Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmm
Hepinize çooooookkkkkkkkkk güzel umut ve mutluluk dolu bir hafta diliyorum kızlarrrrrrrrrrr

Ben iyiyim cok sukur, ama bir yandanda korkuyorum her an kanama olucak diye.. Gordugum kadariyla senin maasallah iyi gidiyor, Allah bozmasin, hayirlisi ile tamamina erdirsin insallah...
sağol güzelim, 10 gün sonra doktora tekrar gideceğim, inşallah herşey yolundadır... ufak tefek sıkıntılar başladı ama ben onları sıkıntıdan saymıyorum bile :) hepsine razıyım, yeter ki sağlıklı olsun bebeğim :) çok haklısın korkmakta canım, az sıkıntısını çekmedin bu kanamaların. İnşallah artık bir daha olmaz artık canım, dualarım seninle güzelim :)
ohooo işiniz çok zor sizin :) Allah yardımcınız olsun valla :)
günaydın kızlaaarrrrr
hepinizee güzel sağlıklı bir hafta diliyoruuum
günaydın canım, sana da güzel ve sağlıklı bir hafta olsun inşallah :)
kızlarrrrrrrrrr yasemin şimdi hastanede,büyük ihtimalle birazdan sezeryana girecek,ayyy çok heyecanlı:dance::dance::dance:
inş hayırlısıyla bebeişine kavuşur,minik sudesine:teytey::teytey:
ayyyy evet ya... çok heyecan evrici, bir kaç saat sonra kavuşacak kızına :) Darısı başımıza kızlar, Allah bize de göstersin o günleri :)
günaydın arkadaşlar
günaydın canım :)
Selam kızlarrrhihoyyyt

Ben yeni hamiş olduğumu öğrendim değerim 792 beni de aranıza alır mısınız?
Ceren in yazdığı tüm şartları da peşinen kabul ediyorum kaydirigubbakcemile3
oooooo bayaği iyi takip edilmişiz anlaşılan :) hoşgeldin canım, tebrikler :)
güzelim inşallah çok iyi geçecek ameliyat, sakın merak etme, dualarımız kayınpederinle hayatım :)

kızlaaaaaaaaaar hepinize günaydın, birazdan dersim var gireceğim, ancak akşama evde okurum gün içinde yazdıklarınızı, hepinize sağlık, mutluluk, bereket ve güzel sürprizlerle dolu harika bir hafta diliyorum. Hepinizi çok öpüyorum canlarım. Yasemincim dualarım seninle arkadaşım, Allah'a emanet olun :)

Arifemmm şimdiden çok geçmiş olsun diyorum canım kayınpederine allah acil şifa versin sağlıkla çıkarsın inşallah onu ordan. Sende fazla stres yapma gülüm kendine bol bol dua et emi cicim....
Dualarımız babacığınla tatlım.... Herşey çok güzel olacak inşallah....

Baby-elif hoş geldin cicim?
Tanışıyormuyuz acaba? Tarafınızdan neden bu kadar sıkı takipteyizkine?
Yoksa sen bizim tanıdığımız birisinde bizmi bilmiyoruz acep???
Bu arada bebeğin hayırlı uğurlu olsun tatlişkom.....

Bu arada burcum hani beyaza sormuşsun ya tatlım bebişlerin eşyaları minik minik makinaya kaçıyormu diye hayatım sana tavsiyem çamaşır yıkama torbaları var belki benim albümde görmüşsündür resmini çok pahalı bir şey değil şeker 4 lira ben kullandım valla ceren hanımın eldivenlerni çoraplarını tokalrını bantlarını minik ne varsa onun içine attım ağzınıda kapattım ohhh mis gibi sonrada torbayla birlikte çıkardım makinaya kaçma tehlikesi yok yani çok kullanışlı aklında bulunsun canım.....

Filiz ablam seninle yine görüşemedik neyse sağlık olsun iyi dersler ablacım kendine dikkat et

Kızlarrr yasemin sanırım çıkmıştır ameliyattan değilmi saat 10 oluyor... Yoksa daha erkenmi?

kızlar günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn hepinize muhteşem bir hafta geçirmenizi diliyorum
kumsalcım pek takip edemiyorum geçmişi hayırdır baban ameliyat falanmı oluo
kızlar oğlumun ismi konusunda fikir bekliyorum
dağhan mı doruk mu

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. az kaldı inşallah
3 - Jasminn_23............................ (23 Nisan)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................40. Haftamızdayız (K) (20 nisan) {SUDE MELıS}
2. Beyaz16..................................36. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
3. Menzilgülü...............................33. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
4. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
5. Nur_84....................................29. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}
6.ıerror.......................................26 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
7. Entelliye .................................25. haftamız (E) (31 temmuz 2009)
8. Htc80......................................16. haftamızdayız (E)(17 Eylül)
9.Katar38038.............................17. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk....................................15. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci...............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan..................................... 15. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
13.Ciğdem...................................13 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb................................12. Haftamızdayız (??)
15.Mavideniz.................................10. Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz.............................8. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Son düzenleme:
sağol canım çok teşekkür ederim allah razı olsun bol bol dua ediyoruz canım elimizden başka bişi gelmiyor
Günaydın birtanem iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Yoğun geçmiş haftasonun şeker?
neys sağlık olsun önümüzdeki hafta dinlenirsin inşallah bitanem....

