Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlaaaaaaar ben geldim, geçmişi okumadım, çünkü akşama bırakıyorum, nasılsınız?
ablacım hoşgeldin hihoyyythihoyyythihoyyyt
nur sıhhatler olsun başka diyecek birşey bulamadım delikafadulden
Büyük kolaylık cesaretimi toplasam bende gideceğim ama birtürlü toplayamıyorum

canım bende 1 haftada cesaretimi toplayıp gittim

bende herkes ağdaya gidebilio bi ben utanıyorum diye hayıflanıodum
meğer bizim topik hatunların hepsi utangaçmış:roflol:

hoşgeldin ablacım geçmişden önemli not diyeim sana o zaman
yaseminciğimizin kızı doğdu

heyooooooooo :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sonunda aldı kucağına kuzusunu :teytey: :teytey: :teytey: Allah nazarlardan saklasın sağol haber verdiğin için burcucum, çok sevindim :) Darısı hepimizin başına inşallah kızlar :)

ablacım hoşgeldin hihoyyythihoyyythihoyyyt

canım bende 1 haftada cesaretimi toplayıp gittim
hoşbulduk canikom :) anladığım kadarıyla ağdaya gitmişsin :) valla bravo, ben nasıl cesaret toplayıp yaptırabileceğim bilmiyorum...
valla ben de utanıyorum kız... hadi doktora nerdeyse her hafta açmaya alışmıştım ama buna nasıl alışırım bilemiyorum valla

bencede güvenmelisin zaten kuzum
eşin girecekmi peki doğumuna?
yok canım girmeyecek,dayanamaz o,milleti keserken iyi de bana kıyamazkaydirigubbakcemile3 belki arada girip çıkar,ama sanmıyorum bakamam diyokaydirigubbakcemile3
kızlarrr çitlenbiğimin beşiği nasılll???

ay canım çok güzelmiş beşiğiniz güle güle iyi günlerde kullanın inşa.s.
tekrar selam kızlar,

sabırsız bir anne adayı olarak adetime 3-4 gün kala yaptırdım testi. 792 çıktı. Acaba ikiz bebeklere mi hamileyim???
canım sanmıyorum ama belki öyledir,bende adetime 1 hafta varken test yapmıştım değerim 288 di,her gün 2ye katladığını düşünürsek değerlerimiz aynı gibi,benim biraz daha yüksek ama tekiz gebelik yaşıyorum,ama belli de olmaz tabiŞeniz

hiç duymamıştım kimse bahsetmedi bundan
ay ben birde sağlıkçıyım
sanmıyorum ya ne alakası var ki vajinaylakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kız ceren çok kolay oldu valla yarım saatte kaş bıyık ve malum iş bitti...
cerenimin kuzumun beşiği çok güzel allah içind yattığı günleride göstersin inş

nur kız kolay oldu mu açman,gerçi onlar alışıktır ama ayyyyyyyy ne bilem ben

amiiin amiinnn hepimiz bir avazda işallahhhh :Saruboceq:

kızlaaaaaaar ben geldim, geçmişi okumadım, çünkü akşama bırakıyorum, nasılsınız?

hoş geldin ablaaaaaaa

bendeeeeeeee delikafadulden

heee ya sormaaa konuşmaya gelince vır vır öteriz ama icraat yok kaydirigubbakcemile3

aminnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

kızlar online idim ama hastaneye gittim geldim ,pc açık kalmış,yemeğe kimse gelmedi,bende ev sahibini ziyarete gittim,bir geçmiş olsun diyeyeim dedim,sonra evlerine çıkınca daha gidemem ben
zar zor yürüyorum zaten,hastane bize yakınken uğrayıverdim aradan çıktı

ohh iyi etmişinn boşverr aradan çıkmışş

kız beyaz o kanepenin altında tozmu var temizlemeyi unutmuşun sanki kaydirigubbakcemile3

Cerencim beşik çok güzel birtanem, Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin, tatlı tatlı rüyalar görsün Cerenimiz, nasılsın tatlım?

meryemmeryem var mı böyle bir şey ya?hiç sanmıyorum... iğrenç bir olay bu ya

dimi insanın kendi canı olunca çok zor yaaa
bu güne kadar eşim hep normal doğum olursa girecek diye konuşuyorduk ama sanırım zaman azaldıkça ve eşim benim acılarıma sancılarıma tanık oldukça ben giremicem sanırım doğuma seni o halde göremicem acı çekerken diyor. Halbuki ben onun yanımda olup elimi tutmasını çok istiyorum :çok üzgünüm:

sağol canım inşallah mışıl mışıl uyur ceren hanım içinde
sen zeynebin eşyalarının resmini hala koymadın kızzz nazmı yapıyon

ohh iyi etmişinn boşverr aradan çıkmışş

kız beyaz o kanepenin altında tozmu var temizlemeyi unutmuşun sanki kaydirigubbakcemile3

bence mutfağı da iyi temizleyememiş baksana, fayanslar silinmemiş kiiiii... pasaklı beyaz kaydirigubbakcemile3

kızlar zil çaldı şimdi derse gidiyorum... dua edin bana allah sabır versin, 9A'ya giriyorum

deryyacım utandım önce ama alan kız abla günde kaç tane geliyor utanma dedi bende rahatladım

ohh iyi olmuş çıkmış aradan yemeğe gelmemeleride isabet yani şeker
neyse otur evinde uzat bacaklarını istirahatine bak tatlım....

he valla baksana herbirimiz utana sıkıla gidicez gidebilirsekk :roflol:

bakalım neler olucaakkk kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim ablacım inşallah :Saruboceq:

varmış varmış ablacımm öğrendim bizzat delikafadulden

bence mutfağı da iyi temizleyememiş baksana, fayanslar silinmemiş kiiiii... pasaklı beyaz kaydirigubbakcemile3

kızlar zil çaldı şimdi derse gidiyorum... dua edin bana allah sabır versin, 9A'ya giriyorum

kolay gelsin iyi dersler ablacım
dün bi türk filmi ziledim sevgili öğretmenim diyee
aha dedim bu bizim filiz abla haşarı bi sınıfı adam ediyodu öğretmen kaydirigubbakcemile3

kızzz uğraşmayın beyazımla iki canıyla bu kadar temizlik yapması bile süppperrrr
siz kendinize bakın hele :dilcikar:

güle güle abla allah yardımcın olsun :a015:

deryyacım utandım önce ama alan kız abla günde kaç tane geliyor utanma dedi bende rahatladım

heee kız utanma demese utanıcan yani omu rahatlattı seni ilahi nurrr :roflol:

ablacım aşğıyı göremeyip ormana giriyormuşum gibi gelince mecburen gittim az daha gitmesem föne falan gidecektim zaten:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…