- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.201
hımm sağol canım öyle bir deniyim o zaman ben ama o zaman yinemi sınava tabi tutulucam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar bende yeni üyeyim
1,5 yıldır bebek sahibi olmak için uğrşıyoruz eşimde bende çok ama çok istiyoruz yaşım 30 eşim 34
hiç sorunumuz yok niye olmuyo kafayı yicem
allahım sen günah yazma nolur hayırlısını ver((
çaresizlikten garipler bir sürü şey uydurmuşlar napsınlar biz çok şanslıyız gerçekten
hah şimdi oldu banada bunlar sorulmuştu adalet yerini buldiiiikaydirigubbakcemile3
bu ne kız kabirdeki hesap soruları gibi kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin sırnaşık şey ben burda bebek düşündüğümüzü bi sizinle paylaşıyom herkese süpriz olsun diye söylemiyom diyom sen benim açık adresimi isteyip deşifre olmamı istiyon herkes okusun aaa bizim kıza bak bebek istiyolarmış olmuyo galibaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın güzeller ben kahvaltımı yapıp hemen geliyorum
cerencim teşkkür ederim ellerine sağlık
günaydın nurcum afiyet olsun
ayy ben bi koşu wc yapayım geleyimmm
hımm sağol canım öyle bir deniyim o zaman ben ama o zaman yinemi sınava tabi tutulucam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
her yeni isim her yeni bi sınav :roflol::roflol::roflol:
yaptım yaptım geldim
ayy akşam rüyamda bi çişm geliyo tuvalet bulup yapamıyorum dört dönüyorum nereye yapsam diye bi uyandım patlıcam harbiden gelmiş iyiki rüyamda tuvalet bulamamışım yoksa ortalık göl olaiblirdi kaydirigubbakcemile3
yaptım yaptım geldim
ayy akşam rüyamda bi çişm geliyo tuvalet bulup yapamıyorum dört dönüyorum nereye yapsam diye bi uyandım patlıcam harbiden gelmiş iyiki rüyamda tuvalet bulamamışım yoksa ortalık göl olaiblirdi kaydirigubbakcemile3
jasminn_23 isimli üyenin dikkatine
SINAV 2 kaydirigubbakcemile3
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN UMUTLU HAMİŞ VE ANNE ADAYLARI
Topiğinin Yeni Üyelerinin Dikkatine....
1- Ne kadarlık evlisin?
2- Ne zamandır çocuk istiyorsunuz?
3- İlk Hamileliğinmi?
4- Normal yollamı hamile kaldın? Tedavi uygulandımı?
5- Kaç Yaşındasın?
6- Kaç Kardeşsiniz?
7- Nerelisiniz?
8- Evin kaçıncı çocuğusun?
9- T.C. Kimlik No?
10- Meslek? Okul?
11- Eşin ne iş yapıyor?
12- Maddi durumunuz nedir?
13- Burayı nasıl buldunuz?
14- Burdaki üyelerden memnunmusunuz?
15- Samimiyetinize güvenebilirmiyiz?
ee herkes benmi çatır çatır cevaplasınsengözlerimebaksanabhoş geldin canım allah gönlüne göre versin isyankar olma burda ne arkadaşlar var yıllardır bebek hasreti çekiyorlar sabırlı ol
vakti zamanı gelince zaten olur herşey allahın izin ile....
