Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ayy canım gerçekten ilk aymı oldu senin çok fazla umutlu değilim açıkçası ama yinede acabalarla yaşıyorum kaç gündür ve zor bekliyorum belkide dediğin gibi ilk ay olduğu için bu kadar sabırsızım ama eğer çıkmazsa her ay aynı şeylerimi yaşıcam ya geçenlerde grip oldum ilaç içemedim korkudan ya hamileysem diye hayırlısı olsun inş :) haftaya sonuç belli olucak..sen regl den önce test yaptığında negatifmi çıkıyodu galiba bende biraz cahilim bu konuda bide dediğim gibi süpriz yapmak istediğimiz için kimseyle paylaşamıyorum o yüzden burda sorduğum bazı şeyler size saçma gelebilir ama şu an bana akıl vericek kimsem yok kusura bakmayın :)

ah be canım evde bişey yapmadan olmuyor ki,hep kullandığım tencereydi işte olacağı varmış,bu kadarla kaldım ya çok şükür.
canım nisandayız ama hep 40 hafta dolunca gelmiyorki bebişler
genelde sezeryanı erken yapıyor zaten dr.lar
bir de eğer bebişin gelişimi durduysa kilo falan almıyorsa bebğin daha fazla durmasına gerek yok deyip alıyorlar bir an önce annesin ekavuşturuyorlar bebişleri

biz aşımızı olup geldik ama kolumuz çok acıdı

geçmiş olsun cnm ya,bilirim ben o ağrıyı,2 gün banyo falan yapma emi,biliyorsun değil mi nur?

evett canım o yüzden duş alıp gittim yarında dr kontrolümüz var inş zeynep hanım nasıl

iyiyiz nurcum,yalancı sancılarım var bayadır,zeynepte de sürekli hıçkırık var,canım kızım zıp zıp zıplıyor
ciğerleri gelişiyormuş
nst ye girdik bugün eşim sonuçları dr.a gösterecek bakalım iyi çıktı sanırım anladığım kadarıyla
ilayda nasıl?yarın göreceksin demek ne güzel,bende özledim kzıımı,birkaç hafta sonra gidiecem bende görmeye inş.

ay yerim ben onu minicik bir lokma ağzı var hıçkırıkmı tutmuş zeynebi hey güzel allahım çok büyüksün gerçekten

zeynep türküsü var bilirmisin ben bayılırım o türküye zeynep bu güzellik var mı soyunda diye başlayan türkü ay o aklıam geldikçe duygulanırım

canım benim anne olacaksın tabiki mutlu olacaksın tabiki kıpır kıpır olacaksın hormonlarında etkisi yok değil hani.. Ne mutlu bizlere bu günleri yaşıyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canımmmm....
Allahım kucağımıza aldığımız günüde görmeyi nasip etsin bizlere.....

biz aşımızı olup geldik ama kolumuz çok acıdı

oooyy kıyamam ben sana geçmiş olsun balımmm :teselli:

cerencim nasısen hayatım enerjin yerindemi miden nasıl oldu valla bu mide yakınmaları bende daha 30 olmadan 26 da başladı

canım benim mide kötü çok fazla şikayetçi olmak istemiyorum ama bir başladımı yanmalarım genizim boğazım her bir yanım yanıyor yaa sanki ceren ağzımdan çıkacak o derece kötü :1no2:
sende erken başlamış canım yanmalar yediklerinede dikkat et onlarda tetikler haberin olsun bitanem....

doğru diyorsun tatlım olacağın önüne geçilmiyor sn yinede bundan sonra daha dikkatli ol emi gülüm....

evet ya dr. hemen alayım çıksın aradan diyor ben bu duruma uyuz oluyorum umarım başıma gelmez benneyaptımki

amin canım benim amin cümlemize :Saruboceq::Saruboceq:

Güzel bir Hadis
Peygamber efendimiz demiştir ki birisi öldüğünde akrabaları cenaze işleriyle meşgul iken,son derece güzel bir kişi gelir mevtanın başının yanında durur.
Kefenlendiğinde kefen ile merhumun göğsü arasına girer Definden sonra herkes evine döner, Münker ve Nekir adlı iki özel Melek gelir,öleni kişisel
mahremiyet içerisinde imanı hakkında sorgulayabilmek üzere ,göğsünde duran güzel kişiyi ayırmaya çalışır.Güzel kişi der ki.”O benim refakatim,O benim
dostumdur,hiçbir şekilde Onu yalnız bırakmam.Eğer siz sorgulama için görevlendirildiyseniz,görevinizi yapınız.Onun cennete girmesini kabul ettirinceye kadar
terk edemem.
Sonra ölmüş arkadaşına döner der ki, ”Ben, bazen yüksek sesle bazen de kısık sesle okuduğun Kur’anım.
Endişe etme,Münker ve Nekirin sorgusundan sonra üzüntü duymayacaksın.
Sorgulama bitince güzel kişi Onun için Meleul Aladan(semadaki meleklerden)misk kokusuyla bezenmiş bir döşek hazırlar.
Allahın Resulu(SAV) demiştir ki:Hesap gününde ne bir Peygamber,ne de bir melek, Allahın indinde Kur’andan daha imtiyazlı bir şefaatçi olamayacaktır.

Canım çok güzelmiş teşekkürler canım

evet canım biliyorum zeynebim türküsünü,eşim söylüyor hep kızına
bende netten indirdim arada dinletiyorum sakinleşiyor,bilmem ne kadar doğru ama şimdi uyup sakimnleştiği müzkleri doğuncada dinletince sakinleşiyormuş
doğum yapan anneler öyle diyor
bende dinletmeye başaldım kzıma uzun zamandır
bakalım doğunca nasıl olacaka.s

kesin işe yarar annesi uyuturkende bu türküyü söyle kulağına büyüdüğünde güzel bi rgenç kız olduğundada sevdiği adam söyler artık ayy maşallah maşallah

Teşekkürlerrrrr a.s. a.s.

kızlar benim kociş gelecek şimdi birazdan kaçarım sonrada maça gidecek sanırım yine gelirm
görüşürz

dikkat et canım kendine güle güle :a015:

kızlar çıkmam gerekiyor rahat yazamıcam gelen giden olucak az sonra öpüyorum yarın görüşmek üzere kendinize bebişlere iyi bakın lütfen hoşçakalın bye

Kumsalım sen hamiş misin?
Takviminde hamiş görünüyon ne zaman aldın bu güzel haberi? Ben yapayalnız kaldım şimdiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…