- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.641
inşallah canım sağol hafta sonu ev kuşuydun yani sende eee artık ağırlaşıyosun canım nefes almak bile zorluyodur heralde aaaa ne güzel yatağınızda gelmiş allah sağlıkla güle güle kullanmayı nasip etsin merak ettim şimdi resimlerini bekliyorum cerenin odasına koymadınmı yatağını erken almakla gerçekten iyi yapmışsın canım odayıda bol bol havalandır sizde fazla solumayınCanım benimmm inşallah hayırlı haberlerini alacaksınız babanın üzme kendini
Biz iyiyiz teyzesi bildiğin gibi valla cuma akşamı işten gittim eve bir girdim bu sabah çıktım evden kaydirigubbakcemile3 ama inan evde bile yoruluyoum yaaa beyazın dediği gibi otururken bile yoruluyorum çok acaip bir durum :1no2:
Bu arada ceren hanımın beşiği geldi cumartesi günü onu kurduk yerleştirdik yatak odamızaa çokkk şeker oldduuuu ama resim çekmeyi unuttum :çok üzgünüm: bu akşam çekerim inşallah resmini ve koyarım albüme Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah... İyiki erkenden almışız beşiği ve getirip yerleştirmişiz çünkü mdf olduğu için boya kokuyor mobilyası 1 ayda anca çıkarmış boya kokusu. Bizi bile etkiliyorki bebekleri nasıl etkilemez o koku.
Beşik (karyola) alacak olan arkadaşlar sizinde aklınızda bulunsun erkenden alıp eve getirirseniz iyi olur çünkü bir süre havalandırmak gerekiyor. Ben cerenin eşyalarını bile yerleştirmedim çekmecelerine boya kokusu sinmesin diye....
Böyle işte arifecim yatarak kalkarak geçirdim haftasonunu kaydirigubbakcemile2
canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla geçirsin inşallah zor bir ameliyat ama şimdiki şartlarda her ameliyat daha basitleşti
fikirleriniz için teşekkürler
yasemin nasıl acaba çok merak ediyorum heyecan yaptım
inşallah canım sağol hafta sonu ev kuşuydun yani sende eee artık ağırlaşıyosun canım nefes almak bile zorluyodur heralde aaaa ne güzel yatağınızda gelmiş allah sağlıkla güle güle kullanmayı nasip etsin merak ettim şimdi resimlerini bekliyorum cerenin odasına koymadınmı yatağını erken almakla gerçekten iyi yapmışsın canım odayıda bol bol havalandır sizde fazla solumayın
kumsalım allah şifa versin kayınpederine inş. sende fazla üzme kendini canım böyle zamanlarda dua etmekten başka bir şey gelmez elimizden bol bol dua et canım .bizimde dualarmız sizinle
eet cerencim şimdi yıkamam zaten anca birikcek hepsi ilerde annemde gelir zaten tek başıma yapmam yıkar ütüler kadırrız bi gün o günleri görmek nasip olsun yeterkiii
evet canım aynen dediğin gibi nefes almak bile bazen zor geliyor insan yatarken yorulurmu işte bu oluyor sizlerde yaşayacaksınız inşallah bunları..... Zamanı gelince....
Yatağı odasına koymadım canım çünkü nede olsa ilk zamanlar zırt pırt kalkıcam insan uyku sersemliği ile yan oadya geçmeye üşenir ya başucumda yatsın kızım yeni hayata alışıncaya kadar gözümün önünde olsun. Sonra biraz büyüyünce zaten oda yapıcam ona ayrı olucak hemen yan tarafımızda inşallah hihoyyyt
evet hayatım dün bütün gün camlar açıktı valla yatak odasının allahtan havalarda açtı artık yaz geldi hihoyyyt hihoyyyt
günaydın güzelller nasılsınızhihoyyythihoyyyt
günaydın nurcum iyyiz sen nasılsın
amin canım inşallahhhhh :Saruboceq:
doğru haklısın canım ilk zamanlar çok uyanıyolar hem biraz alışın dimi :)))
evet yaz geldi her yer yemyeşil olmuş dikkatli ol camlar açıkken çarptırma kendini
evet bende ilk zamanlar için yatak odasına küçük bişi almayı planlıyorum
hafta sonu araştırma yaptık zaten uygun olanı nerde buluruz diyee
günaydın canım nasılsın
bende iyiyim canım kuaföre gidecem ağda için ama utandığımdan gidemedim bir türlü
yaa ben bi cesaretle ağdaıcıda yaptırmak istiyorum ama yemiyo evde kendim can çekişe çekişe yapıyorumm
valla karar verdim şu doğum olayı falan bitsin telaşesi direkt lazer olayına giricem
cesaret edebilirsemm delikafadulden
evet yaaa yaz geldi ne güzellll hihoyyyt hihoyyyt
sende dikkatli ol tatlım bana derken sen kapma şifayı
Günaydın canım hoş geldin biz iyiyiz siz nasılsınız?
ilaydamız nasıl annesi?
hımmm iyi yapmışsınız varmı kafanızda bir şey peki?
bende iyiyim canım kuaföre gidecem ağda için ama utandığımdan gidemedim bir türlü
yaa ben bi cesaretle ağdaıcıda yaptırmak istiyorum ama yemiyo evde kendim can çekişe çekişe yapıyorumm
valla karar verdim şu doğum olayı falan bitsin telaşesi direkt lazer olayına giricem
cesaret edebilirsemm delikafadulden
canım bende gidecem doğumdan sonra lazere şimdi göremiyorum o yüzden kuaföre gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?