- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.781
ablacım hoşgeldin hihoyyythihoyyythihoyyytkızlaaaaaaar ben geldim, geçmişi okumadım, çünkü akşama bırakıyorum, nasılsınız?
nur sıhhatler olsun başka diyecek birşey bulamadım delikafadulden
Büyük kolaylık cesaretimi toplasam bende gideceğim ama birtürlü toplayamıyorum
hoşgeldin ablacım geçmişden önemli not diyeim sana o zaman
yaseminciğimizin kızı doğdu
hoşbulduk canikom :) anladığım kadarıyla ağdaya gitmişsin :) valla bravo, ben nasıl cesaret toplayıp yaptırabileceğim bilmiyorum...ablacım hoşgeldin hihoyyythihoyyythihoyyyt
canım bende 1 haftada cesaretimi toplayıp gittim
valla ben de utanıyorum kız... hadi doktora nerdeyse her hafta açmaya alışmıştım ama buna nasıl alışırım bilemiyorum vallabende herkes ağdaya gidebilio bi ben utanıyorum diye hayıflanıodum
meğer bizim topik hatunların hepsi utangaçmış:roflol:
yok canım girmeyecek,dayanamaz o,milleti keserken iyi de bana kıyamazkaydirigubbakcemile3 belki arada girip çıkar,ama sanmıyorum bakamam diyokaydirigubbakcemile3bencede güvenmelisin zaten kuzum
eşin girecekmi peki doğumuna?
ay canım çok güzelmiş beşiğiniz güle güle iyi günlerde kullanın inşa.s.
canım sanmıyorum ama belki öyledir,bende adetime 1 hafta varken test yapmıştım değerim 288 di,her gün 2ye katladığını düşünürsek değerlerimiz aynı gibi,benim biraz daha yüksek ama tekiz gebelik yaşıyorum,ama belli de olmaz tabiŞeniztekrar selam kızlar,
sabırsız bir anne adayı olarak adetime 3-4 gün kala yaptırdım testi. 792 çıktı. Acaba ikiz bebeklere mi hamileyim???
hiç duymamıştım kimse bahsetmedi bundankızlar merhaba bişeyi sizlerle paylaşmak istiyorum belki yanlış sayfa diyeceksiniz ama aktif ilerleyen bir sayfada hemen cvp alabilmek için burada paylaşmak istedim..bende 4 aylık hamileyim ve kan sulandırıcı iğne kullandığım için normal doğum yapamayacağım ve sezeryan olacak başka bir sayafa bir arkadaş bakın neler yazmış aklıma mantığıma hiç uymayana ve beni ihç tatmin etmeyen inanamayacağım birşey ; sizler böyle bir şey duydunuzmu merak ettim sadece yazıyı aynen aktarıyorum;
(((Bende sezaryanla doğum yaptim.kendime geldiğimde herşey bitmiş bebeğim beni bekliyordu.ama biraz ağri oluyor yatağa koyarken her sarsilmada aci duyuyorsun. Sonra ağri kesici iğnelerle ağri kalmiyor.yanliz bir vajinayi temizleme olayi var,hemşire elini dirseğine kadar sokum içerdeki kani ve parçalari aliyoo.bu çok can yakici oluyoo.bebek yanina geldiğinde biraz sersemlik ve şaşkinlik oluyoo finalin de böyle olmasi en güzeli )))
kız ceren çok kolay oldu valla yarım saatte kaş bıyık ve malum iş bitti...
cerenimin kuzumun beşiği çok güzel allah içind yattığı günleride göstersin inş
heyooooooooo :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sonunda aldı kucağına kuzusunu :teytey: :teytey: :teytey: Allah nazarlardan saklasınsağol haber verdiğin için burcucum, çok sevindim :) Darısı hepimizin başına inşallah kızlar :)
kızlaaaaaaar ben geldim, geçmişi okumadım, çünkü akşama bırakıyorum, nasılsınız?
