S
secill
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.821
iyiyim kusmalcım ama kimseler yok şansıma giren arkadaşlar az çok belli idi onalrda ceren yok diye gelmiyorlar yada ayzmıyorlar kızıyorum valla..biz burada neyiz begenmiyormusunuz beni ..gidiyorum bende..
merhaba canım gözün aydın artık bebişini oğlum diye sevebilirsin hayırlı olsun tatlım allah sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip etsin darısı başımızaKızlar herkese merhabalr. Nasılsınız bakalım? Umarım herkesler çoook iyidir.
Biz iyiyiz çok şükür. Cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı. Üçlü testimizi olduk. Herşey çok iyi maaşallah. Bu arada cinsiyetimiz de belli oldu. Yüzde doksan erkek dedi doktorumuz. Ama bir dahaki ay daha net söyleyeceğini söyledi. Benim de içime hep erkek doğuyordu ama dile getirmiyordum hi. Hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsun da bebişlerimiz gerisi önemli değil.
Bugün buralarda olacağım kızlar. Biraz geçmişi okuyayım. Neler olmuş bir bakalım.
hiç duymamıştım ama eğer biri sağlıksızsa vücut onu dışarı atar buda üzücü tabi ama tek olsun sağlıklı olsun bence engüzeli doktoruna ayrıntılı sor bence geçmiş olsunselam arkadaslar sizinle doktorumun söylediklerini paylaşmak istiyorum..
ikiz gebelik var fakat biri 6 hafta 6 günlük.diğeri 5 hafta 3 günlük..
biri çok küçük oldugu için kalp atısı duyulmuyor.ddigerinin kalp atısı gayet normal.
o küçük olan düşebilir. çünkü çok farklılar.
nolur bana fikrinizi söleyin salak gibi oldum hiç böyle bi durumla karsılasan varmı yada böle bişiyi cevresinde duyan varmı.
al benim doktordanda o kadar asla söylemez emin olmadanhaticecim nasılsın seni görmek güzel..demek %90 erkek erkektir o zman..ayy 3 lü teste gittiginizdemi ögrendiniz off ya ben nasıl merak ediyorum biliyormusunuz bazı kişilerinki 12 hafta sonunda falan görüyormuş ama emin olmadan konuşuyorlarmış ama benim doktor görse bile kesinlikle emin olmadan söylemez cinsiyeti..bekle babam bekle..
valla ben bugün yazıp durudum ama topik durgundu belki işlerdendir maviş ya alınganlık yapma hamilemisin kız yoksakaydirigubbakcemile3iyiyim kusmalcım ama kimseler yok şansıma giren arkadaşlar az çok belli idi onalrda ceren yok diye gelmiyorlar yada ayzmıyorlar kızıyorum valla..biz burada neyiz begenmiyormusunuz beni ..gidiyorum bende..
evet canım pehlivanlar gibi yağlanıcaz artıkın gel güreşe tutuşalım kündeye getirem seni:roflol:canım kk sapıttı yazamaadım sana kapandı sayfa
geldim sen gitmişsin :çok üzgünüm:
şükür kavuşturanaa:1hug: aman canım iyi olun ilaçlarını içir annesi cerene
öyle başını döndürmesin senin bidaa bak sucunuda biliyo yüzünü kapatıyo velet kaydirigubbakcemile3
sanırım kremlenme zamanımız geliyor çiğdem
aa ne güel artık eminsiniz paşa geliyorrr hihoyyyt testlerinde güzel çıkmış gözün aydın canım
canım hayırlısıyla sağıkla ikiside gelir annesine işallah
benim arkdaşımda vardı ikiz gebelik ama onun bir kesde bebek hiç gözükmedi diğerinde bebek vardı gözükmeyen kendiliğinden yok oldu sende bebek gözüktü sanırım
sanırım bu konuda çok bilgimiz yok :sm_confused:
aynen benim doktorda emin omadn asla söylemz bakalım ne kadar beklicezz
evet bahar havası çarptı kesin bizi kumsalcım -tatlicadiarzu-
hamileyim tabii hemide hormonlar tavan yaptı bu ara..ayy rüyanın etkiisnde kaldım hala ondan sanırım sabahtan beri leyla gibiyim ..
anacığım burası hamilelerle dolu olduğundan çişini bile ederken haber verecen sonra alınıyorlar kaydirigubbakcemile3 gerekirse altına edicen yani dimi mavişim denizimgelddim yaw wc arası vermiştim
hayde breeee pehlivann ben devrilmeye hazırım kaydirigubbakcemile3merhaba canım gözün aydın artık bebişini oğlum diye sevebilirsin hayırlı olsun tatlım allah sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip etsin darısı başımıza
hiç duymamıştım ama eğer biri sağlıksızsa vücut onu dışarı atar buda üzücü tabi ama tek olsun sağlıklı olsun bence engüzeli doktoruna ayrıntılı sor bence geçmiş olsun
al benim doktordanda o kadar asla söylemez emin olmadan
valla ben bugün yazıp durudum ama topik durgundu belki işlerdendir maviş ya alınganlık yapma hamilemisin kız yoksakaydirigubbakcemile3
evet canım pehlivanlar gibi yağlanıcaz artıkın gel güreşe tutuşalım kündeye getirem seni:roflol:
hepimizin hormonlar tavan yaptı havda çarptı -tatlicadiarzu-hamileyim tabii hemide hormonlar tavan yaptı bu ara..ayy rüyanın etkiisnde kaldım hala ondan sanırım sabahtan beri leyla gibiyim ..
