- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.061
işallah kumsalcımm
ayrıca neşede sende listenin alt ksımına geççeksiniz en kısa zamanda aksini düşünemiyorum bile
hatta irem bile kaza kurşunuyla gelicek aramızaa
kızlar ben kaçıyorumm
hepinize iyi akşamlar
öptüm çok
ayy mavicim zor dönemde
işallah çabuk atlatır sağlıklı sorunsuz bi hamilelik geçirir
dimi ceren hemde ne parti ben ısmarlardım size cerencim sana zahmet benim şu takvime bi el güzelim herkes hamiş sanıyo benimde içim parçalanıyosenağlama
işallah kumsalcımm
ayrıca neşede sende listenin alt ksımına geççeksiniz en kısa zamanda aksini düşünemiyorum bile
kızlar ben kaçıyorumm
hepinize iyi akşamlar
öptüm çok
canım benim yaaaa çok geç olmuşsun birtanem, şimdi iyi misin? ne olur çok dikkat et güzelim, Allah korumuş yinekızlar bende çok kötüyüm bugün akşam eşim yemek yiyemedi,midem kötü dedi
akşam 10'a geliyordu saat hadi dedim bari süt içsin biraz,ufak bir tencerem vardı ona koydum birde güzel kaynattım
sonra nasıl yaptıysam ocaktan alırken elime döküldü olduğu gibi,hemen suya tuttum,1,5 saat suda kaldı elim ama ağrısından duramadım gece,yatamadım sonra tekrar kalktım gece 1,5 a kadar suda kaldı yine elim,gece zar zor uyudum ağrıdan,şimdi biraz daha iyi,am hala yanıyor,dr.la randevum var bugün,yanık kremi falan veriri de biraz rahatlarım inş.
hadiiiii senin de dişin mi? hay allah ya... noluyor bugün? Allah beterinden saklasın, umarım şimdi iyisindir canımcımgünaydın kızlaaarr
beyazcım geçmiş olsun
bende bütün gece diş ağrısından öldüm öldüm dirildim
halada zonkluyo çok feci bi durum bu yaa
insanın neresi acıyosa canı orası o an
hay Allahkumsalcım günaydın gititm dişçiyee yeni ama şu anda bi uygulama yapamam dedi
5-6 ay en uygun o zaman dolgularını yenileriz dedi böyle çekicem yani
sen nasılsın cicim
aaaaa, sana noldu? kızlar nazara mı geldiniz siz ya?canım ya napıcan biraz daha sabır zamanı gelince yenilersin dolgularını bu aralar fazla tatlı tüketme dişlerini fırçalamayı ihmal etme şimdilik böyle idare edicen artık
bende iiyyim çok şükür yorgunum biraz dün akşam yine çat kapı misafirim vardı ben şok hiç beklemediğim insanlar malum habersiz olunca son anda bişiler yapmak yordu iştede yorulmuştum zaten bide çok uykusuzum galiba bu hafta böyle gidicek çünkü gece uyuyamıyorum ateş basıyor sankikafamçokkarıştı
hoşgeldin canım nasılsın?günaydın kumsal iyi sayılırıım sağol sen nasılsın :) hamilemisin kızz yoksa takvim var sende
madem bu kadar çok merak ediyorsun, bir kan tahlili yaptır canım, hiç olmazsa bu bir haftayı ne olacağı belli olarak geçirirsin canım, ben öyle yapardım, bu sefer yapmadım gerçi, nedense bu sefer çok büyük bir rahatlık geldi üzerime...hımm bende gün sayıyorum yedi gün kaldı ama umudum kalmadı adet olucakmışım gibi karnım ağrımaya başladı çünkieşimin tarafından bazı insanlarda moralimi bozuyor her gördüklerinde sende bişi varmı diyolar yok diyorum aman olmasın zaten erken daha bi kaç sene otur diyolar delimidirler nedirler sanki onlar karar vericek insanın hevesini kırıyolar eşime sölediğimde boşver cahilleri takma diyo ama çok sinir bozucu gerçekten kötükedihüso
canımcım daha önce de söyledim, hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birebir aynı, lütfen kendine işkence etme canım, yap bir kan testi öğren ve yoluna devam et :) biliyorum çok heyecanlı ve ümitlisin ama kendini bu kadar kaptırma :) eğer hamile değilsen çok üzülebilirsin, ki iiiiiiinnnnnnnşaaaaalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaah hamilesindir :)yüzlerine hehe diyorum ama içimden boğasım geliyo :) böyle dediklerinde çocuk isteğim iki katta artıyo zaten kaydirigubbakcemile3 şu yedi günde bi geçse adetim gelse :) hiç belirti olmazmı ya iki gündür hafif mide bulantım var ama ondan değildir herhalde bulantı bu kadar erken olmaz sanırım bide hafif hafif karnım ağrıyo buda adet olucağım habercisimi nedir -tatlicadiarzu- herhalde bir dahaki aya kaldı ümitlerim..
