- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.661
canım bende gidecem doğumdan sonra lazere şimdi göremiyorum o yüzden kuaföre gidecem
evet bulduk bi yerde spet gibi oluyo yaa hani nurun mavi yatak odası için olanından o tarz bişey gördüm 130 tl ydi sepetlere baktım süsü 400-500 tl delikafadulden 3-4 ay için verilmez o kadar para 130lukardan alıcaz kısmetsee
iyiyim canım sen naslsın
son aylarda sanırımbende kendim yapamam
artık kapıcaz gözlermizi kuaföre gitcezz kaydirigubbakcemile3
hadeee ya bacakmı sadece yoksa tamamenmi?
Valla bende ne yapacağım şaşırmış durumdayım göbekten aşağısını görmem imkansız ve o kadar zor eğiliyorumki mümkün değil ya aynaylada denedim olmuyor can çekiştim resmen ne olacak böyle:1no2:
aynen canım katılıyorum hesapta ben hamile kalmadan önce bel fıtığı ve lazerle tüy olayını halledecektim ama nerdeeee ikiside ertelendi ceren hanım gelmek için acele edince neyse doğumdan sonra artık nasipse inşallah...
eee ne yapıyorsun peki
görmemen çok doğal kuzum bizden önce giden bir göbeğimiz içindede bebeğimiz var kaydirigubbakcemile3
bende iyiyim canım sağol ilayda nasıl
canım koltuk altı ile bacağı evde aldım malum bölge ama çok utanıyorum
evet uygun bişey alıcam o yüzden değmezz çünkü dediğin gibibencede güzelim yani çocuk en fazla toğu topu taş patlasın 4 ay yatabilecek emin ol 4. aydan sonra o kadar kıpır kıpır hareketli olucakki o sepete sığmayacak zaten o kadar para verme valla yazık.
bende diyomdaaa son ayda gidebilirmiyim kuaföre o iş için bilmemahh o dediğini bende bir yapabilsem aahhh
koltuk altı en fazla 5 dk. evde ama bacaklarınıda alabilmişsin ya helal olsun nasıl becerdin kuzu ben çoraplarımı giyemez hale geldim göbeğim çok acıyor eğilince kaldıki bacak alıcam kendim nerdeeee.....,
Valla temiz hijyenik bir yere git tatlım aman zaten mantar var mikrop felan kapmayasın sakın...
koltuk altı en fazla 5 dk. evde ama bacaklarınıda alabilmişsin ya helal olsun nasıl becerdin kuzu ben çoraplarımı giyemez hale geldim göbeğim çok acıyor eğilince kaldıki bacak alıcam kendim nerdeeee.....,
Valla temiz hijyenik bir yere git tatlım aman zaten mantar var mikrop felan kapmayasın sakın...
burcum son aya kalmıyor ben artık göremiyorum bile ağdayı nasıl yapalım
evet uygun bişey alıcam o yüzden değmezz çünkü dediğin gibi
bende diyomdaaa son ayda gidebilirmiyim kuaföre o iş için bilmem
ben bcaklarım için ağda bantlarını kullanıyorum çok çabuk oluyor şimdi göbek falan büyük sisin belki o daha pratik olurr
benim ağda makinem var canım inleye inleye aldım eşim dalga geçti bir sürü tosbağa diye
anladım canım ama ben epilasyon aleti kullanıyorum ağda cildime dokunuyor alerjim var o yüzden anca makina paklıyor beni ama oda çok oyalıyor işte
hımmm makinenin içine top top ağda döküyorsun değilmi onlardanmı?
Ben onları kullanamadım valla evde kutuda duruyor normal epilasyon aleti varya canım benim kullandığım o.
eşinde dalga geçti demek ataydın kafasına makinayı yaa
benimki ağlayacak gibi oluyor valla canımın acıdığını görünce o yüzden ben o tür işleri genelde eşim evde yokken halletmeye çalışıyorum. Bu adam benim bu kadar acıma dayanamıyor anam doğuma nasıl giricek çok merak diyorum... :uhm:
slmlar
yarım kaldı temizlik işikaydirigubbakcemile3
eşim aradı şimdi
bizim ev sahibi kaza mı yapmış düşmüş mü ne
kadının 2 kolu birden kırılmış herkes hastanedeymiş
öğlen yemeğe gelebilirler haberin olsun diyo
evi nasıl toparladım bilmiyorum valla
bende akşam devam ederim artık
şu kuaför işi güzel de
ben yaptıramam ya
hem açmak zor geliyor hemde korkuyorum ya steril değilse diyeÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?