sorma yaa kadınlarında işi gücü yok uydurmasyon gidiyorlar işte kaydirigubbakcemile3
valla soruları sorduk ama sanırım jasmin hanım ikinci sınavı geçemicek :1no2:
canımcım buraya her yeni gelen arkadaşımıza yapıyoruz biz bunu amaç maksat tanışmak yeni geleni daha iyi tanımak bazı sorular geyiğine soruldu tabiiki gbt ne bakmıyoruz yani ama direk cevapsız bırakmanda hoş değil
Birinci sınavı geçtin evet ama ikinciyide cevaplamalısın yoksa sınıfta kalıcaksın kaydirigubbakcemile3
günaydın canım hadi yede gel sen bekliyoruz
ne demek efendim ne demek ben sizler için burdayım :lepi:
koşşşşşşşşşşşşş
eğer kendini yeni isimle geldiğinde tanıtırsan sınav yapmayız canım o kadarda değil yane
ya bulcuk aynen bendede oluyor ya amma çişli kızlar olduk varya zırt pırt tuvaletteyim suyuda çok içerim önceden beri 2,5 -3 litre içmeden durmam ee hal böyleyken popom klozete yapışık yaşıyorum birde aniden sıkıştııryo sanki birden şişyo karnım koş koş sonrada foşş :icecream::icecream:yaptım yaptım geldim
ee herkes benmi çatır çatır cevaplasınsengözlerimebaksanab :
kesinlikleeeeeeeee :roflol: :roflol: :roflol:
sonra sana bulcuk değil sidikli derdikkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3 :roflol:
afiyet osun canım hadi baklım küçük hanım göstercekmi yüzünübiz mamamızı yedik geldik saat 1de dr randevumuz var meleğimi görecez
bencede delikafadulden:roflol: iyiki uyanmışsın
tamam canım o zaman baılarını cevaplıyım kaydirigubbakcemile3
1-takvim var ne kadarlık evli olduğum ordan görebilirsiniz kaydirigubbakcemile3
2-bir aydır :ecrin_bebek:
3-evet sırnaşık şey
4-normal yolla kalmaya çalışıyom daha kaldımmı bilmiyorum inşalah kalmışımdır kaydirigubbakcemile3
5-24
10- ev hanımıyım şimdilik bu hallerede düşecekmişiz kaydirigubbakcemile3
13-çok güzel bir ortam
14-üyeler yenilerle çok ilgililer memnunum ilgilerinizin devamını beklerim hihoyyyt
15-evet güvenebilirsinizzzz ben size güvenip derdimi açıyom burda sizde bana güveninklava:
ee herkes benmi çatır çatır cevaplasınsengözlerimebaksanab
ya bulcuk aynen bendede oluyor ya amma çişli kızlar olduk varya zırt pırt tuvaletteyim suyuda çok içerim önceden beri 2,5 -3 litre içmeden durmam ee hal böyleyken popom klozete yapışık yaşıyorum birde aniden sıkıştııryo sanki birden şişyo karnım koş koş sonrada foşş :icecream::icecream:
:mymeka: bende hepsini cevaplamıştım gezenti anladın sen onu :sm_cool:
bizimde saat 17:00 da meraktan çatlıyombiz mamamızı yedik geldik saat 1de dr randevumuz var meleğimi görecez
biz mamamızı yedik geldik saat 1de dr randevumuz var meleğimi görecez
bizimde saat 17:00 da meraktan çatlıyom
tenecere dibin kara benimki senden karakaydirigubbakcemile3
biz mamamızı yedik geldik saat 1de dr randevumuz var meleğimi görecez
tamam canım o zaman baılarını cevaplıyım kaydirigubbakcemile3
1-takvim var ne kadarlık evli olduğum ordan görebilirsiniz kaydirigubbakcemile3
2-bir aydır :ecrin_bebek:
3-evet sırnaşık şey
4-normal yolla kalmaya çalışıyom daha kaldımmı bilmiyorum inşalah kalmışımdır kaydirigubbakcemile3
5-24
10- ev hanımıyım şimdilik bu hallerede düşecekmişiz kaydirigubbakcemile3
13-çok güzel bir ortam
14-üyeler yenilerle çok ilgililer memnunum ilgilerinizin devamını beklerim hihoyyyt
15-evet güvenebilirsinizzzz ben size güvenip derdimi açıyom burda sizde bana güveninklava:
ee herkes benmi çatır çatır cevaplasınsengözlerimebaksanab
ya bulcuk aynen bendede oluyor ya amma çişli kızlar olduk varya zırt pırt tuvaletteyim suyuda çok içerim önceden beri 2,5 -3 litre içmeden durmam ee hal böyleyken popom klozete yapışık yaşıyorum birde aniden sıkıştııryo sanki birden şişyo karnım koş koş sonrada foşş :icecream::icecream:
afiyet osun canım hadi baklım küçük hanım göstercekmi yüzünü
bencede delikafadulden
cevaplar için çok merci cicim :1hug:
şimdi ceren hanım değerlendirmeye alıp notunu oy birliği ile vericezz sengözlerimebaksanab
:roflol::roflol:
bi gün gerçekleşçek herhalde böyle giderse foşşş olayıı
bizimde saat 17:00 da meraktan çatlıyom
tenecere dibin kara benimki senden karakaydirigubbakcemile3
ahaaa canım bişey çekti ilk defa kokusunu duydum resmen cokacimcoook
sölimmiiiiii
vuuiyyyyy terledim haaaaaaaa sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?