burası bunun için var canımcım :) sen de iyi ki varsın :)birde olursa süpriz olsun diye çalışmalara başladığımızı kimseye söylemiyorum bi eşim bi ben biliyoruz valla bunu paylaştığım ilk insanlar sizlersiniz kızlar :) her ne kadar tanımasakta birbirimizi iyiki varsınız insan böle şeyleri içinde tutamıyo çünki :):)
burası tam gaz verir hemde :)valla zor bişeymiş beklemek sırnaşık şey nerdeyse eczaneden bi kaç tane predictor alıp her gün test yapasım geliyo kaydirigubbakcemile3 bide buraya girince dahada gaza geliyorum dürüst olmak gerekirse kaydirigubbakcemile3
ah be güzelim ben sana kaç gündür en az 3 defa söyledim ama abla sözü dinlemedin, dinlemediğin gibi cevap bile vermedin.... neyse zararın neresinden dönülse kardır, doktorlar bebeğe zarar verecek bir ilaç verirler mi hiç? lütfen biraz daha dikkatli ol ve doktıoruna danışacağın ya da soracağın şeyleri geciktirme, geçmiş olsun canım, inşallah daha iyisindir şimdikızlar lütfen kabızlık başlangıcı zorlanma varsa benim yaptığım hatayı yapıp beklemeyin herşey daha kötü oluyor çünkü ben şimdi ilaçlarımı alması için iş yerindeki güvenliği gönderdim ilaçlarım gelir gelmez hemen içeceğim iyi gelmesi için dua ediyorum:Saruboceq:
canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nasılsın birtanem? sen görmek çok güzel hayatım :) hele neşeli görmek daha da güzel tatlı cadım benim :)Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr neşe sağlık ve mutluluk dolu bir gün diliyorum sizlere nasılsınız kuzucuklarım...
Geldiğim baya oldu aslında ama nette sorun vardı bağlanamadım bir türlü o yüzden geç selam verdim sizlere geçmişe bile bakmadım yani cancağızlarım...
Herkesler iyimi?
canım, birtanem ben de çok özlüyorum inan... işe başlamakla hala iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum, inanılmaz yoruluyorum, bu akşam toplantı vardı Allahtan ptesiye ertelendi de ben de eve geldim hemen... evet doğumdan sonra seninle burada sohbetlerimiz azalacak, hatta bir müddet hiç olamayacak ama inşallah sonradan bir yoluna koyarız bunu, gerçi haziranda biz de tekneye taşınacağız ama ara ara gelip kontrol edeceğim tabii ki burayı :) bu arada doktor randevumu yarına aldım, okula yakın çünkü doktorun muayenehanesi, hazır okula gitmişken yarın halledeyim Cuma günü tekrar o yolları tepmeyeyim dedim :) yarın saat 11.45'de randevum, o saatte dersim yok Allahtan :) yani yarın büyük gün canım, inşallah pıt pıtları duyarım :)Canım ablacım benimmmmm Şeniz
seni çok özlüyorum ya seninle sohbet etmeyi dertleşmeyi çok özlüyorum zaten irem artık tamamen koptu bizden kızamıyorumda ona :çok üzgünüm: seninlede böyle bir araya gelemeyince kopukluk yaşıyoruz malesef senağlama haziran gelse sen rahat edicen ama bu kezde ben olamıcam :1no2:
neyse sağlık olsun ne diyelim....