bende iyiyim çok şükür evet yoğunduk yoruldum ama olsun cerenimiz nasıl annesi

günaydın canım nasılsın
evet canım kayınpederim bypass olucak
bence dorukkkk

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. az kaldı inşallah
3 - Jasminn_23............................ (23 Nisan)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................40. Haftamızdayız (K) (20 nisan) {SUDE MELıS}
2. Beyaz16..................................36. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
3. Menzilgülü...............................33. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
4. Ceren......................................31. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
5. Nur_84....................................29. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}
6.ıerror.......................................26 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
7. Entelliye .................................26. haftamız (E) (31 temmuz 2009)
8. Htc80......................................16. haftamızdayız (E)(17 Eylül)
9.Katar38038.............................17. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk....................................15. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci...............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan..................................... 15. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
13.Ciğdem...................................13 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb................................12. Haftamızdayız (??)
15.Mavideniz.................................10. Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz.............................8. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}

Günaydın canımmmmm sanada muhteşem bir hafta diliyoruz
Bence DORUKKK hihoyyyt

Evet sıkı takipteyim Bulcuk:roflol: Hamilelikten şüphelendiğimden beri takip ediyorum sizikaydirigubbakcemile3

Değerim sizce normal mi? 792 çıktı betahcg yoksa ikiz mi:1shok:

tanıyormuyuz yoksa kız seni
adetin kaç gün geçtide değerin bu çıktı

canım geçmiş olsun işallah kolay çabucak atatır ameliyatıı sağlığına kavuşurr :Saruboceq:

kızlar ben kaçtım,hem kendime hemde eve tezmilik yapıcam
korkuyorum hazırlıksız yakalanıcam diye
ev çok sorun değilde
annamler yapar bişey olursa
ay bakalım hakkımızda hayırlısı:sm_confused:

hadi bakalım temzile yine her yeri :mymeka:

günaydın cerencim evet o torbalardan alayım bende iyi fikir
yasemin 12 dedi diye hatırlıyorum ben ama :uhm:

günaydın canım
oyum doruk dan yana

sağol canım çok teşekkür ederim allah razı olsun bol bol dua ediyoruz canım elimizden başka bişi gelmiyor

bende iyiyim çok şükür evet yoğunduk yoruldum ama olsun cerenimiz nasıl annesi

Canım benimmm inşallah hayırlı haberlerini alacaksınız babanın üzme kendini

Biz iyiyiz teyzesi bildiğin gibi valla cuma akşamı işten gittim eve bir girdim bu sabah çıktım evden kaydirigubbakcemile3 ama inan evde bile yoruluyoum yaaa beyazın dediği gibi otururken bile yoruluyorum çok acaip bir durum :1no2:
Bu arada ceren hanımın beşiği geldi cumartesi günü onu kurduk yerleştirdik yatak odamızaa çokkk şeker oldduuuu ama resim çekmeyi unuttum :çok üzgünüm: bu akşam çekerim inşallah resmini ve koyarım albüme Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah... İyiki erkenden almışız beşiği ve getirip yerleştirmişiz çünkü mdf olduğu için boya kokuyor mobilyası 1 ayda anca çıkarmış boya kokusu. Bizi bile etkiliyorki bebekleri nasıl etkilemez o koku.
Beşik (karyola) alacak olan arkadaşlar sizinde aklınızda bulunsun erkenden alıp eve getirirseniz iyi olur çünkü bir süre havalandırmak gerekiyor. Ben cerenin eşyalarını bile yerleştirmedim çekmecelerine boya kokusu sinmesin diye....
Böyle işte arifecim yatarak kalkarak geçirdim haftasonunu kaydirigubbakcemile2

günaydın cerencim evet o torbalardan alayım bende iyi fikir
yasemin 12 dedi diye hatırlıyorum ben ama :uhm:

Kesinlikle canımmm almalısın akmaz kokmaz yani dursun kenarda yer kaplamaz bişey olmaz ben çok memnunum. Ve herkesede tavsiye ederim. Yalnız beyazında dediği gibi daha çok erken şimdi yıkama canım eşya çok alınıyorki çünkü bir sürü şey çıkıyor yıkanacak. Ben aldığım herşeyi yıkadımda. Dahada yıkanacaklar var. Hiç gözüm yemiyor valla ama bir ara olması gerek kaydirigubbakcemile3
Yasemini çok merak ediyorum ya umarım sorunsuz rahat bir ameliyat geçirir ve hemen ayaklanır :Saruboceq:
saat 12 olsada arayıp öğrensek CADIARZU :uhm:

canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla geçirsin inşallah zor bir ameliyat ama şimdiki şartlarda her ameliyat daha basitleşti
fikirleriniz için teşekkürler
yasemin nasıl acaba çok merak ediyorum heyecan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…