabah korkunç bir şey, normal zamanlarda da kötü gelirdi sabahları bu koku ama şimdi hamileyken hiç kaldıramıyorum, neyse napalım? ha simitten kalmıştır şimdi bize de versene kız, patronundan mı bulaştı cimrilik? kaydirigubbakcemile3

:dilcikar: ne vercemm saklıom cumaya kadar anca yerim gıdım gıdım bitmesin çok kıymatlıı kaydirigubbakcemile3

:dilcikar: ne vercemm saklıom cumaya kadar anca yerim gıdım gıdım bitmesin çok kıymatlıı kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: a valla bulaşmış cimrilik... eyvah eyvah... cumaya kadar netcen len? nasılsa patron size her gün bir tanecik getirmiyor mu? :roflol: :roflol: :roflol: valla komik bu patronlar... adam hiç mi düşünemiyor bu insanlar ne der diye ya? bunu düşünemiyor ama şirket kurup adam çalıştırıp para kazanmayı biliyor... ya hiç alma alıyorsan da adam gibi al... neyse çok kızdım

günaydın güzel hatunlar
sapasağlam ağrısız sızısız bir gün diliyorum herkeseeea.s.
günaydın canım amin inşallah

Herkese günaydın nasılsınız
Çok şükür ben iyiyim kahvaltımı ettim karnım doydu artık çalışabilirim.
ohh afiyet olsun tatlım günaydın

evde nasıl acaba bu adam karısınada acıdım valla bir zeytini dörde bölüp yiyorlar galiba misafirde gelmez bunların evine bir çay 5 pipet veriyordur misafirlere:roflol: şekerde kıtlama yarım yarım

maviciğimi biliyoruz sabahları kötü gelemiyo hemen
ama cerende yok dünde kötüydü :sm_confused:
evet ya ceren bugünde yok hayırdır inşallah iyidir umarım haber alan olursa yazsın kızlar bende merak ettimfisfisfis

beyazcım günaydın nasılsın niye burnun kanadıki
günaydın cnm,iyim sen nasılsın?önemli b,işey değil cnm ya biraz kanadı geçti hemen
beyazcım yorma kendini
siz bebişe oda yaptınızmı nerden aldınızz

Beyaz canım neden burnun kanadı acaba hayırdır inş.
günaydın pemboş,kan hacmi arttığı için olabiliyormuş böyle şeyler

günaydın ablammm
nasıslın?
cuma günü dr.a gidecekmişssin ne güzel
hayırlı haberlerle dönersin inş
ablam normalmiş bu kanamalar kılcal damarlar çatlıyormuş
kan hacmi arttığı için
gerek bile görmedim dr.a söylemeye
nst için çağırırsa bu hafta gidince söylerim artık
bulantıların başladı mı ablacımcokacimcoook

burcu canm bebişe oda yapmadık biz
aslında boş bir odam var ama yapmıycam hem maddi olarak biraz külfetli olacak şimdi bize
malum sadece eşim çalışıyor
sadece beşik alıcam cnm yatak odasına yanıma koyacağım
bizim ev doğumda biraz kalabalık olacak
kendi annem gelecek
eşimin anneside
yanımda olursa daha iyi bakarım çocuğa diye düşünüyorum
zaten doğum nasıl olacak belli değil sürekli oda değiştir zor olur
biraz büyünce odasını ayırırız diye düşündük eşimle
bakalım kısmet

patron mantığı bu olsa gerek :uhm:

mavinin durumu belli de, Ceren bu saate kadar çoktan gelir, en azından bir selam verirdi
evet merak ettim bende

5 pipet süper:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…