Ben geldim nihayet ablam sizlere kavuştum tekrardan Şeniz :lepi:
inşallah canımcım, dualarımız sizinle :)ayy bilmiorum ama içime doğdu sanki ikimizde bu ay hamilelik haberimizi alıcakmışız gibi geldi birden inşallahhhh :)
evet üzülmek yok, pozitifse zaten parti yaparız :)anlaştık canım saol yedi gün sonra negatif sonuçla karşılaşırsam üzülmücem nede olsa ilk ayım daha :) ama pozitif olursada çoooookkkk sevinicem herhalde tabi Allah önce sağlıklı ve hayırlı evlat versin önce bunun için dua ediyorum
nurum beniiiiiiiiiim nasılsın birtanem?kızlar ben gelim bugün evdeyim inş sizlerle olacamhihoyyythihoyyyt
hmmm... bunlar olağan şeyler canımcım, maalesef yaşıyoruz bu tür şeyleri, sen sakin olup sinirlenme ki İlayda'da huzurlu olsun annesi :)evet canım evimize döndük çok şükür ama babamızla kavuşamadık tam olarak dün akşama kadar dershanede idim akşam gelincede çok yorgundum uyudum... sabahda kayınbabam yurtdışına gidecekmiş eşim onu alıp havaalanına götürecekmiş tabi benim haberim sabah oldu sinir oldum iyi zamanlarında arayıp sormazlar işleri düştümü peşimizdenayrılmazlar dra gidecektik bugün iptal ettirdimklava: klava:...
ilaydamda iyi teyzesi kıpır kıpır cerenim nasıl
kıyamam sana yaaaaaaaa... offffffffff... inşallah hemen geçerkızlar okuyorum sizleri ama
şu ağrı yüzünden elim kolu kalkmıyo muhabbete katılayım
hehehehe boşuna cadı demiyorum ki sana ben :)canım benim yaa şimdi öyle diyorsun ama inan zor olur yazın hamilelik geçirmek allah hayırlısını versin gerçi derdi veren dermanıda veriyor çok şükür.
Valla yatak sorunu bizde de dün akşam oldu bende aşırı ateş oluyor bu sıra geceleri özellikle ayaklarımdan alev çıkıyor resmen birde rahat yatamıyorum ceren sürekli hareket ediyor abartısız bir saat yatakta döneniyorum o sırada eşimde mışıl mışıl uyuyor dün akşam dalamadım uykuya eşimde horlamazmı allahım nispet yapar gibi dürttüm valla anında kalk yastığını düzelt dedim napiimm... zaten uykuya dalamıyorum birde onun horlaması beynimi kemirdi gece kaydirigubbakcemile3 canım benim ya hemen kalktı kıyamam ben ona :teselli:
neyse bu kadarla geçmiş olsun hayatımkızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,evde yanık kremi yoktu akşam süremedim
hiç bu zamana kadar bu kadar çok bir yerim yanmamıştı doğrusu,Yinede Allah korudu bebeğimi
elimde ufacık bir tencere vardı dökülünce elimden nasıl attığımı bilemedim tezgaha da döküldü sütler,ya ordan karnıma sıçrasaydı tezgah yerine ne yapardım ben
çok şükür yarabbim
bepanten vardı evde onu sürüdm akşam acısına biraz dayanabildiğim zaman biraz iyi geldi sanki
dr.umla görüştüm
bişey vermeyeyim dedi sulanır yoksa daha çok acı veriri dedi
nst ye girdik sanırım iyi çıktı
kan sayımı ve idrar tahlili verdim eşim sonuçların hepsini alıp dr.a gösterecek
bakalım hayırlısı bişey çıkacağını sanmam
ben bepantene devam edeyim yine,elimde şişti kapanmıyor
bu kadarla kaldım ya
ne kadar şükretsem az valla
merhaba canımcım, nasılsın?slm bayanlar nasilsiniz
tetanoz aşısı mı?kızlar ben aşıya gidiyorum birazdan gelecem
bizler de bunun için buradayız canım :)ayy canım gerçekten ilk aymı oldu senin çok fazla umutlu değilim açıkçası ama yinede acabalarla yaşıyorum kaç gündür ve zor bekliyorum belkide dediğin gibi ilk ay olduğu için bu kadar sabırsızım ama eğer çıkmazsa her ay aynı şeylerimi yaşıcam ya geçenlerde grip oldum ilaç içemedim korkudan ya hamileysem diye hayırlısı olsun inş :) haftaya sonuç belli olucak..sen regl den önce test yaptığında negatifmi çıkıyodu galiba bende biraz cahilim bu konuda bide dediğim gibi süpriz yapmak istediğimiz için kimseyle paylaşamıyorum o yüzden burda sorduğum bazı şeyler size saçma gelebilir ama şu an bana akıl vericek kimsem yok kusura bakmayın :)
canım benim, doğru anlamışsındır bence, çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına... hadi bakalım az kaldı, şafak kaç canımcım?iyiyiz nurcum,yalancı sancılarım var bayadır,zeynepte de sürekli hıçkırık var,canım kızım zıp zıp zıplıyor
ciğerleri gelişiyormuş
nst ye girdik bugün eşim sonuçları dr.a gösterecek bakalım iyi çıktı sanırım anladığım kadarıyla
ilayda nasıl?yarın göreceksin demek ne güzel,bende özledim kzıımı,birkaç hafta sonra gidiecem bende görmeye inş.
