- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.101
günaydın kızlar nasılsınız bugün hava çook güzel hepinize iyi günler diliyorum benim için şafak 6 :CüvCüv: eşime eczaneden test almasını söledim ben alamam utanırım sen al dedi kaydirigubbakcemile3
günaydın cnaım evet hava çok güsel pozitif enerji veriyor insana kaydirigubbakcemile2
erken be canım test için bence adetin geçsin öyle yap ben 3 gün geçince yapmıştım
ama önceki denemelerde hep bir hafta öncesinden test yapıyodum ne zamanki sabıra bekledim adetimin geçmesini o zaman hamileydim
günaydın cnmgünaydın kızlar nasılsınız bugün hava çook güzel hepinize iyi günler diliyorum benim için şafak 6 :CüvCüv: eşime eczaneden test almasını söledim ben alamam utanırım sen al dedi kaydirigubbakcemile3
bulcukcum zaten adet tarihimden sonra yapıcam şimdilik alıyımda evde bulunsun diye istedim :) evim biraz şehir dışında kalıyo yakınımdada eczane yok ondan :) ama böle beklemek bile güzel bi umutlada olsa güzel bişi yani bide onu yaşamak nasıl onu düşünemiyorum beklemesi bile güzelse
Bulcuk+, jasminn_23, kumsal+, pembeinci
hepinize günaydınn
jasminin kafası karıştı
bi omzunda ben bi omzunda beyaz oturuyoo :roflol:
günaydın canımgünaydın :CüvCüv: Bugün hava çok güzel insanın içi kıpır kıpır oluyor
Bulcuk iyi olmana sevindim canım .
Beyazcım inş. tahlil sonuçların güzel çıkar .
Jasmin genelde eşler utanıyor bende aldıramamıştım testi hadi bakalım güzel haberlerin olur inş. alıpta hemen yaapma sakın bekle tabi bekleyebilirsen ben bekleyemezdim hiç .
iyiyim bugün burcucum ne olsun,gece pek uyuyamadım yorgunum sanki başka bişeyimiz yok çok şükür
elimde baya geçti,ağrısı falan kalmadı gibi
sen naıslsın şekerim,diş ağrın geçti mi seninde?
Merhaba herkese...
Bugun ultrasona girdim. Bebemiz cok sukur iyi. Fakat plasenta hala asagidaymis ve dr. 4 hafta sonrasina bir ultrason daha yazdi. Eger o zamanda plasenta hala asagida olursa, sezeryan tarihi belirlenecek. Hakkimizda hayirlisi olsun...
kızım alma işte test adetin geçer gider sen eczaneden alana kadar evde olursa kesin yaparsın sen kendimden biliyorum
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın cnm
ben bile alırken utanıyordum be güzelim dayanamıyorudm hep bir hafta öncesinden yapıyorudm,kısmet ne a o zaman geliyor valla bebişler
inş hakkında hayırlısı olsun cnm
güzel haberler verirsin
yapacaksan bugün test hemen al da yap bakalım merakta bırakma bizi
günaydın canımcım nasılsın bugungünaydın kızlar nasılsınız
doğru valla:roflol::roflol::roflol:
ama bence kesin yapacak jasmin
adetinin geçmesini bekleyemeyecek ben hep yapmıştımsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?