Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hepiniz saolun temennileriniz için hakkımızda hayırlısı inşallah. dua etmekden baska sasımız yok.

merhaba canım gözün aydın artık bebişini oğlum diye sevebilirsin hayırlı olsun tatlım allah sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip etsin darısı başımıza

hiç duymamıştım ama eğer biri sağlıksızsa vücut onu dışarı atar buda üzücü tabi ama tek olsun sağlıklı olsun bence engüzeli doktoruna ayrıntılı sor bence geçmiş olsun

al benim doktordanda o kadar asla söylemez emin olmadan

iyiyim kusmalcım ama kimseler yok şansıma giren arkadaşlar az çok belli idi onalrda ceren yok diye gelmiyorlar yada ayzmıyorlar kızıyorum valla..biz burada neyiz begenmiyormusunuz beni ..gidiyorum bende..
valla ben bugün yazıp durudum ama topik durgundu belki işlerdendir maviş ya alınganlık yapma hamilemisin kız yoksakaydirigubbakcemile3

evet canım pehlivanlar gibi yağlanıcaz artıkın gel güreşe tutuşalım kündeye getirem seni:roflol:

hamileyim tabii hemide hormonlar tavan yaptı bu ara..ayy rüyanın etkiisnde kaldım hala ondan sanırım sabahtan beri leyla gibiyim ..

hayırdır ya ne rüyası gördün hayrolsun gündüz niyetine

gelddim yaw wc arası vermiştim
anacığım burası hamilelerle dolu olduğundan çişini bile ederken haber verecen sonra alınıyorlar kaydirigubbakcemile3 gerekirse altına edicen yani dimi mavişim denizim

hayde breeee pehlivann ben devrilmeye hazırım kaydirigubbakcemile3

hamileyim tabii hemide hormonlar tavan yaptı bu ara..ayy rüyanın etkiisnde kaldım hala ondan sanırım sabahtan beri leyla gibiyim ..
hepimizin hormonlar tavan yaptı havda çarptı -tatlicadiarzu-

kızlar ben geldim geçmişi okuyup geldim
cerencim iyi olduğuna sevindim tahlillerinde güzel çıkmış maşallah
senin kızda benimki gibi naz yapmış dr um banada resmini çakamiyorum yüzünü kapatıyo poz vermiyo demişti seninkine benim kız haber verdi anlaşılan naz yap diye
neyse hayatım önemli olan iyi olsunlarda bırak poz vermesinler seninde iyi olduğuna sevindim
uğramadın merakta kaldık yerin belli oluyo

bir ceren görüyorum sanki

geldim balım geldim

Ceren canım iyi olmanıza çok sevindim çok şükür tahlilerinde iyi çıkmış bebiş yüzünü göstemedi demek nazlımı olacak ne

sağol canım evet tahliller iyi çok şükür bu kız vücudumdaki demiri kanı vitamini her birşeyi vantüs gibi çekiyor yaaaa nazlımı olucak ne olucak bilemicem ama cadı olacağı kesin kaydirigubbakcemile3

Sağol bitanem iyiyiz artık çok şükür umarım böyle birşeyi bir daha yaşamayız.
evet ya akıllı bısık allahım onları bizlere bağışlasın.... :Saruboceq:

Sağolasın bitanemmmm
ihmal edermiyim ilaçları gülüm neler çektiğimi bir allah biliyor :bbo:
canım demek durgun topik ama ben hala geçmişi okuyamadım valla işler birikmiş onlarla uğraştım :çok üzgünüm:
neyse bakıcam bir ara

Hatice hoş geldin tatlım demek paşa geliyor bir tane daha hadi bakalım hakkınızda hayırlısı cicim....

cerencim hoşgeldin geçmiş olsun tahliller temiz çıkmış çok sevindim kızımız yine göstermemiş kendini tekrar giricekmisin renkli ultrosana ozaman görürsün belki

Hoş gördük birtanem
evet ya göstermedi zilli kendini sorarım ben ona klava: kaydirigubbakcemile3
canım bir dahaki ay kontrolümüz var tekrar o zaman yine giricem renkliye belki o zaman kıyamaz ceren hanım gösterir yüzünü kaydirigubbakcemile3

iyiyim kusmalcım ama kimseler yok şansıma giren arkadaşlar az çok belli idi onalrda ceren yok diye gelmiyorlar yada ayzmıyorlar kızıyorum valla..biz burada neyiz begenmiyormusunuz beni ..gidiyorum bende..

aşk olsun maviii olurmu hiç öyle şey balımmmm Şeniz

şükür kavuşturanaa:1hug: aman canım iyi olun ilaçlarını içir annesi cerene
öyle başını döndürmesin senin bidaa bak sucunuda biliyo yüzünü kapatıyo velet kaydirigubbakcemile3

evet canım ya gerçekten şükür kavuşturana özlemişim sizleri valla
ben doğuma yakın zamanlarda ne yapıcam siz olmadan kuzum yaaaa
inşallah çok ağırlaşmamda yine sizlerle birlikte olurum hihoyyyt
valla yoksa asla yetişemem hızınıza

Çiğdemcim sormaya ne kadar alıngan olduk böyle umarım böyle devam etmez :1no2:

hoşgeldin canım

Canım benimmmm Şeniz
evet kızlar naz yapıyor yüz vermiyorlar eh görür onlar ama kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın balım cemremiz nasıl sizlerden uzak kalmak ne zormuş yaa kendimde hep bir eksiklik hissettim valla allah bizleri ayırmasın ne diyim..... hihoyyyt

hayde breeee pehlivann ben devrilmeye hazırım kaydirigubbakcemile3

hepimizin hormonlar tavan yaptı havda çarptı -tatlicadiarzu-
iki yiğit çıktı meydanee ikiside birbirinden şahane sırnaşık şey

Çiğdemcim sormaya ne kadar alıngan olduk böyle umarım böyle devam etmez :1no2:
evet canım inşallah

:roflol: açtlak
hemide ne çatlak annem hep diyor 3 kardeşsiniz ama en çatlak sensin diye doğru tahmin yanikaydirigubbakcemile3

amin amin:Saruboceq:

iyiyim incim canım sen nasılsın kız varya sizde ne heyecan vardır şimdi sıkı bir tekme yemek yada kuzularınızın cinsiyetini öğrenmek için bilirim bizde geçtik o yollardan ama yinede sizin heyecanınız bizide sarmıyo değil hani

olmaı heç tekme yemek için can atan bizden başka kim vardır acaba merak ediyorum:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…