E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.241
ay nerde ne zaman kim dedi delikafadulden ay nolur sen bi bakıver ceren yaa nolur nolur nolurr ay bi bak delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkızzz bazı yerlerde böyle cinsiyeti belirlemek için ilginç testler felan var yaptınmı hiç onlardan?
ya tüh ya kıza geçmiş olsun senağlamaallah yardımcısı olsun filiz ablayada bol şanscanım dün ben görüştüm kendisi ile iş yerinde fenalaşmış malum durumlar yüzünden ve öğleden sonra izin alıp eve gidip yatmış.
ama bu gün daha görüşmedim biraz daha zaman geçsin ararım olmadı sizede haber veririm
Şuan aklım filiz ablada muhtemelen hala dr. yanındadır heralde
İnşallah yüzünde gülümse vardır :Saruboceq:
iyi yapıyorsun canım afiyet bal şeker olsun sana ve bebeğine yarasın inşallahhhh
amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah rabbim ikisinede yardım etsin :Saruboceq:
kızlarrr bir göz atın bakalım şunlara silicem sonra
Bebek (çocuk) cinsiyeti tahmini, Çin Takvimi - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
Cinsiyet Tahmini, Bebek Cinsiyeti Tahmin Etme, Bebeğin Cinsiyetini Tahmin Etme Yöntemleri
inş canım kucağıma almak nasip olur,elim baya iyi şimdi ağrısı falan geçti,biraz kızarklık kaldı hafif de şiş o kadar geçti desem yeri varMaşallah iri bir bebek olacakmış demek daha güzel bakımıda kolay oluyor canım ama iriyse sezeryanla alıyorlar Canım sağlıkla dünyaya gelsinde inş. Maşallh mayıs gelmeden bebişler çoğalmış sende inş. hayırlısıyla dünyaya getiririsin bebişini canım
Bu arada elin nasıl oldu demin soracaktım unuttum.
zaten tahminimce sonuçtan eşimden bile önce ilk sizin haberiniz olucak galiba kaydirigubbakcemile3
merhaba cnm,bence zamanı iyi ayarla sadece sınava gidip gelmekle bişey olmazda yatıp dinlenmen gerek değil mi?sıkıntı stres falan dr.unla konuş istresenGünaydın çıtırlar,,
herkesi kocaman öpüyorum. Haftaya sınavlar var eğer benim aşılam olursa hiç dinlenemeyeceğim, bir sakıncası olur mu kızlar??
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kız ya uyanmasaydın:roflol::roflol:yaptım yaptım geldim
ayy akşam rüyamda bi çişm geliyo tuvalet bulup yapamıyorum dört dönüyorum nereye yapsam diye bi uyandım patlıcam harbiden gelmiş iyiki rüyamda tuvalet bulamamışım yoksa ortalık göl olaiblirdi kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım hayırlısı ,ialyda nasılmış bak bakalım annesikaydirigubbakcemile5biz mamamızı yedik geldik saat 1de dr randevumuz var meleğimi görecez
allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmm sonunda dualarımızzzzzzzz kabul olduuuuuuuuuuuuuuuuu alllaaahııııııııımmmmmmmmmmmm ne kadar büyüksün rabbimmmmmmmmmmm
Canlarım ciğerlerim bitanelerimmmmmmmmmmmm
Ablamla görüştüm şimdi yani filiz ablayla (RüzgarDeniz)
Pıt Pıtları duymuşlarrrrr herşey çok güzelmiş ohhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeee nasıl sevindim mutlu oldum anlatamam yaaaaaaaaaaaaaaaaa valla gözlerim doldu sevinçten mutluluktannnnnnn
Darısı tüm bekleyen ve isteyenlerin başına sağlıkla inşallahhhhhhhhhhhh
haydin kızlarrrrrrrrrrr oturmayamı geldikkkkkkkkkkkkkkk
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
e-la-lem ne der-se de-sin
hayde hayde hayde hayde haydeeeeeeeeeeeeeeeeee :teytey: :teytey: :teytey:
ayyyyyy maşallah diyelim hemen çok sevindim vallaaaaaaaaaa
:teytey::teytey::dance:
ay negüzel cok sükür allaha ya gercekden bende cok sevindim.
buarada herkeze slm
selam kızlar.
filiz ablaya bakmaya girmiştim,ve haberi aldım çok şükür rabbime.allahım tamamına erdirsin...
hoş geldin canımmmmmm
şimdi aldık bu güzel haberi veeee daha filiz ablam gelmeden kutlamayı yapıyoruz o gelince parti yapçazz partiiiiiiiiiiiiiiiii :dance: :dance: :dance: sositososito sositososito
sen nasılsın cicim iyimisin?
cok sükür rabimize allah bugünleride gösterdi
yapalim annacim parti yapalimmmmmm
bende iyiyim neolsun hep ayni sen nasilsin
aminnnnnnnnnnn kayracım inşallah allah tüm isteyenlere yaşatsın
sen nasılsın tatlım paşamız nasıl bir sıkıntı yok inşallah
evet çok şükür :Saruboceq:
sırada şimdi diğer heyecanlar var hayırlısı ile
yavaş yavaş nasıl büyüdüğüne tanık olacağız bebişimizin.... :dance:
Sen iyileştin sanırsam dimi bir şey kalmadı soğukalgınlığından?
Bizde bildiğin gibi işte canım nasıl olsun günden güne büyüyoruz :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?