Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar ben çıkıyorum bugün filiz ablaya bol bol dua edelim tamam mı çok öpüldünüz gelince haberdar ederim sizi

Çiğdem sendemi göreceksin bebişini ay ne kadar büyük gelecek şimdi sana eğer video vermiyorsa eşinle gideceken eğer videoya çeksin biz öyle yapmıştık seyredip duruyoruz
okiş yerimseniben
ay inşallah canım ya meraktan deliriyorumlaelaelaelaelae allahtan video veriyor geçen bir ay önceki kontrolümde verdi ilk resmini cd sini bu ikinci olacak inşallah bende seyredip dururum artık uzun çek dicem doktora kısa film olmasın 3 kuruş fazla vereyim doktor uzun çek desemkaydirigubbakcemile3

ahaaa canım bişey çekti ilk defa kokusunu duydum resmen cokacimcoook
sölimmiiiiii
söleme sakınnnn can bu çeker sonra hepimzi seni yere yatırırp mıncıklar ve gıdıklarız ona göre:mymeka:

vuuiyyyyy terledim haaaaaaaa sırnaşık şey
ay o hala çok komik ya bide eteğini kaldırıp paçalı donunu göstermiyormu kopuyorum:dance:

:roflol: allah iyiliğini versin parası neyse veriririz diyorsun yani .

:roflol: allah iyiliğini versin parası neyse veriririz diyorsun yani .

öle diyom ama gerçekten sölesem doktor kovar tabi o ayrı mesele aman düzgünce göreyimde cinsiyeti bekjleriz napayım bu kadarını bekledik bir ay daha bekleriz sanki kız olacak gibi geldi bugün ama bilmiyorum hayırlısı

kızzz bazı yerlerde böyle cinsiyeti belirlemek için ilginç testler felan var yaptınmı hiç onlardan?

Mavideniz rahatsızmı acaba merak etmeye başladım dünde yoktu .

canım dün ben görüştüm kendisi ile iş yerinde fenalaşmış malum durumlar yüzünden ve öğleden sonra izin alıp eve gidip yatmış.
ama bu gün daha görüşmedim biraz daha zaman geçsin ararım olmadı sizede haber veririm
Şuan aklım filiz ablada muhtemelen hala dr. yanındadır heralde
İnşallah yüzünde gülümse vardır :Saruboceq:

teşekkürler canımmmm hihoyyyt
sen ne zaman gidiyorsun yemeğe cokacimcoook

canım 12:30 gibi gidiyorum bende 11:00 da ara öğün yiyorum çok acımıyorum bir meyva falan yanınada bir çay bardağı ayran çok iyi oluyor tavsiye ederim hem öğlen yemeğe saldırmıyorum kesiyo biraz

Mavidenize allah yardım etsin inş.
Filiz ablada inş. bize güzel haberlerle döner ..

Teşekkürler canım bilgilendirdiğin için

Mesela neymiş bende çatlıyorum meraktan cinsiyet için meraklandım şimdi

valla bende merak eder araştırırdım ama inan tutmadı hiç
bana hep erkek çıkıyordu çünkü ama kızım olacak inşallah
kk da da var öyle yerler
adet gününüe göre felan hesap yapılıyor bir şeyler işte....

canım 12:30 gibi gidiyorum bende 11:00 da ara öğün yiyorum çok acımıyorum bir meyva falan yanınada bir çay bardağı ayran çok iyi oluyor tavsiye ederim hem öğlen yemeğe saldırmıyorum kesiyo biraz

iyi yapıyorsun canım afiyet bal şeker olsun sana ve bebeğine yarasın inşallahhhh

Mavidenize allah yardım etsin inş.
Filiz ablada inş. bize güzel haberlerle döner ..

Teşekkürler canım bilgilendirdiğin için

amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah rabbim ikisinede yardım etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…