- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.621
sağol güzelim, 10 gün sonra doktora tekrar gideceğim, inşallah herşey yolundadır... ufak tefek sıkıntılar başladı ama ben onları sıkıntıdan saymıyorum bile :) hepsine razıyım, yeter ki sağlıklı olsun bebeğim :) çok haklısın korkmakta canım, az sıkıntısını çekmedin bu kanamaların. İnşallah artık bir daha olmaz artık canım, dualarım seninle güzelim :)Ben iyiyim cok sukur, ama bir yandanda korkuyorum her an kanama olucak diye.. Gordugum kadariyla senin maasallah iyi gidiyor, Allah bozmasin, hayirlisi ile tamamina erdirsin insallah...
ohooo işiniz çok zor sizin :) Allah yardımcınız olsun valla :)saol filizcim doğrusu benim gönlümden geçen doruk sizlerin fikrini çok merak ediyorum tabii en son aile oylaması var anneannelerin babaannelerin fikirleri alınacak bizde herkes karışır teyzeler halalar falan işim zor benim :))
günaydın canım, sana da güzel ve sağlıklı bir hafta olsun inşallah :)günaydın kızlaaarrrrr
hepinizee güzel sağlıklı bir hafta diliyoruuum
ayyyy evet ya... çok heyecan evrici, bir kaç saat sonra kavuşacak kızına :) Darısı başımıza kızlar, Allah bize de göstersin o günleri :)kızlarrrrrrrrrr yasemin şimdi hastanede,büyük ihtimalle birazdan sezeryana girecek,ayyy çok heyecanlı:dance::dance::dance:
inş hayırlısıyla bebeişine kavuşur,minik sudesine:teytey::teytey:
günaydın canım :)günaydın arkadaşlar
oooooo bayaği iyi takip edilmişiz anlaşılan :) hoşgeldin canım, tebrikler :)Selam kızlarrrhihoyyyt
Ben yeni hamiş olduğumu öğrendim değerim 792 beni de aranıza alır mısınız?
Ceren in yazdığı tüm şartları da peşinen kabul ediyorum kaydirigubbakcemile3
güzelim inşallah çok iyi geçecek ameliyat, sakın merak etme, dualarımız kayınpederinle hayatım :)herkese günaydın umarım çok güzel bi hafta geçirirsiniz
pembecim iyiyim canım sağol hafta sonu çok yoğun ve yorucu geçti
burcum ne güzel başlamışsın güne inşallah böyle tamamlarsın günü ay ne güzel göbüşünde çıkıyo artık maşallah
kızlar beni çok yoğun ve stersli bi hafta bekliyor daha önce yazmışımdır kayınpederim anjio olmuştu şimdide bypass olucak çok üzülüyorum salı günü yatıcak çarşamba ameliyat var bugünde görümcem geliyo lütfen babam için dua edin kızlar hayırlısıyla bu haftayı atlatalım hafa sonuda bunun yoğunluğu vardı bide temizlik yaptık gelen giden bitmez şimdi( bide bebk mevlüdüne gittik öyle işte
günaydın canım nasılsın
sağol canım çok teşekkür ederim allah razı olsun bol bol dua ediyoruz canım elimizden başka bişi gelmiyorArifemmm şimdiden çok geçmiş olsun diyorum canım kayınpederine allah acil şifa versin sağlıkla çıkarsın inşallah onu ordan. Sende fazla stres yapma gülüm kendine bol bol dua et emi cicim....
Dualarımız babacığınla tatlım.... Herşey çok güzel olacak inşallah....
Baby-elif hoş geldin cicim?
Tanışıyormuyuz acaba? Tarafınızdan neden bu kadar sıkı takipteyizkine?
Yoksa sen bizim tanıdığımız birisinde bizmi bilmiyoruz acep???
Bu arada bebeğin hayırlı uğurlu olsun tatlişkom.....
Günaydın birtanem iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Yoğun geçmiş haftasonun şeker?
neys sağlık olsun önümüzdeki hafta dinlenirsin inşallah bitanem....
kızlar günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn hepinize muhteşem bir hafta geçirmenizi diliyorum
kumsalcım pek takip edemiyorum geçmişi hayırdır baban ameliyat falanmı oluo
kızlar oğlumun ismi konusunda fikir bekliyorum
dağhan mı doruk mu
kızlar günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn hepinize muhteşem bir hafta geçirmenizi diliyorum
dağhan mı doruk mu
Evet sıkı takipteyim Bulcuk:roflol: Hamilelikten şüphelendiğimden beri takip ediyorum sizikaydirigubbakcemile3
Değerim sizce normal mi? 792 çıktı betahcg yoksa ikiz mi:1shok:
herkese günaydın umarım çok güzel bi hafta geçirirsiniz
pembecim iyiyim canım sağol hafta sonu çok yoğun ve yorucu geçti
burcum ne güzel başlamışsın güne inşallah böyle tamamlarsın günü ay ne güzel göbüşünde çıkıyo artık maşallah
kızlar beni çok yoğun ve stersli bi hafta bekliyor daha önce yazmışımdır kayınpederim anjio olmuştu şimdide bypass olucak çok üzülüyorum salı günü yatıcak çarşamba ameliyat var bugünde görümcem geliyo lütfen babam için dua edin kızlar hayırlısıyla bu haftayı atlatalım hafa sonuda bunun yoğunluğu vardı bide temizlik yaptık gelen giden bitmez şimdi( bide bebk mevlüdüne gittik öyle işte
kızlar ben kaçtım,hem kendime hemde eve tezmilik yapıcam
korkuyorum hazırlıksız yakalanıcam diye
ev çok sorun değilde
annamler yapar bişey olursa
ay bakalım hakkımızda hayırlısı:sm_confused:
günaydın cerencim evet o torbalardan alayım bende iyi fikirBu arada burcum hani beyaza sormuşsun ya tatlım bebişlerin eşyaları minik minik makinaya kaçıyormu diye hayatım sana tavsiyem çamaşır yıkama torbaları var belki benim albümde görmüşsündür resmini çok pahalı bir şey değil şeker 4 lira ben kullandım valla ceren hanımın eldivenlerni çoraplarını tokalrını bantlarını minik ne varsa onun içine attım ağzınıda kapattım ohhh mis gibi sonrada torbayla birlikte çıkardım makinaya kaçma tehlikesi yok yani çok kullanışlı aklında bulunsun canım.....
Filiz ablam seninle yine görüşemedik neyse sağlık olsun iyi dersler ablacım kendine dikkat et
Kızlarrr yasemin sanırım çıkmıştır ameliyattan değilmi saat 10 oluyor... Yoksa daha erkenmi?
dağhan mı doruk mu
sağol canım çok teşekkür ederim allah razı olsun bol bol dua ediyoruz canım elimizden başka bişi gelmiyor
bende iyiyim çok şükür evet yoğunduk yoruldum ama olsun cerenimiz nasıl annesi
günaydın cerencim evet o torbalardan alayım bende iyi fikir
yasemin 12 dedi diye hatırlıyorum ben ama :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?