bir ceren görüyorum sanki
Ceren canım iyi olmanıza çok sevindim çok şükür tahlilerinde iyi çıkmış bebiş yüzünü göstemedi demek nazlımı olacak ne
Hoşgeldin canım iyi olmana sevindim geçmiş olsun a.s.
kesin yüz görümlüğü istiyor annesi bu kız varya bu kız çok akıllı olucak galiba daha şimdiden biliyor işini aferin kız ceren akıllı bıdık seni
ceren hadi gözün aydın sonuçlar temiz çıkmış neyse bunuda atlattık...ilaçlarını ihmal etme aman diyeyim..geçmiş fazla yok bacım zati dün ben geldim millet kaçıştı sanki..haftanın ilk günü p.tesi sendromu vardı sanırım herkeste..akşam biraz kaynatmışlar işte...ayy ben saatlerede hiç bakmadım ama ..filiz abla gelmiş ama göremedik akşamda..cumayı çekelim ablacım biran önce gelsinde sende gör meleginin pıt pıtlarını...
Kızlar herkese merhabalr. Nasılsınız bakalım? Umarım herkesler çoook iyidir.
Biz iyiyiz çok şükür. Cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı. Üçlü testimizi olduk. Herşey çok iyi maaşallah. Bu arada cinsiyetimiz de belli oldu. Yüzde doksan erkek dedi doktorumuz. Ama bir dahaki ay daha net söyleyeceğini söyledi. Benim de içime hep erkek doğuyordu ama dile getirmiyordum hi. Hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsun da bebişlerimiz gerisi önemli değil.
Bugün buralarda olacağım kızlar. Biraz geçmişi okuyayım. Neler olmuş bir bakalım.
cerencim hoşgeldin geçmiş olsun tahliller temiz çıkmış çok sevindim kızımız yine göstermemiş kendini tekrar giricekmisin renkli ultrosana ozaman görürsün belki
iyiyim kusmalcım ama kimseler yok şansıma giren arkadaşlar az çok belli idi onalrda ceren yok diye gelmiyorlar yada ayzmıyorlar kızıyorum valla..biz burada neyiz begenmiyormusunuz beni ..gidiyorum bende..
şükür kavuşturanaa:1hug: aman canım iyi olun ilaçlarını içir annesi cerene
öyle başını döndürmesin senin bidaa bak sucunuda biliyo yüzünü kapatıyo velet kaydirigubbakcemile3
hayırdır ya ne rüyası gördün hayrolsun gündüz niyetine
anacığım burası hamilelerle dolu olduğundan çişini bile ederken haber verecen sonra alınıyorlar kaydirigubbakcemile3 gerekirse altına edicen yani dimi mavişim denizim
hayırdır ya ne rüyası gördün hayrolsun gündüz niyetine
anacığım burası hamilelerle dolu olduğundan çişini bile ederken haber verecen sonra alınıyorlar kaydirigubbakcemile3 gerekirse altına edicen yani dimi mavişim denizim
kızlar ben geldim geçmişi okuyup geldim
cerencim iyi olduğuna sevindim tahlillerinde güzel çıkmış maşallah
senin kızda benimki gibi naz yapmış dr um banada resmini çakamiyorum yüzünü kapatıyo poz vermiyo demişti seninkine benim kız haber verdi anlaşılan naz yap diye
neyse hayatım önemli olan iyi olsunlarda bırak poz vermesinler seninde iyi olduğuna sevindim
uğramadın merakta kaldık yerin belli oluyo
kızlar ben geldim geçmişi okuyup geldim
cerencim iyi olduğuna sevindim tahlillerinde güzel çıkmış maşallah
senin kızda benimki gibi naz yapmış dr um banada resmini çakamiyorum yüzünü kapatıyo poz vermiyo demişti seninkine benim kız haber verdi anlaşılan naz yap diye
neyse hayatım önemli olan iyi olsunlarda bırak poz vermesinler seninde iyi olduğuna sevindim
uğramadın merakta kaldık yerin belli oluyo
iki yiğit çıktı meydanee ikiside birbirinden şahane sırnaşık şeyhayde breeee pehlivann ben devrilmeye hazırım kaydirigubbakcemile3
hepimizin hormonlar tavan yaptı havda çarptı -tatlicadiarzu-
evet canım inşallahÇiğdemcim sormaya ne kadar alıngan olduk böyle umarım böyle devam etmez :1no2:
hemide ne çatlak annem hep diyor 3 kardeşsiniz ama en çatlak sensin diye doğru tahmin yanikaydirigubbakcemile3:roflol: açtlak
Canım benimmmm Şeniz
evet kızlar naz yapıyor yüz vermiyorlar eh görür onlar ama kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın balım cemremiz nasıl sizlerden uzak kalmak ne zormuş yaa kendimde hep bir eksiklik hissettim valla allah bizleri ayırmasın ne diyim..... hihoyyyt
Canım benimmmm Şeniz
evet kızlar naz yapıyor yüz vermiyorlar eh görür onlar ama kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın balım cemremiz nasıl sizlerden uzak kalmak ne zormuş yaa kendimde hep bir eksiklik hissettim valla allah bizleri ayırmasın ne diyim..... hihoyyyt
iyiyim incim canım sen nasılsın kız varya sizde ne heyecan vardır şimdi sıkı bir tekme yemek yada kuzularınızın cinsiyetini öğrenmek için bilirim bizde geçtik o yollardan ama yinede sizin heyecanınız bizide sarmıyo değil hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?