Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın cnaım evet hava çok güsel pozitif enerji veriyor insana kaydirigubbakcemile2
erken be canım test için bence adetin geçsin öyle yap ben 3 gün geçince yapmıştım
ama önceki denemelerde hep bir hafta öncesinden test yapıyodum ne zamanki sabıra bekledim adetimin geçmesini o zaman hamileydim

bulcukcum zaten adet tarihimden sonra yapıcam şimdilik alıyımda evde bulunsun diye istedim :) evim biraz şehir dışında kalıyo yakınımdada eczane yok ondan :) ama böle beklemek bile güzel bi umutlada olsa güzel bişi yani bide onu yaşamak nasıl onu düşünemiyorum beklemesi bile güzelse

günaydın cnm
ben bile alırken utanıyordum be güzelim dayanamıyorudm hep bir hafta öncesinden yapıyorudm,kısmet ne a o zaman geliyor valla bebişler
inş hakkında hayırlısı olsun cnm
güzel haberler verirsin
yapacaksan bugün test hemen al da yap bakalım merakta bırakma bizi

kızım alma işte test adetin geçer gider sen eczaneden alana kadar evde olursa kesin yaparsın sen kendimden biliyorum

günaydın :CüvCüv: Bugün hava çok güzel insanın içi kıpır kıpır oluyor

Bulcuk iyi olmana sevindim canım .

Beyazcım inş. tahlil sonuçların güzel çıkar .

Jasmin genelde eşler utanıyor bende aldıramamıştım testi hadi bakalım güzel haberlerin olur inş. alıpta hemen yaapma sakın bekle tabi bekleyebilirsen ben bekleyemezdim hiç .

iyiyim bugün burcucum ne olsun,gece pek uyuyamadım yorgunum sanki başka bişeyimiz yok çok şükür
elimde baya geçti,ağrısı falan kalmadı gibi
sen naıslsın şekerim,diş ağrın geçti mi seninde?

günaydın canım
havaya göre ruh halimiz değişiyo zaten hihoyyyt

iyiyim bugün burcucum ne olsun,gece pek uyuyamadım yorgunum sanki başka bişeyimiz yok çok şükür
elimde baya geçti,ağrısı falan kalmadı gibi
sen naıslsın şekerim,diş ağrın geçti mi seninde?

benim dişlerimde çok dikkat etmem lazım yediklerime içtiklerime saldırmadan yemem lazım kibar kibarrkaydirigubbakcemile3 yoksa ağrı hemen başlıyorr

iyi olmanıza sevindim hakkında hayırlısı canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırısn bebişini

beyazcım artık iyice sona yaklaşıyorsun senin adına çok heyecanlıyım dünde 3 tane mayıs annnesi sezeryanı vardı yanlı hatırlamıyorsam öyle söylemiştin sen nasıl yapacaksın canım doğumu normalmi yoksa sezeryanmı düşünüyorsun .

günaydın beyaz sağol canım haklısın ama bu bir oyun gibi ya eğlenceli bişey aslında tabi fazla uzamazsa eğlenceliiiii kaydirigubbakcemile3 valla olmasa bile bunu düşünmeye başlamak hayatıma ayrı bir renk kattı hele bebişin kendisi gelince nasıl olucak bilmiyorum Allah en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlısını versinnn bugün alamayabilirim testi ancak cumartesi alabilirim herhalde o zamanda adetime 4 gün kalmış olucak kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canımcım nasılsın bugun

doğru valla:roflol::roflol::roflol:
ama bence kesin yapacak jasmin
adetinin geçmesini bekleyemeyecek ben hep yapmıştımsengözlerimebaksanab

kesinlikleee beklemiycek ve yapıcak
evde test varken ben olmadık bi anda bianda bile test yapıyodum
sürekli aynı eczaneden alıyodum testi bide eczacılarda erkek
ııı şey yine tutmadıda bizim bi test daha alabilirmiyim gibi oluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…