Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş ya benimki o hesap oldu kaydirigubbakcemile3

ablacım aşğıyı göremeyip ormana giriyormuşum gibi gelince mecburen gittim az daha gitmesem föne falan gidecektim zaten:roflol::roflol:

:roflol::roflol:delüüüüüüüü
ucunda boncuk takarızz

kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş ya benimki o hesap oldu kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:delüüüüüüüü
ucunda boncuk takarızz

:roflol: :roflol: :roflol:

kız aklıma geldide hamilelikte boya sakıncalı olunca olmadı doğumdan sonra inş:roflol::roflol:

manyak karııııı sen neden her zaman böyle açık değilsin kızzz cadııı kaydirigubbakcemile3 Şeniz

yaa nur bişi sorucam sen aşağıyı hep ağda ilemi alıyordun? yoksa hamileliktemi öyle oldu?
yaww anam nasıl alıyorsunuz orayı ağda ile anlayamıyorum yaa....

hani fönden sonra tost diyorlar ya dalgalı olan ondan düşündüm
allah iyiliğini emii çatlaakk :roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

manyak karııııı sen neden her zaman böyle açık değilsin kızzz cadııı kaydirigubbakcemile3 Şeniz

arda bi açılıo nurr
her zaman elletmem diyenlerden :roflol:

yaa nur bişi sorucam sen aşağıyı hep ağda ilemi alıyordun? yoksa hamileliktemi öyle oldu?

ben hep ağdayla alıyorum kendim yarım saat sürüyo en fazla alıştım ama hamileikten sanırım şimdi canıım çok yanıyo yaparken işkence çekiyorum resmen kendim

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. az kaldı inşallah
3 - Jasminn_23............................ (23 Nisan)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................33. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................29. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}
5.ıerror.......................................26 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye .................................26. haftamız (E) (31 temmuz 2009)
7. Htc80......................................16. haftamızdayız (E)(17 Eylül)
8.Katar38038.............................17. haftamızdayız (28 eylül)
9.Bulcuk....................................15. haftamızdayız(16 Ekim )
10.Pembeinci...............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
11.Gcan..................................... 15. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
12.Ciğdem...................................13 . Haftamızdayız (26 Ekim)
13.Benssenb................................12. Haftamızdayız (??)
14.Mavideniz.................................10. Haftamızdayız (15 kasım )
15.Rüzgar Deniz.............................8. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink................................20 nisan 2009 {SUDE MELıS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

canım ben herşeyle alıyordum açıkçası keyfime göre ağda makine jilet ama bi kaç kere makineye kaptırdım sonunda onu listeden attık ama genelde ağda ile alıyordum

kızlar merhaba demeden edemedim bizim bugün birde yarın yönetim kurulu toplantıları var hiç giremedim kusura bakmayın bugün ve yarın için affımı rica ediyorum başım çok kalabalık patron durmuyor 22 nisandada annemlerin yanına gidiyorum 23-24-25-26 tatil bizim tatilden istifade ailemi görücem ben önden gidicem eşim gelip alıcak hafta sonu birlikte dönücez pazar günü yani bu sıralar giremessem yazamassam bilinki durumum bu salı yazarım zaten ama olduki yazamassam kaçak sanmayın emi hepinizi kocaman öpüyorum umarım hepiniz iyisinizdir

[]

kaydirigubbakcemile3kopyaladınmı delüüüü
az önce okudum galiba bunu okudum cvp vercektim sen gittin

kızzz öyle değil çatlak yumurta
çok nadir böyle açık konuşuyorsun onu deyyyim beeee

bundan sonra konuşurum canım...
ağda yapınca aklıma annemler geldi benim anneannem şimdi hasta yatıyor hep teyzemler temizliyor her yerini annemler ağda yapar kendine anneannemde hep jilet yapmış ağdada deriyi sündürüyor ya annem diyor ki bizimkinin yüzüne bakılmaz anneminki kız gibi duruyor diye :roflol::roflol:

ana bizimkide ilerde o zaman pörsücekk delikafadulden

biz iyiyiz canım sende kendine dikkat et tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…