Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. az kaldı inşallah
3 - Jasminn_23............................ (23 Nisan)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................40. Haftamızdayız (K) (20 nisan) {SUDE MELİS}
2. Beyaz16..................................36. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
3. Menzilgülü...............................33. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
4. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
5. Nur_84....................................29. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
6.İerror.......................................26 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
7. Entelliye .................................26. haftamız (E) (31 temmuz 2009)
8. Htc80......................................16. haftamızdayız (E)(17 Eylül)
9.Katar38038.............................17. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk....................................15. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci...............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan..................................... 15. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
13.Ciğdem...................................13 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb................................12. Haftamızdayız (??)
15.Mavideniz.................................10. Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz.............................8. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

inşallah canım sağol hafta sonu ev kuşuydun yani sende eee artık ağırlaşıyosun canım nefes almak bile zorluyodur heralde aaaa ne güzel yatağınızda gelmiş allah sağlıkla güle güle kullanmayı nasip etsin merak ettim şimdi resimlerini bekliyorum cerenin odasına koymadınmı yatağını erken almakla gerçekten iyi yapmışsın canım odayıda bol bol havalandır sizde fazla solumayın

eet cerencim şimdi yıkamam zaten anca birikcek hepsi ilerde annemde gelir zaten tek başıma yapmam yıkar ütüler kadırrız bi gün o günleri görmek nasip olsun yeterkiii

canım benim çok teşekkür ederim sağol evet zor ama dediğin gibi herşey basitleşti ama nede olsa kalp insan çok tedirgin oluyor

kumsalım allah şifa versin kayınpederine inş. sende fazla üzme kendini canım böyle zamanlarda dua etmekten başka bir şey gelmez elimizden bol bol dua et canım .bizimde dualarmız sizinle

evet canım aynen dediğin gibi nefes almak bile bazen zor geliyor insan yatarken yorulurmu işte bu oluyor sizlerde yaşayacaksınız inşallah bunları..... Zamanı gelince....

Yatağı odasına koymadım canım çünkü nede olsa ilk zamanlar zırt pırt kalkıcam insan uyku sersemliği ile yan oadya geçmeye üşenir ya başucumda yatsın kızım yeni hayata alışıncaya kadar gözümün önünde olsun. Sonra biraz büyüyünce zaten oda yapıcam ona ayrı olucak hemen yan tarafımızda inşallah hihoyyyt
evet hayatım dün bütün gün camlar açıktı valla yatak odasının allahtan havalarda açtı artık yaz geldi hihoyyyt hihoyyyt

eet cerencim şimdi yıkamam zaten anca birikcek hepsi ilerde annemde gelir zaten tek başıma yapmam yıkar ütüler kadırrız bi gün o günleri görmek nasip olsun yeterkiii

İnşallah bitanem allahımın inizi ile sizlerde sırası ile göreceksiniz bu günleri inşallaaahhhh....

amin canım inşallahhhhh :Saruboceq:
doğru haklısın canım ilk zamanlar çok uyanıyolar hem biraz alışın dimi :)))
evet yaz geldi her yer yemyeşil olmuş dikkatli ol camlar açıkken çarptırma kendini

evet bende ilk zamanlar için yatak odasına küçük bişi almayı planlıyorum
hafta sonu araştırma yaptık zaten uygun olanı nerde buluruz diyee

amin canım inşallahhhhh :Saruboceq:
doğru haklısın canım ilk zamanlar çok uyanıyolar hem biraz alışın dimi :)))
evet yaz geldi her yer yemyeşil olmuş dikkatli ol camlar açıkken çarptırma kendini

evet yaaa yaz geldi ne güzellll hihoyyyt hihoyyyt
sende dikkatli ol tatlım bana derken sen kapma şifayı

günaydın güzelller nasılsınızhihoyyythihoyyyt

Günaydın canım hoş geldin biz iyiyiz siz nasılsınız?
ilaydamız nasıl annesi?

evet bende ilk zamanlar için yatak odasına küçük bişi almayı planlıyorum
hafta sonu araştırma yaptık zaten uygun olanı nerde buluruz diyee

hımmm iyi yapmışsınız varmı kafanızda bir şey peki?

bende iyiyim canım kuaföre gidecem ağda için ama utandığımdan gidemedim bir türlü

yaa ben bi cesaretle ağdaıcıda yaptırmak istiyorum ama yemiyo evde kendim can çekişe çekişe yapıyorumm
valla karar verdim şu doğum olayı falan bitsin telaşesi direkt lazer olayına giricem
cesaret edebilirsemm delikafadulden

canım bende gidecem doğumdan sonra lazere şimdi göremiyorum o yüzden kuaföre gidecem

evet bulduk bi yerde spet gibi oluyo yaa hani nurun mavi yatak odası için olanından o tarz bişey gördüm 130 tl ydi sepetlere baktım süsü 400-500 tl delikafadulden 3-4 ay için verilmez o kadar para 130lukardan alıcaz kısmetsee

bende iyiyim canım kuaföre gidecem ağda için ama utandığımdan gidemedim bir türlü

hadeee ya bacakmı sadece yoksa tamamenmi?
Valla bende ne yapacağım şaşırmış durumdayım göbekten aşağısını görmem imkansız ve o kadar zor eğiliyorumki mümkün değil ya aynaylada denedim olmuyor can çekiştim resmen ne olacak böyle :1no2:

aynen canım katılıyorum hesapta ben hamile kalmadan önce bel fıtığı ve lazerle tüy olayını halledecektim ama nerdeeee ikiside ertelendi ceren hanım gelmek için acele edince neyse doğumdan sonra artık nasipse inşallah...

canım bende gidecem doğumdan sonra lazere şimdi göremiyorum o yüzden kuaföre gidecem

eee ne yapıyorsun peki
görmemen çok doğal kuzum bizden önce giden bir göbeğimiz içindede bebeğimiz var kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…