- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.701
benim baba patron yine bi simit almış paylaştırıyo töbe töbeeekötükedihüso
:roflol: 1 tane dimi
:roflol::roflol::roflol: ay ne manyak adam bu ya akrep var cebincebenim baba patron yine bi simit almış paylaştırıyo töbe töbeeekötükedihüso
bende iyiyim çok şükür bi yaramazlık yokgünaydın kumsalım iyyim sen nasılsın
pembeinci afiyet olsun cicim
evet bir taneee neyimize yetmiyoo :mymeka:
bende bir adet çıbık krakermi yollasam jest olsun adama :roflol:
hadi çık sen mis gibi pis kokuya havanı al :roflol:kızlar ben açtım odayı temizlemeye geldiler şimdi hertaraf deterjan kokacak Çok üzgünüm çoook
buralardan kaçmam lazım biliyorum pasaklı olacak bu çocuk deterjandan tiksindiriyor beni görüşürüz.
:roflol::roflol::roflol: ay ne manyak adam bu ya akrep var cebince
bende iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay burcu sabah sabah güldürdün beni kız
canım çarşamba bize haber ver durumdan :) inşallah güzel haberlerle geleceksin a.s.Tesekkurler kizlaarr.. Daha guzelleri insallah sizlerin bebelerine olsun...
Canim kanamam cok sukur durdu simdilik. Bakalim carsamba ultrasonumuz var, insallah plasenta yukari cikmistir.
Maasallah Yasemincim sona yaklastin ne guzel:))) Allah kolay bir dogumla yavrunu saglikla kucagina almani nasip etsin...
günaydın güzel annecik, nasılsın hayatım?günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese günaydınnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydın canımcım, amiiiiiiiiiiiin inşallah canım :)günaydın güzel hatunlar
sapasağlam ağrısız sızısız bir gün diliyorum herkeseeea.s.
kanar mıymış böyle? normal mi yani? :uhm:iyi atlatmışsın cnm,sevindim bende iiyim işte ne olsun
şimdi biraz burnum kanadı
aam önemli değildir şakır şakır değil
hiç bişey yapmadım evde sadece kahvaltı birazdan kalkar evi toparlarım
inşallah hayatım :) dün gün içinde veya akşam bir daha olmadı öyle bir şey, eğer bugün tekrar olursa arayacağım bu sefer :) inşallah olmaz bir daha :) inşallah cuma bir gelse, çeke çeke getiremedim cumayı, kızlaaaaaar yardım edin çekelim cumayı kaydirigubbakcemile3menzilgülü inşallah çarşamba günü güzel haberlerle geliceksin amin inşallah rabbim bizede nasip etsin
ablam nasılsın valla bizde seni özlüyoruz doğru okul gibi bi yerde yorulmamak mümkünmü :))
ablam ani ve hızlı hareketlerden kaçın yapmamaya dikkat et hani kızlar diyor ya hapşırınca kasığıma biş batıyo diye seninkide öyle bişi olmuş heralde sıkma canınıı ama çok kafana takılırsa cumayı bekleme arayıp sor derim cuma günüde allahın izniyle inşallah pıt pıtları duyucaksın ve bizi brda çok sevindireceksin hayırlı ve güzel haberlerle gel:))
afiyet olsun canım, yarasın bebişine, kolay gelsin :)Herkese günaydın nasılsınız
Çok şükür ben iyiyim kahvaltımı ettim karnım doydu artık çalışabilirim.
:roflol: :roflol: :roflol: manyak bir cimri bu adam başka bir şey değil, manyaklık derecesinde cimriliği anlaşılan... maaşını tam veriyor mu bakim? vermiyorsa söyle gelelim bir görünelim şöyle bir... hem 9A'yı hem 10 TM'yi hizaya sokmuş biri olarak her türlü yardıma hazırım canımbenim baba patron yine bi simit almış paylaştırıyo töbe töbeeekötükedihüso
aaa sizde buldunuz bunuyorsunuz kardeşim, ne bu yani, bir simit çok, hatta yarısını falan versin, ziyan olur koca bir simit şimdi :roflol:evet bir taneee neyimize yetmiyoo :mymeka:
bende bir adet çıbık krakermi yollasam jest olsun adama :roflol:
kızlar ben açtım odayı temizlemeye geldiler şimdi hertaraf deterjan kokacak Çok üzgünüm çoook
buralardan kaçmam lazım biliyorum pasaklı olacak bu çocuk deterjandan tiksindiriyor beni görüşürüz.
