- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.021
jasmincim merhaba canım nasılsın iyi ol bence çünkü senin okuduğum kadarı ile ilk ay denemende
bende ilk ay denemiştim ve o ay içinde nasıl bir cahillikse regliden sonra ev testinde çıkacağını bilmediğim için hergün şakası bi yana hergün test yapıyodum o yüzden seni çok iyi anlıyorum
biraz sabret regli 2 yada 3 gün geçince hemen testte çıktı benimki ilk ay da olsa şansın yüksek olabilir bende öyle olmuştu umutlandırmak istemem ama sende de olabilir inşallahta olur canım
ah be canım evde bişey yapmadan olmuyor ki,hep kullandığım tencereydi işte olacağı varmış,bu kadarla kaldım ya çok şükür.hımm anladım canım oranın ürünleri güzel ben beğeniyorum kaliteli vede çok rahat bir çok şey aldım ordan ve gerçekten rahat kullanıyorum. Ama dediğin gibi pahalı biraz oda kalitesinden dolayı. Gerçi bir mayo 170 lira çok geldi gözüme bir an ama ben geçen yaz balayına giderken aldığım bikini takımına 150 tl. vermiştim bunu düşününcede normal dedim. Sen bilirsin eğer daha uygununu bulamazsan ordan al canım. Ama ben bir araştırayım belki senin hoşuna gidecek daha uygun bir yer bulurum bakarsın sende.
olsun yinede yorma sen kendini.
canım benim çok dikkat et kendine son zamanalrındasın başına iş açma balım lütfen.
Mümkün mertebe hiç bir şey yapma evde valla insan evde durduğu yerde bile başına bir şeyler gelebiliyor allah ev kazalarından korusun ne diyim. Bir daha yaşatmasın rabbim...
canım hoş geldin nasılsın? Paşamız nasıl?
dikkat et kendine nurr hoşçakal :a015:
kızzz daha nisan ayındayız neden böyle erken sezeryan??
hoşçakal gönüllll :a015:
biz aşımızı olup geldik ama kolumuz çok acıdı
evett canım o yüzden duş alıp gittim yarında dr kontrolümüz var inş zeynep hanım nasılah be canım evde bişey yapmadan olmuyor ki,hep kullandığım tencereydi işte olacağı varmış,bu kadarla kaldım ya çok şükür.
canım nisandayız ama hep 40 hafta dolunca gelmiyorki bebişler
genelde sezeryanı erken yapıyor zaten dr.lar
bir de eğer bebişin gelişimi durduysa kilo falan almıyorsa bebğin daha fazla durmasına gerek yok deyip alıyorlar bir an önce annesin ekavuşturuyorlar bebişleri
geçmiş olsun cnm ya,bilirim ben o ağrıyı,2 gün banyo falan yapma emi,biliyorsun değil mi nur?
iyiyiz nurcum,yalancı sancılarım var bayadır,zeynepte de sürekli hıçkırık var,canım kızım zıp zıp zıplıyor
ciğerleri gelişiyormuş
nst ye girdik bugün eşim sonuçları dr.a gösterecek bakalım iyi çıktı sanırım anladığım kadarıyla
ilayda nasıl?yarın göreceksin demek ne güzel,bende özledim kzıımı,birkaç hafta sonra gidiecem bende görmeye inş.
tamam canım çok sağol dediğin gibi baktım olmadı ordakiler baya hoştu hemde kullanışlı ordan alırım çok heyecanlyım ceren ya bazen birden içim kıpır kıpır oluyor heyecan basıyor durup dururken çok mutlu hissediyorum bebektenmi hormonlardanmı anlamadım yarında kontrolümüz var belkide bu yüzden heyecan yaptım bilmiyorum ki bebeğimi çok merak ediyorum en son 2,5 santimcikti kaç oldu acaba eli ayağı nasıl acaba birde ikili testimiz yapılacak allahımiyi sonuçlar alırız inşallah:CüvCüv:
biz aşımızı olup geldik ama kolumuz çok acıdı
cerencim nasısen hayatım enerjin yerindemi miden nasıl oldu valla bu mide yakınmaları bende daha 30 olmadan 26 da başladı
ah be canım evde bişey yapmadan olmuyor ki,hep kullandığım tencereydi işte olacağı varmış,bu kadarla kaldım ya çok şükür.
canım nisandayız ama hep 40 hafta dolunca gelmiyorki bebişler
genelde sezeryanı erken yapıyor zaten dr.lar
bir de eğer bebişin gelişimi durduysa kilo falan almıyorsa bebğin daha fazla durmasına gerek yok deyip alıyorlar bir an önce annesin ekavuşturuyorlar bebişleri
geçmiş olsun cnm ya,bilirim ben o ağrıyı,2 gün banyo falan yapma emi,biliyorsun değil mi nur?
canım benim anne olacaksın tabiki mutlu olacaksın tabiki kıpır kıpır olacaksın hormonlarında etkisi yok değil hani.. Ne mutlu bizlere bu günleri yaşıyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canımmmm....
