Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

olmaı heç tekme yemek için can atan bizden başka kim vardır acaba merak ediyorum:roflol:

beeeeeeennnnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt
ben çok merak ederdim hiç hareket kıpırtı bir şey hissetmediğim içni tekmeler başlasada bende yaşasam derdim şimdi ceren günümü gösteriyor bana tabii kaydirigubbakcemile3

cerencim ben de iyi sayılmazdım düne kadar
geçen cmt si izinli idim bi açık havada dolanıyım bide çok kilo aldım ya kendime yazlık iki üç adet geniş badi bakıyım dedim cmt si üzerime hava sıcak diye kapşonlu taktım herhalde güneşe aldanıp soğuk aldım o gün gece bire kadar bişeyim yoktu hareketliydim misafir bilem vardı eşimle 2 de yattık uyudum gece 4.5 da bi titreme bi üşüme aldı beni başımda ateş yok vucudum alev aldı sanki
o an heyecan yaptık duş almak aklıma gelmedi eşim hemen minoset verdi
bide eşim masaj yapmaya çalışıyo rahatlıyım diye ne mümkün bütün vucuduma iğneler saplanıyo gibi etlerim acıyo eşime bile bana dokunma canım yanıyo dedim yatak bile vucudumu acıtıyodu bi ara ağrımdan hüngür hüngürr ağladım eşim çok kötü oldu bide sabah bana söylüyo o arada sayıklamışımda bebeğime bişey olmaz iyi olucam dimi diye allahtan minoset işe yaradı bi ter attırdı bana saolsun ben uykuya dalmıştım eşim başımda nöbetteydi terlediğimi görünce çamaşırımı pijamamı değiştirdi sırtımı kuruladı sabah ama çok keyifsizdim ağrılarım azalmıştı fakat karnım küçülmüştü bide bebeğim hareket etmiyodu çok moralim bozuldu eşimde gece çok debelendin yordun herhalde yavrucağı dedi beni rahatlatmak için ogün bi ara çok az hareket etti içim rahatladı ama hemen dr uma gittik oda soğuk almışsın korkma minoset içmeye devam et eğer gece yine ateşlenirsen acil kulak burun boğaza gel dedi yani anlıcağınız kabus gibi 3 gün geçirdim yazım uzun oldu ama napıyım o anı anlatmak kolay değil

iyiyyim canımcım
Ah o tekmeyi yemeyi okadar çok istiyorum ki anlatamam delikafadulden

ierrrocum geçmiş olsunn canım
hepimiz havaya aldanıyoruz hata ediyoruz valla
ince giyinip kalın şeyler taşımalıyız yanızmda
dikakt et kendine canım

hee o zman benim de az işim çıktı...yav çigdemcim garip bir rüya eskiden bir arkadaşı gördüm onu çok ama çok özledigimi farkettim bi tuhafım bugün ...ailem vardı yanımda kocam yoktu bebgimi kaybetmiştim yani bir hayata atılıyordum film gibi aslında durgun ve hüzünlü bir şekilde başka insanlarla tanıştırılıyordum...off neyse kötü oldum yine...

ee sen istemişin ceren ne yapsın tekmeleyecek tabi ondan günah gitmiş :)

çok geçmiş olsun dikkat et kendine hamileyken hasta olmak çok zor ilaçta alamıyosun

hayır olsun canım
rüyalar adamı çok etkisinde bırakıyolarr

hamileliktenmi bilmem bende sık sık rüya görmeye başladım önceden hiç hatırlamazdım duygusal bir boyuttayız sanırım ondanherşey bilinçaltında birikiyor takam kafana salla gitsin kışkışla kötü rüyaları:CüvCüv:

evet ya hamilelikte saçma sapan rüyalar görüyoruz sonrada etkisinde kalıyoruz malesef
geçen hafta eşimle akşama kadar konuşmadım rüyamda beni aldatıyordu nasıl etkisinde kaldıysam şimdi gülüyorum ama o gün çok kızgındım ona garibim oda idare ediyor :bbo:

yazık adamcağıza kaydirigubbakcemile3anacığım ya etmeyin eylemeyin şu bebekler gelsede kurtulsak uzaylı modundan

Canımmmm benimmmmm çok büyük geçmiş olsun hayatım yaaa şu hamilelikte bunları yaşamak inan çok zor yaaa hamilelik zaten başlı başına bir sorumluluk birde üzerine böyle sıkıntılar eklenince çok zor dayanılıyor olanlara.... Allahım bir daha yaşatmasın gülüm sende dikkat et kendine bitanem havalara aldanma çok kalın giyinip terleme çokta ince giyinme hatta şart değilse bu mevsim geçişi döneminde fazla dışarda olma tatlım en iyisi bu evden işe işten eve git gel ne yapalım katlanıcaz bir süre....

canım bitanem rüyan hayır olsun balım allah hayırlara çıkarsın inşallah
Fazla düünme canım rüyanı şuan ryh halin çok karışık bu yğzden böyle rüyalar görmene çok normal bitanem tamamen bilinçaltı sakın birşeye yorma hepimize oluyor böyle gariplikler.... :teselli:

ee sen istemişin ceren ne yapsın tekmeleyecek tabi ondan günah gitmiş :)

evet ben istedim
cerende maşallah pek laf dinlermiş kaydirigubbakcemile3

ahh ah bende yemek istiyorum o tekmeleri
mazoşistmi derler bizim gibilere :roflol:

yok canım mazoşit değil
ANNE derler ANNEEEEEE :CüvCüv:

senin rüyan süper zaten çok güldüm okuyunca kaydirigubbakcemile3

eşim geldi tansiyon aleti fiyatlarına bak diyor internetten ne yapacaksın dedim ki bizde tansiyon hastası yok meğersem steteskop ile bebiğini dinleyecekmiş 2-3 hafta sonra sen hissedeceksin banane bende duyacağım diyor :roflol: :roflol: bu adam beni öldürecek birgün habire birşeyler çıkartıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…