günaydın ablacımm
Allahdan maaşımı tam veriyolar hayrettCADIARZU
ayy yemek kokusu sabah sabah zaten çekilmez bide hamiş hamiş zor bee:bbo:
bak aksatırlarsa söyle hemen geleyim canımklava:
ayyy hiç sorma valla sabah sabah korkunç bir şey, normal zamanlarda da kötü gelirdi sabahları bu koku ama şimdi hamileyken hiç kaldıramıyorum, neyse napalım? ha simitten kalmıştır şimdi bize de versene kız, patronundan mı bulaştı cimrilik? kaydirigubbakcemile3
:dilcikar: ne vercemm saklıom cumaya kadar anca yerim gıdım gıdım bitmesin çok kıymatlıı kaydirigubbakcemile3
maviciğimi biliyoruz sabahları kötü gelemiyo hemen
ama cerende yok dünde kötüydü :sm_confused:
günaydın canım amin inşallahgünaydın güzel hatunlar
sapasağlam ağrısız sızısız bir gün diliyorum herkeseeea.s.
ohh afiyet olsun tatlım günaydınHerkese günaydın nasılsınız
Çok şükür ben iyiyim kahvaltımı ettim karnım doydu artık çalışabilirim.
evde nasıl acaba bu adam karısınada acıdım valla bir zeytini dörde bölüp yiyorlar galiba misafirde gelmez bunların evine bir çay 5 pipet veriyordur misafirlere:roflol: şekerde kıtlama yarım yarımbenim baba patron yine bi simit almış paylaştırıyo töbe töbeeekötükedihüso
evet ya ceren bugünde yok hayırdır inşallah iyidir umarım haber alan olursa yazsın kızlar bende merak ettimfisfisfismaviciğimi biliyoruz sabahları kötü gelemiyo hemen
ama cerende yok dünde kötüydü :sm_confused:
günaydın cnm,iyim sen nasılsın?önemli b,işey değil cnm ya biraz kanadı geçti hemenbeyazcım günaydın nasılsın niye burnun kanadıki
beyazcım yorma kendini
siz bebişe oda yaptınızmı nerden aldınızz
günaydın pemboş,kan hacmi arttığı için olabiliyormuş böyle şeylerBeyaz canım neden burnun kanadı acaba hayırdır inş.
Günaydın kızlaaaaar, sizlere aydınlık ve umut dolu mutlu güzel bir gün diliyorum :) ilk ikş saat dersim yok, bir bakayım dedim sizlere, ilk gelen beyaz olmuş bu sabah :)
canım çarşamba bize haber ver durumdan :) inşallah güzel haberlerle geleceksin a.s.
günaydın güzel annecik, nasılsın hayatım?
günaydın canımcım, amiiiiiiiiiiiin inşallah canım :)
kanar mıymış böyle? normal mi yani? :uhm:
inşallah hayatım :) dün gün içinde veya akşam bir daha olmadı öyle bir şey, eğer bugün tekrar olursa arayacağım bu sefer :) inşallah olmaz bir daha :) inşallah cuma bir gelse, çeke çeke getiremedim cumayı, kızlaaaaaar yardım edin çekelim cumayı kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canım, yarasın bebişine, kolay gelsin :)
:roflol: :roflol: :roflol: manyak bir cimri bu adam başka bir şey değil, manyaklık derecesinde cimriliği anlaşılan... maaşını tam veriyor mu bakim? vermiyorsa söyle gelelim bir görünelim şöyle bir... hem 9A'yı hem 10 TM'yi hizaya sokmuş biri olarak her türlü yardıma hazırım canımklava:
aaa sizde buldunuz bunuyorsunuz kardeşim, ne bu yani, bir simit çok, hatta yarısını falan versin, ziyan olur koca bir simit şimdi :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: a valla bulaşmış cimrilik... eyvah eyvah... cumaya kadar netcen len? nasılsa patron size her gün bir tanecik getirmiyor mu? :roflol: :roflol: :roflol: valla komik bu patronlar... adam hiç mi düşünemiyor bu insanlar ne der diye ya? bunu düşünemiyor ama şirket kurup adam çalıştırıp para kazanmayı biliyor... ya hiç alma alıyorsan da adam gibi al... neyse çok kızdım
evet merak ettim bendemavinin durumu belli de, Ceren bu saate kadar çoktan gelir, en azından bir selam verirdi
günaydın canım amin inşallah
ohh afiyet olsun tatlım günaydın
evde nasıl acaba bu adam karısınada acıdım valla bir zeytini dörde bölüp yiyorlar galiba misafirde gelmez bunların evine bir çay 5 pipet veriyordur misafirlere:roflol: şekerde kıtlama yarım yarım
evet ya ceren bugünde yok hayırdır inşallah iyidir umarım haber alan olursa yazsın kızlar bende merak ettimfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?