Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

12 ekim uyarrr denk getirelim barii kaydirigubbakcemile3

sancimiz gelirse birer gün aralikli sabredelim birimizi bekliyelim öyle dogum yapalim
seninkinin cinsiyetini cok merak ediyorum
icinden birsey geciyormu kiz veya oglan diye
ben hep kiz diyordum ama alisverise cikdimdada uygun bebek kiyafetleri gördümde hep erkek kiyafeti alirdim ve erkek de oldu

Selam kızlarrrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkkk veeeeeeeeeee sizi çoooooooookkkkkkkkk özledik kaydirigubbakcemile2
biz iki gündür istirahatte idik belki habriniz vardır sizi merakta bırakmamak için hemen gelip yazdım birazdan geçmişi okucam bakalım neler kaynatmışsınız....
Bu arada canlarım kan ve idrar tahlillerim temiz çıktı sadece demir eksikliği yüzünden baş dönmesi yaşıyormuşum ilacın sayısını birden ikiye çıkardık birde vitamin ekledik bir süre böyle devam edicez birde üç boyutlu ultrasona girdik emmeee cadım yüzünü göstermedi bana yüz görümlülüğü istiyor zaaarrr kaydirigubbakcemile3
bizde haberler bunlar şuan iş yerindeyim yeni geldim bir yandan işlerimi toparlayıp diğer yandan geçmişi okumak istiyorum bir şey kaçırmak istemiyorum çünkü....
Eeee sizlerde ne var ne yok herşey yolundamı? Varmı yeni haberler?

slm kizlar nsilsiniz
ben geldim sen çıktın

yok canim bi degisiklik ayni birtek karnim sikmaya basladi
ya sende varmi bi degisiklik
ya benimde karnım aynı

al bendende o kadar bulcuk hele akşamları dahada şişiyor sanki davul yutmuş gibi hissediyorum kendimikaydirigubbakcemile3

canim ben cikiyorum biraz evi toparlim
insallah görüsürüz yine hepinizi öptüm

cerenede cok cok gecmis olsun

güle güle çok yorulmadan toparla evini kendine iyi bak öptüm

Hoşgeldin canım iyi olmana sevindim geçmiş olsun a.s.
kesin yüz görümlüğü istiyor annesi bu kız varya bu kız çok akıllı olucak galiba daha şimdiden biliyor işini aferin kız ceren akıllı bıdık seni

ceren hadi gözün aydın sonuçlar temiz çıkmış neyse bunuda atlattık...ilaçlarını ihmal etme aman diyeyim..geçmiş fazla yok bacım zati dün ben geldim millet kaçıştı sanki..haftanın ilk günü p.tesi sendromu vardı sanırım herkeste..akşam biraz kaynatmışlar işte...ayy ben saatlerede hiç bakmadım ama ..filiz abla gelmiş ama göremedik akşamda..cumayı çekelim ablacım biran önce gelsinde sende gör meleginin pıt pıtlarını...

Kızlar herkese merhabalr. Nasılsınız bakalım? Umarım herkesler çoook iyidir.

Biz iyiyiz çok şükür. Cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı. Üçlü testimizi olduk. Herşey çok iyi maaşallah. Bu arada cinsiyetimiz de belli oldu. Yüzde doksan erkek dedi doktorumuz. Ama bir dahaki ay daha net söyleyeceğini söyledi. Benim de içime hep erkek doğuyordu ama dile getirmiyordum hi. Hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsun da bebişlerimiz gerisi önemli değil.

Bugün buralarda olacağım kızlar. Biraz geçmişi okuyayım. Neler olmuş bir bakalım.

selam arkadaslar sizinle doktorumun söylediklerini paylaşmak istiyorum..
ikiz gebelik var fakat biri 6 hafta 6 günlük.diğeri 5 hafta 3 günlük..

biri çok küçük oldugu için kalp atısı duyulmuyor.ddigerinin kalp atısı gayet normal.

o küçük olan düşebilir. çünkü çok farklılar.

nolur bana fikrinizi söleyin salak gibi oldum hiç böyle bi durumla karsılasan varmı yada böle bişiyi cevresinde duyan varmı.

haticecim nasılsın seni görmek güzel..demek %90 erkek erkektir o zman..ayy 3 lü teste gittiginizdemi ögrendiniz off ya ben nasıl merak ediyorum biliyormusunuz bazı kişilerinki 12 hafta sonunda falan görüyormuş ama emin olmadan konuşuyorlarmış ama benim doktor görse bile kesinlikle emin olmadan söylemez cinsiyeti..bekle babam bekle..

cerencim hoşgeldin geçmiş olsun tahliller temiz çıkmış çok sevindim kızımız yine göstermemiş kendini tekrar giricekmisin renkli ultrosana ozaman görürsün belki

htc hoşgeldin canım allah bağışlasın seninde oğluşun olucak demek allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

mavi nasılsın canım bugün iyisin galiba

secil valla karışık durum yani biri geç döllenmiş..eger saglıksız bir gebelikse düşebilir ..ama sen kendini kasma ..farklı zmanlarda döllenen pek duymadım .hakkında hayırlısı olsun..

iyiyim kusmalcım ama kimseler yok şansıma giren arkadaşlar az çok belli idi onalrda ceren yok diye gelmiyorlar yada ayzmıyorlar kızıyorum valla..biz burada neyiz begenmiyormusunuz beni ..gidiyorum bende..

bende bugün çok yoğunum ara ara okuyorum fırsat bulursam yazıyorum canım benim niye beyenmeyelim seni bu aralar yine topiğimiz durgun bahar havası çarptı heralde

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun üzülme sen her işte bi hayır vardır

canim ben cikiyorum biraz evi toparlim
insallah görüsürüz yine hepinizi öptüm

cerenede cok cok gecmis olsun
canım kk sapıttı yazamaadım sana kapandı sayfa
geldim sen gitmişsin :çok üzgünüm:

şükür kavuşturanaa:1hug: aman canım iyi olun ilaçlarını içir annesi cerene
öyle başını döndürmesin senin bidaa bak sucunuda biliyo yüzünü kapatıyo velet kaydirigubbakcemile3

sanırım kremlenme zamanımız geliyor çiğdem

aa ne güel artık eminsiniz paşa geliyorrr hihoyyyt testlerinde güzel çıkmış gözün aydın canım

canım hayırlısıyla sağıkla ikiside gelir annesine işallah
benim arkdaşımda vardı ikiz gebelik ama onun bir kesde bebek hiç gözükmedi diğerinde bebek vardı gözükmeyen kendiliğinden yok oldu sende bebek gözüktü sanırım
sanırım bu konuda çok bilgimiz yok :sm_confused:

aynen benim doktorda emin omadn asla söylemz bakalım ne kadar beklicezz

bende bugün çok yoğunum ara ara okuyorum fırsat bulursam yazıyorum canım benim niye beyenmeyelim seni bu aralar yine topiğimiz durgun bahar havası çarptı heralde

evet bahar havası çarptı kesin bizi kumsalcım -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…