neşeeeeeeeeeeeem nasılsın birtanem?Kumsalım sen hamiş misin?
Takviminde hamiş görünüyon ne zaman aldın bu güzel haberi? Ben yapayalnız kaldım şimdiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşbulduk tatlım :)filiz ablacımhihoyyythihoyyyt hoşgeldin
neyse rahatlamana sevindim canım... inşallah bir daha olmaz canımbende geldim kızlarr
geçmişi okuyamadım dişim şu an iyi durumda umarım
umarım gecede ağrımaz rahat uyurum :Saruboceq:
işallah canım ya
senin elin ne durumda krem getirdimi kocan
canım her zamanki gibi yoğun geçti hayatım :)filiz ablacım nasılsın yoğun geçti galiba günün yinee
inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhişallah kumsalcımm
yetişemedim sana fıstığım ya... hay allah... geçmişi okumaktan bugüne gelemiyorum yaaakızlar ben kaçıyorumm
hepinize iyi akşamlar
öptüm çok
iyiyim canım sağol, sen nasılsın birtanem?mavicim geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın bu dönemi ve kısa sürer
filiz abla gelmiş nasılsın ablacım
canım ya onu bile sormayı unuttum
ateş lır gibi 2 dk çorbayı içti gitti geç kalıyorum diye
iş arkadaşlarıyla aralarında yaptıkları maç bu
formalarını bike apar topar giydi adam:roflol:
bende kaçıyorum kociş gelene kadar biraz dinleneyim hastaneydi evdi derken yoruldum bugün
herkese iyi akşamlar
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: alemler yacanım ya onu bile sormayı unuttum
ateş lır gibi 2 dk çorbayı içti gitti geç kalıyorum diye
iş arkadaşlarıyla aralarında yaptıkları maç bu
formalarını bike apar topar giydi adam:roflol:
bende kaçıyorum kociş gelene kadar biraz dinleneyim hastaneydi evdi derken yoruldum bugün
herkese iyi akşamlar
ablacım inşallah yarın çok güzel haberlerle geliceksin allahın izniyle dualarımız seninle
nasılsın iyimisin günün nasıl geçti
evet doğru söylüyosun kesin nazar değdi bize
hiç sorma abla geldiler valla çat kapı bende çok sinir oldum
inşallah birtanem, inşallah :) çok ihtiyacım var gerçekten dualarınıza :)
iyiyim hayatım, yine yorucu geçti ama eve gelince dinleniyorum :)
bu akşam kuşunu biraz takip et, özellikle de dışkısına bak canım, sümüklü falan olmasın, eğer bir şey yoksa muhtemelen yalnız olduğu için sakindir :) muhabbet kuşu mu? eğer öyleyse bir eş alın ona :)
sağol birtanem, sen de Neşe de hep dualarımdasınız :) inşallah parti yapabiliriz yarın, aaaa yarın yine yetişemem ama Cuma günü parti yaparız, bütün gün evde olacağım... hehehe inşallah parti yapcak haberi verebilirim tatlım :)allah biliyo hep aklımdasın sende nesede herzaaman dua ediyorum sizin için sen endişelenme yarın buraya geldiğinde parti yapıcaz
bende iyiyim çok şükür koca gün çalıştık birazdanda çıkıcam
evet muhabbet baktım ablacım dışkısında bişi yok normal yani bizim bıcırık küstü bize haklıda tam alıştı derken yalnız kaldı yavrum eş almak istemiyorum pek bize alışsın istiyorum ama böyle olursa alırız heralde
kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar çok öpüyorum sizi Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?