Allahım kucağımıza aldığımız günüde görmeyi nasip etsin bizlere.....
oooyy kıyamam ben sana geçmiş olsun balımmm :teselli:
canım benim mide kötü çok fazla şikayetçi olmak istemiyorum ama bir başladımı yanmalarım genizim boğazım her bir yanım yanıyor yaa sanki ceren ağzımdan çıkacak o derece kötü :1no2:
sende erken başlamış canım yanmalar yediklerinede dikkat et onlarda tetikler haberin olsun bitanem....
doğru diyorsun tatlım olacağın önüne geçilmiyor sn yinede bundan sonra daha dikkatli ol emi gülüm....
evet ya dr. hemen alayım çıksın aradan diyor ben bu duruma uyuz oluyorum umarım başıma gelmez benneyaptımki
Güzel bir Hadis
Peygamber efendimiz demiştir ki birisi öldüğünde akrabaları cenaze işleriyle meşgul iken,son derece güzel bir kişi gelir mevtanın başının yanında durur.
Kefenlendiğinde kefen ile merhumun göğsü arasına girer Definden sonra herkes evine döner, Münker ve Nekir adlı iki özel Melek gelir,öleni kişisel
mahremiyet içerisinde imanı hakkında sorgulayabilmek üzere ,göğsünde duran güzel kişiyi ayırmaya çalışır.Güzel kişi der ki.”O benim refakatim,O benim
dostumdur,hiçbir şekilde Onu yalnız bırakmam.Eğer siz sorgulama için görevlendirildiyseniz,görevinizi yapınız.Onun cennete girmesini kabul ettirinceye kadar
terk edemem.
Sonra ölmüş arkadaşına döner der ki, ”Ben, bazen yüksek sesle bazen de kısık sesle okuduğun Kur’anım.
Endişe etme,Münker ve Nekirin sorgusundan sonra üzüntü duymayacaksın.
Sorgulama bitince güzel kişi Onun için Meleul Aladan(semadaki meleklerden)misk kokusuyla bezenmiş bir döşek hazırlar.
Allahın Resulu(SAV) demiştir ki:Hesap gününde ne bir Peygamber,ne de bir melek, Allahın indinde Kur’andan daha imtiyazlı bir şefaatçi olamayacaktır.
ay yerim ben onu minicik bir lokma ağzı var hıçkırıkmı tutmuş zeynebi hey güzel allahım çok büyüksün gerçekten
zeynep türküsü var bilirmisin ben bayılırım o türküye zeynep bu güzellik var mı soyunda diye başlayan türkü ay o aklıam geldikçe duygulanırım
evet canım biliyorum zeynebim türküsünü,eşim söylüyor hep kızına
bende netten indirdim arada dinletiyorum sakinleşiyor,bilmem ne kadar doğru ama şimdi uyup sakimnleştiği müzkleri doğuncada dinletince sakinleşiyormuş
doğum yapan anneler öyle diyor
bende dinletmeye başaldım kzıma uzun zamandır
bakalım doğunca nasıl olacaka.s
Güzel bir Hadis
Peygamber efendimiz demiştir ki birisi öldüğünde akrabaları cenaze işleriyle meşgul iken,son derece güzel bir kişi gelir mevtanın başının yanında durur.
Kefenlendiğinde kefen ile merhumun göğsü arasına girer Definden sonra herkes evine döner, Münker ve Nekir adlı iki özel Melek gelir,öleni kişisel
mahremiyet içerisinde imanı hakkında sorgulayabilmek üzere ,göğsünde duran güzel kişiyi ayırmaya çalışır.Güzel kişi der ki.”O benim refakatim,O benim
dostumdur,hiçbir şekilde Onu yalnız bırakmam.Eğer siz sorgulama için görevlendirildiyseniz,görevinizi yapınız.Onun cennete girmesini kabul ettirinceye kadar
terk edemem.
Sonra ölmüş arkadaşına döner der ki, ”Ben, bazen yüksek sesle bazen de kısık sesle okuduğun Kur’anım.
Endişe etme,Münker ve Nekirin sorgusundan sonra üzüntü duymayacaksın.
Sorgulama bitince güzel kişi Onun için Meleul Aladan(semadaki meleklerden)misk kokusuyla bezenmiş bir döşek hazırlar.
Allahın Resulu(SAV) demiştir ki:Hesap gününde ne bir Peygamber,ne de bir melek, Allahın indinde Kur’andan daha imtiyazlı bir şefaatçi olamayacaktır.
kızlar benim kociş gelecek şimdi birazdan kaçarım sonrada maça gidecek sanırım yine gelirm
görüşürz
Canım çok güzelmiş teşekkürler canım
arifem çok güzel canım teşekkürler
Teşekkürlerrrrr a.s. a.s.
dikkat et canım kendine güle güle :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?