Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

işallah kumsalcımm
ayrıca neşede sende listenin alt ksımına geççeksiniz en kısa zamanda aksini düşünemiyorum bile
hatta irem bile kaza kurşunuyla gelicek aramızaa

kızlar ben kaçıyorumm
hepinize iyi akşamlar
öptüm çok

aminnnnnnn inşallah rabbim o günleride göstersin bize
iyi akşamlar canım benimŞeniz

ayy mavicim zor dönemde
işallah çabuk atlatır sağlıklı sorunsuz bi hamilelik geçirir

inşallah ya çok zor bir dönem yatın kalkın şükredin valla rahat geçiriyorsunuz siz bu dönemi bende fecii geçirmiştim böyle olanları duyunca içim sızlıyor valla :çok üzgünüm:

dimi ceren hemde ne parti ben ısmarlardım size cerencim sana zahmet benim şu takvime bi el güzelim herkes hamiş sanıyo benimde içim parçalanıyosenağlama

ooyyy kuzum kıyamam ben sana :teselli:
o zaman takvim yapmayalım sana bitanem yada değişik bir şey yapalım dur ben bir bakayım ne yapabiliriz.... :uhm:

işallah kumsalcımm
ayrıca neşede sende listenin alt ksımına geççeksiniz en kısa zamanda aksini düşünemiyorum bile

inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

kızlar ben kaçıyorumm
hepinize iyi akşamlar
öptüm çok

iyi akşamlar cicim :a015:

canım benim yaaaa çok geç olmuşsun birtanem, şimdi iyi misin? ne olur çok dikkat et güzelim, Allah korumuş yine
günaydın kızlaaarr
beyazcım geçmiş olsun
bende bütün gece diş ağrısından öldüm öldüm dirildim
halada zonkluyo çok feci bi durum bu yaa
insanın neresi acıyosa canı orası o an
hadiiiii senin de dişin mi? hay allah ya... noluyor bugün? Allah beterinden saklasın, umarım şimdi iyisindir canımcım
kumsalcım günaydın gititm dişçiyee yeni ama şu anda bi uygulama yapamam dedi
5-6 ay en uygun o zaman dolgularını yenileriz dedi böyle çekicem yani
sen nasılsın cicim
hay Allah neyse idare edeceksin artık güzelim
aaaaa, sana noldu? kızlar nazara mı geldiniz siz ya?
ayyyyyy en nefret ettiğim şey çat kapı misafir durumları, eh sen yine iyisin bir şeyler hazırlamışsın, ben hayatta yapmazdım, bir kahve bitti gitti, eee ne bu şimdi akşam akşam yani? çalışan insansın sen, neyse çok kızdım şimdi
günaydın kumsal iyi sayılırıım sağol sen nasılsın :) hamilemisin kızz yoksa takvim var sende
hoşgeldin canım nasılsın?
madem bu kadar çok merak ediyorsun, bir kan tahlili yaptır canım, hiç olmazsa bu bir haftayı ne olacağı belli olarak geçirirsin canım, ben öyle yapardım, bu sefer yapmadım gerçi, nedense bu sefer çok büyük bir rahatlık geldi üzerime...
ayyyy hiç söyleme o muhabbetleri... offff insanı sinir ederler, boşver hiç sinir olma, he he de geç... insanların işi gücü yok boş işlerle uğrştıklarından sana sararlar... hiiiiiç umursama, hatta biz düşünmüyoruz henüz, olunca zaten haberiniz de olur de geç
canımcım daha önce de söyledim, hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birebir aynı, lütfen kendine işkence etme canım, yap bir kan testi öğren ve yoluna devam et :) biliyorum çok heyecanlı ve ümitlisin ama kendini bu kadar kaptırma :) eğer hamile değilsen çok üzülebilirsin, ki iiiiiiinnnnnnnşaaaaalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaah hamilesindir :)
burası bunun için var canımcım :) sen de iyi ki varsın :)
burası tam gaz verir hemde :)
ah be güzelim ben sana kaç gündür en az 3 defa söyledim ama abla sözü dinlemedin, dinlemediğin gibi cevap bile vermedin.... neyse zararın neresinden dönülse kardır, doktorlar bebeğe zarar verecek bir ilaç verirler mi hiç? lütfen biraz daha dikkatli ol ve doktıoruna danışacağın ya da soracağın şeyleri geciktirme, geçmiş olsun canım, inşallah daha iyisindir şimdi
canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nasılsın birtanem? sen görmek çok güzel hayatım :) hele neşeli görmek daha da güzel tatlı cadım benim :)
canım, birtanem ben de çok özlüyorum inan... işe başlamakla hala iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum, inanılmaz yoruluyorum, bu akşam toplantı vardı Allahtan ptesiye ertelendi de ben de eve geldim hemen... evet doğumdan sonra seninle burada sohbetlerimiz azalacak, hatta bir müddet hiç olamayacak ama inşallah sonradan bir yoluna koyarız bunu, gerçi haziranda biz de tekneye taşınacağız ama ara ara gelip kontrol edeceğim tabii ki burayı :) bu arada doktor randevumu yarına aldım, okula yakın çünkü doktorun muayenehanesi, hazır okula gitmişken yarın halledeyim Cuma günü tekrar o yolları tepmeyeyim dedim :) yarın saat 11.45'de randevum, o saatte dersim yok Allahtan :) yani yarın büyük gün canım, inşallah pıt pıtları duyarım :)
ayy bilmiorum ama içime doğdu sanki ikimizde bu ay hamilelik haberimizi alıcakmışız gibi geldi birden inşallahhhh :)
inşallah canımcım, dualarımız sizinle :)
evet üzülmek yok, pozitifse zaten parti yaparız :)
kızlar ben gelim bugün evdeyim inş sizlerle olacamhihoyyythihoyyyt
nurum beniiiiiiiiiim nasılsın birtanem?
hmmm... bunlar olağan şeyler canımcım, maalesef yaşıyoruz bu tür şeyleri, sen sakin olup sinirlenme ki İlayda'da huzurlu olsun annesi :)
kızlar okuyorum sizleri ama
şu ağrı yüzünden elim kolu kalkmıyo muhabbete katılayım
kıyamam sana yaaaaaaaa... offffffffff... inşallah hemen geçer
hehehehe boşuna cadı demiyorum ki sana ben :)
neyse bu kadarla geçmiş olsun hayatım
slm bayanlar nasilsiniz
merhaba canımcım, nasılsın?
kızlar ben aşıya gidiyorum birazdan gelecem
tetanoz aşısı mı?
bizler de bunun için buradayız canım :)
canım benim, doğru anlamışsındır bence, çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına... hadi bakalım az kaldı, şafak kaç canımcım?
Kumsalım sen hamiş misin?
Takviminde hamiş görünüyon ne zaman aldın bu güzel haberi? Ben yapayalnız kaldım şimdiiiiiiiiiiiiiiiii
neşeeeeeeeeeeeem nasılsın birtanem?
filiz ablacımhihoyyythihoyyyt hoşgeldin
hoşbulduk tatlım :)
bende geldim kızlarr
geçmişi okuyamadım dişim şu an iyi durumda umarım
umarım gecede ağrımaz rahat uyurum :Saruboceq:
neyse rahatlamana sevindim canım... inşallah bir daha olmaz canım

