- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.801
olabilir vallaha benim doktor 12 ekim diye verdi dogum tarihi
12 ekim uyarrr denk getirelim barii kaydirigubbakcemile3
ben geldim sen çıktınslm kizlar nsilsiniz
ya benimde karnım aynıyok canim bi degisiklik ayni birtek karnim sikmaya basladi
ya sende varmi bi degisiklik
al bendende o kadar bulcuk hele akşamları dahada şişiyor sanki davul yutmuş gibi hissediyorum kendimikaydirigubbakcemile3benim çok fazla göbeğim çıkmadı ama acayip geriliyor böyle bazen ortadan çatlıcakmış gibi hissediyorum şimdi böyle olyosa son ayda nolcam bilmiyorumm
normalmi böyle olması ilk aylarda onude bilmiyorum :sm_confused:
canim ben cikiyorum biraz evi toparlim
insallah görüsürüz yine hepinizi öptüm
cerenede cok cok gecmis olsun
Selam kızlarrrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkkk veeeeeeeeeee sizi çoooooooookkkkkkkkk özledik kaydirigubbakcemile2
biz iki gündür istirahatte idik belki habriniz vardır sizi merakta bırakmamak için hemen gelip yazdım birazdan geçmişi okucam bakalım neler kaynatmışsınız....
Bu arada canlarım kan ve idrar tahlillerim temiz çıktı sadece demir eksikliği yüzünden baş dönmesi yaşıyormuşum ilacın sayısını birden ikiye çıkardık birde vitamin ekledik bir süre böyle devam edicez birde üç boyutlu ultrasona girdik emmeee cadım yüzünü göstermedi bana yüz görümlülüğü istiyor zaaarrr kaydirigubbakcemile3
bizde haberler bunlar şuan iş yerindeyim yeni geldim bir yandan işlerimi toparlayıp diğer yandan geçmişi okumak istiyorum bir şey kaçırmak istemiyorum çünkü....
Eeee sizlerde ne var ne yok herşey yolundamı? Varmı yeni haberler?
selam arkadaslar sizinle doktorumun söylediklerini paylaşmak istiyorum..
ikiz gebelik var fakat biri 6 hafta 6 günlük.diğeri 5 hafta 3 günlük..
biri çok küçük oldugu için kalp atısı duyulmuyor.ddigerinin kalp atısı gayet normal.
o küçük olan düşebilir. çünkü çok farklılar.
nolur bana fikrinizi söleyin salak gibi oldum hiç böyle bi durumla karsılasan varmı yada böle bişiyi cevresinde duyan varmı.
canım kk sapıttı yazamaadım sana kapandı sayfacanim ben cikiyorum biraz evi toparlim
insallah görüsürüz yine hepinizi öptüm
cerenede cok cok gecmis olsun
Selam kızlarrrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkkk veeeeeeeeeee sizi çoooooooookkkkkkkkk özledik kaydirigubbakcemile2
biz iki gündür istirahatte idik belki habriniz vardır sizi merakta bırakmamak için hemen gelip yazdım birazdan geçmişi okucam bakalım neler kaynatmışsınız....
Bu arada canlarım kan ve idrar tahlillerim temiz çıktı sadece demir eksikliği yüzünden baş dönmesi yaşıyormuşum ilacın sayısını birden ikiye çıkardık birde vitamin ekledik bir süre böyle devam edicez birde üç boyutlu ultrasona girdik emmeee cadım yüzünü göstermedi bana yüz görümlülüğü istiyor zaaarrr kaydirigubbakcemile3
bizde haberler bunlar şuan iş yerindeyim yeni geldim bir yandan işlerimi toparlayıp diğer yandan geçmişi okumak istiyorum bir şey kaçırmak istemiyorum çünkü....
Eeee sizlerde ne var ne yok herşey yolundamı? Varmı yeni haberler?
ben geldim sen çıktın
ya benimde karnım aynı
al bendende o kadar bulcuk hele akşamları dahada şişiyor sanki davul yutmuş gibi hissediyorum kendimikaydirigubbakcemile3
güle güle çok yorulmadan toparla evini kendine iyi bak öptüm
Kızlar herkese merhabalr. Nasılsınız bakalım? Umarım herkesler çoook iyidir.
Biz iyiyiz çok şükür. Cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı. Üçlü testimizi olduk. Herşey çok iyi maaşallah. Bu arada cinsiyetimiz de belli oldu. Yüzde doksan erkek dedi doktorumuz. Ama bir dahaki ay daha net söyleyeceğini söyledi. Benim de içime hep erkek doğuyordu ama dile getirmiyordum hi. Hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsun da bebişlerimiz gerisi önemli değil.
Bugün buralarda olacağım kızlar. Biraz geçmişi okuyayım. Neler olmuş bir bakalım.
canım hayırlısıyla sağıkla ikiside gelir annesine işallahselam arkadaslar sizinle doktorumun söylediklerini paylaşmak istiyorum..
ikiz gebelik var fakat biri 6 hafta 6 günlük.diğeri 5 hafta 3 günlük..
biri çok küçük oldugu için kalp atısı duyulmuyor.ddigerinin kalp atısı gayet normal.
o küçük olan düşebilir. çünkü çok farklılar.
nolur bana fikrinizi söleyin salak gibi oldum hiç böyle bi durumla karsılasan varmı yada böle bişiyi cevresinde duyan varmı.
haticecim nasılsın seni görmek güzel..demek %90 erkek erkektir o zman..ayy 3 lü teste gittiginizdemi ögrendiniz off ya ben nasıl merak ediyorum biliyormusunuz bazı kişilerinki 12 hafta sonunda falan görüyormuş ama emin olmadan konuşuyorlarmış ama benim doktor görse bile kesinlikle emin olmadan söylemez cinsiyeti..bekle babam bekle..
bende bugün çok yoğunum ara ara okuyorum fırsat bulursam yazıyorum canım benim niye beyenmeyelim seni bu aralar yine topiğimiz durgun bahar havası çarptı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?