- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.801
kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş ya benimki o hesap oldukızzz uğraşmayın beyazımla iki canıyla bu kadar temizlik yapması bile süppperrrr
siz kendinize bakın hele :dilcikar:
güle güle abla allah yardımcın olsun :a015:
heee kız utanma demese utanıcan yani omu rahatlattı seni ilahi nurrr :roflol:
ablacım aşğıyı göremeyip ormana giriyormuşum gibi gelince mecburen gittim az daha gitmesem föne falan gidecektim zaten:roflol::roflol:
gitmişken röfle felanda yaptırırdın kızzz doğumda değişiklik olurdu :roflol: :roflol:
kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş ya benimki o hesap oldukaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:delüüüüüüüü
ucunda boncuk takarızz
kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş ya benimki o hesap oldukaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:delüüüüüüüü
ucunda boncuk takarızz
kız aklıma geldide hamilelikte boya sakıncalı olunca olmadı doğumdan sonra inş:roflol::roflol:
bence mutfağı da iyi temizleyememiş baksana, fayanslar silinmemiş kiiiii... pasaklı beyaz kaydirigubbakcemile3
kızlar zil çaldı şimdi derse gidiyorum... dua edin bana allah sabır versin, 9A'ya giriyorum
hani fönden sonra tost diyorlar ya dalgalı olan ondan düşündüm
:roflol: :roflol: :roflol:
manyak karııııı sen neden her zaman böyle açık değilsin kızzz cadııı kaydirigubbakcemile3 Şeniz
allah iyiliğini emii çatlaakk :roflol::roflol:hani fönden sonra tost diyorlar ya dalgalı olan ondan düşündüm
:roflol: :roflol: :roflol:
manyak karııııı sen neden her zaman böyle açık değilsin kızzz cadııı kaydirigubbakcemile3 Şeniz
aaa kuförde açtık diye öyle her zaman falan töbe töbesırnaşık şeysırnaşık şey
allah iyiliğini emii çatlaakk :roflol::roflol:
arda bi açılıo nurr
her zaman elletmem diyenlerden :roflol:
yaa nur bişi sorucam sen aşağıyı hep ağda ilemi alıyordun? yoksa hamileliktemi öyle oldu?
yaww anam nasıl alıyorsunuz orayı ağda ile anlayamıyorum yaa....
yaa nur bişi sorucam sen aşağıyı hep ağda ilemi alıyordun? yoksa hamileliktemi öyle oldu?
yaww anam nasıl alıyorsunuz orayı ağda ile anlayamıyorum yaa....
kızlar merhaba demeden edemedim bizim bugün birde yarın yönetim kurulu toplantıları var hiç giremedim kusura bakmayın bugün ve yarın için affımı rica ediyorum başım çok kalabalık patron durmuyor 22 nisandada annemlerin yanına gidiyorum 23-24-25-26 tatil bizim tatilden istifade ailemi görücem ben önden gidicem eşim gelip alıcak hafta sonu birlikte dönücez pazar günü yani bu sıralar giremessem yazamassam bilinki durumum bu salı yazarım zaten ama olduki yazamassam kaçak sanmayın emi hepinizi kocaman öpüyorum umarım hepiniz iyisinizdir
kızzz öyle değil çatlak yumurta
çok nadir böyle açık konuşuyorsun onu deyyyim beeee
bundan sonra konuşurum canım...
ağda yapınca aklıma annemler geldi benim anneannem şimdi hasta yatıyor hep teyzemler temizliyor her yerini annemler ağda yapar kendine anneannemde hep jilet yapmış ağdada deriyi sündürüyor ya annem diyor ki bizimkinin yüzüne bakılmaz anneminki kız gibi duruyor diye :roflol::roflol:
kızlar merhaba demeden edemedim bizim bugün birde yarın yönetim kurulu toplantıları var hiç giremedim kusura bakmayın bugün ve yarın için affımı rica ediyorum başım çok kalabalık patron durmuyor 22 nisandada annemlerin yanına gidiyorum 23-24-25-26 tatil bizim tatilden istifade ailemi görücem ben önden gidicem eşim gelip alıcak hafta sonu birlikte dönücez pazar günü yani bu sıralar giremessem yazamassam bilinki durumum bu salı yazarım zaten ama olduki yazamassam kaçak sanmayın emi hepinizi kocaman öpüyorum umarım hepiniz iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?