kızlaaaaaaaaaaaaar yukarıda Ceren'e yazdım ama görmezseniz diye buraya da yazayım dedim, ben doktora yarın gidiyorum pıt pıtları duymak için, bu gece ne olur dua edin canlarım :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................39. Haftamızdayız (K) (27 nisan) {SUDE MELİS}
2. Beyaz16..................................36. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
3. Menzilgülü...............................33. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
4. Ceren......................................31. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
5. Nur_84....................................29. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
6. Karen81..................................27. Haftamızdayız (K) {SERRA}
7. İerror.......................................26 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
8. Entelliye .................................25. haftamız (E) (31 temmuz 2009)
9. Htc80......................................16. haftamızdayız (E)(17 Eylül)
10.Katar38038.............................17. haftamızdayız (28 eylül)
11.Bulcuk....................................15. haftamızdayız(16 Ekim )
12.Pembeinci...............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
13.Gcan..................................... 15. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
14.Ciğdem...................................13 . Haftamızdayız (26 Ekim)
15.Nehiriver..................................12. Haftamızdayız (??)
16.Benssenb................................12. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz.................................10. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Rüzgar Deniz.............................8. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

filiz ablacım nasılsın yoğun geçti galiba günün yinee
canım her zamanki gibi yoğun geçti hayatım :)
işallah kumsalcımm
inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh
kızlar ben kaçıyorumm
hepinize iyi akşamlar
öptüm çok
yetişemedim sana fıstığım ya... hay allah... geçmişi okumaktan bugüne gelemiyorum yaaa
mavicim geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın bu dönemi ve kısa sürer
filiz abla gelmiş nasılsın ablacım
iyiyim canım sağol, sen nasılsın birtanem?

mavişim geçmiş olsun güzelim, valla her gün aynı şeyleri söylüyoruz ama yapacak bir şey yok işte... inşallah kısa bir süre içinde atlatır bu dönemi

ablacım inşallah yarın çok güzel haberlerle geliceksin allahın izniyle dualarımız seninle
nasılsın iyimisin günün nasıl geçti
evet doğru söylüyosun kesin nazar değdi bize
hiç sorma abla geldiler valla çat kapı bende çok sinir oldum

canım ya onu bile sormayı unuttum
ateş lır gibi 2 dk çorbayı içti gitti geç kalıyorum diye
iş arkadaşlarıyla aralarında yaptıkları maç bu
formalarını bike apar topar giydi adam:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: alemler ya
bende kaçıyorum kociş gelene kadar biraz dinleneyim hastaneydi evdi derken yoruldum bugün
herkese iyi akşamlar

tamam canım dinlen hadi iyi akşamlar Şeniz

inşallah birtanem, inşallah :) çok ihtiyacım var gerçekten dualarınıza :)
iyiyim hayatım, yine yorucu geçti ama eve gelince dinleniyorum :)
bu akşam kuşunu biraz takip et, özellikle de dışkısına bak canım, sümüklü falan olmasın, eğer bir şey yoksa muhtemelen yalnız olduğu için sakindir :) muhabbet kuşu mu? eğer öyleyse bir eş alın ona :)

allah biliyo hep aklımdasın sende nesede herzaaman dua ediyorum sizin için sen endişelenme yarın buraya geldiğinde parti yapıcaz
bende iyiyim çok şükür koca gün çalıştık birazdanda çıkıcam
evet muhabbet baktım ablacım dışkısında bişi yok normal yani bizim bıcırık küstü bize haklıda tam alıştı derken yalnız kaldı yavrum eş almak istemiyorum pek bize alışsın istiyorum ama böyle olursa alırız heralde

sağol birtanem, sen de Neşe de hep dualarımdasınız :) inşallah parti yapabiliriz yarın, aaaa yarın yine yetişemem ama Cuma günü parti yaparız, bütün gün evde olacağım... hehehe inşallah parti yapcak haberi verebilirim tatlım :)
bütün gün yalnız kalıyor canım, o yüzden sıkılıyordur, onlar kalabalığa alışkın biliyorsun, sen bilirsin tabii yine de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…