- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.221
vuuiyyyyy terledim haaaaaaaa sırnaşık şey
hayırrrrrrrrrr :1no2:
söylemeeeeeeeee yasakkelime
sonra bizimde canımız çeker nerden bulucazzzz :uhm:
ahaaa canım bişey çekti ilk defa kokusunu duydum resmen cokacimcoook
sölimmiiiiii
ay inşallah canım ya meraktan deliriyorumlaelaelaelaelae allahtan video veriyor geçen bir ay önceki kontrolümde verdi ilk resmini cd sini bu ikinci olacak inşallah bende seyredip dururum artık uzun çek dicem doktora kısa film olmasın 3 kuruş fazla vereyim doktor uzun çek desemkaydirigubbakcemile3Çiğdem sendemi göreceksin bebişini ay ne kadar büyük gelecek şimdi sana eğer video vermiyorsa eşinle gideceken eğer videoya çeksin biz öyle yapmıştık seyredip duruyoruz
okiş yerimseniben
söleme sakınnnn can bu çeker sonra hepimzi seni yere yatırırp mıncıklar ve gıdıklarız ona göre:mymeka:ahaaa canım bişey çekti ilk defa kokusunu duydum resmen cokacimcoook
sölimmiiiiii
ay o hala çok komik ya bide eteğini kaldırıp paçalı donunu göstermiyormu kopuyorum:dance:vuuiyyyyy terledim haaaaaaaa sırnaşık şey
ay inşallah canım ya meraktan deliriyorumlaelaelaelaelae allahtan video veriyor geçen bir ay önceki kontrolümde verdi ilk resmini cd sini bu ikinci olacak inşallah bende seyredip dururum artık uzun çek dicem doktora kısa film olmasın 3 kuruş fazla vereyim doktor uzun çek desemkaydirigubbakcemile3
:
afiyet olsun şekeryemeğe gidiyorum ben kızlarrrrr
kızlarrr bana biraz müsaade yemek yicem canlarımmmmmmmmmm
:roflol: allah iyiliğini versin parası neyse veriririz diyorsun yani .
afiyet olsun şeker
sanada afiyet olsun şeker
öle diyom ama gerçekten sölesem doktor kovar tabi o ayrı mesele aman düzgünce göreyimde cinsiyeti bekjleriz napayım bu kadarını bekledik bir ay daha bekleriz sanki kız olacak gibi geldi bugün ama bilmiyorum hayırlısı
kızzz bazı yerlerde böyle cinsiyeti belirlemek için ilginç testler felan var yaptınmı hiç onlardan?
Mavideniz rahatsızmı acaba merak etmeye başladım dünde yoktu .
teşekkürler canımmmm hihoyyyt
sen ne zaman gidiyorsun yemeğe cokacimcoook
canım dün ben görüştüm kendisi ile iş yerinde fenalaşmış malum durumlar yüzünden ve öğleden sonra izin alıp eve gidip yatmış.
ama bu gün daha görüşmedim biraz daha zaman geçsin ararım olmadı sizede haber veririm
Şuan aklım filiz ablada muhtemelen hala dr. yanındadır heralde
ınşallah yüzünde gülümse vardır :Saruboceq:
Mesela neymiş bende çatlıyorum meraktan cinsiyet için meraklandım şimdi
canım 12:30 gibi gidiyorum bende 11:00 da ara öğün yiyorum çok acımıyorum bir meyva falan yanınada bir çay bardağı ayran çok iyi oluyor tavsiye ederim hem öğlen yemeğe saldırmıyorum kesiyo biraz
Mavidenize allah yardım etsin inş.
Filiz ablada inş. bize güzel haberlerle döner ..
Teşekkürler canım bilgilendirdiğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?