bende herkes ağdaya gidebilio bi ben utanıyorum diye hayıflanıodum
meğer bizim topik hatunların hepsi utangaçmış:roflol:
heyooooooooo :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sonunda aldı kucağına kuzusunu :teytey: :teytey: :teytey: Allah nazarlardan saklasınsağol haber verdiğin için burcucum, çok sevindim :) Darısı hepimizin başına inşallah kızlar :)
kızlar online idim ama hastaneye gittim geldim ,pc açık kalmış,yemeğe kimse gelmedi,bende ev sahibini ziyarete gittim,bir geçmiş olsun diyeyeim dedim,sonra evlerine çıkınca daha gidemem ben
zar zor yürüyorum zaten,hastane bize yakınken uğrayıverdim aradan çıktı
yok canım girmeyecek,dayanamaz o,milleti keserken iyi de bana kıyamazkaydirigubbakcemile3 belki arada girip çıkar,ama sanmıyorum bakamam diyokaydirigubbakcemile3
ay canım çok güzelmiş beşiğiniz güle güle iyi günlerde kullanın inşa.s.
canım sanmıyorum ama belki öyledir,bende adetime 1 hafta varken test yapmıştım değerim 288 di,her gün 2ye katladığını düşünürsek değerlerimiz aynı gibi,benim biraz daha yüksek ama tekiz gebelik yaşıyorum,ama belli de olmaz tabiŞeniz
hiç duymamıştım kimse bahsetmedi bundan
ay ben birde sağlıkçıyım
sanmıyorum ya ne alakası var ki vajinaylakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
nur kız kolay oldu mu açman,gerçi onlar alışıktır ama ayyyyyyyy ne bilem ben
ohh iyi etmişinn boşverr aradan çıkmışş
kız beyaz o kanepenin altında tozmu var temizlemeyi unutmuşun sanki kaydirigubbakcemile3
kızlar online idim ama hastaneye gittim geldim ,pc açık kalmış,yemeğe kimse gelmedi,bende ev sahibini ziyarete gittim,bir geçmiş olsun diyeyeim dedim,sonra evlerine çıkınca daha gidemem ben
zar zor yürüyorum zaten,hastane bize yakınken uğrayıverdim aradan çıktı
he valla baksana herbirimiz utana sıkıla gidicez gidebilirsekk :roflol:
Cerencim beşik çok güzel birtanem, Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin, tatlı tatlı rüyalar görsün Cerenimiz, nasılsın tatlım?
meryemmeryem var mı böyle bir şey ya?hiç sanmıyorum... iğrenç bir olay bu ya
varmış varmış ablacımm öğrendim bizzat delikafaduldenCerencim beşik çok güzel birtanem, Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin, tatlı tatlı rüyalar görsün Cerenimiz, nasılsın tatlım?
meryemmeryem var mı böyle bir şey ya?hiç sanmıyorum... iğrenç bir olay bu ya
bence mutfağı da iyi temizleyememiş baksana, fayanslar silinmemiş kiiiii... pasaklı beyaz kaydirigubbakcemile3
kızlar zil çaldı şimdi derse gidiyorum... dua edin bana allah sabır versin, 9A'ya giriyorum
bence mutfağı da iyi temizleyememiş baksana, fayanslar silinmemiş kiiiii... pasaklı beyaz kaydirigubbakcemile3
kızlar zil çaldı şimdi derse gidiyorum... dua edin bana allah sabır versin, 9A'ya giriyorum
deryyacım utandım önce ama alan kız abla günde kaç tane geliyor utanma dedi bende rahatladım
hoşbulduk canikom :) anladığım kadarıyla ağdaya gitmişsin :) valla bravo, ben nasıl cesaret toplayıp yaptırabileceğim bilmiyorum...
valla ben de utanıyorum kız... hadi doktora nerdeyse her hafta açmaya alışmıştım ama buna nasıl alışırım bilemiyorum valla
ablacım aşğıyı göremeyip ormana giriyormuşum gibi gelince mecburen gittim az daha gitmesem föne falan gidecektim zaten:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?