- 15 Aralık 2007
- 7.352
- 112
- 363
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.821
zuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
delüüüüüüüüü:roflol::roflol:kız evi temizlediğim yok nasıl olsa annemler gelip yapacak diye pek üstünde durmuyorum valla,şöyle dışardan bakınca temiz görünsün yeterkaydirigubbakcemile3ohh iyi etmişinn boşverr aradan çıkmışş
kız beyaz o kanepenin altında tozmu var temizlemeyi unutmuşun sanki kaydirigubbakcemile3
yok be güzelim ne nazıdimi insanın kendi canı olunca çok zor yaaa
bu güne kadar eşim hep normal doğum olursa girecek diye konuşuyorduk ama sanırım zaman azaldıkça ve eşim benim acılarıma sancılarıma tanık oldukça ben giremicem sanırım doğuma seni o halde göremicem acı çekerken diyor. Halbuki ben onun yanımda olup elimi tutmasını çok istiyorum :çok üzgünüm:
sağol canım inşallah mışıl mışıl uyur ceren hanım içinde
sen zeynebin eşyalarının resmini hala koymadın kızzz nazmı yapıyon
bence mutfağı da iyi temizleyememiş baksana, fayanslar silinmemiş kiiiii... pasaklı beyaz kaydirigubbakcemile3
kızlar zil çaldı şimdi derse gidiyorum... dua edin bana allah sabır versin, 9A'ya giriyorum
deryyacım utandım önce ama alan kız abla günde kaç tane geliyor utanma dedi bende rahatladım
şu topice accık bi bakıym dedimm aa o da ne bulcuk zillisiynen pempe zillisi burdakaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3
insanoğlu kuş misali deniyoda doğruymuş bak bi orda bi burdaa
canım ben herşeyle alıyordum açıkçası keyfime göre ağda makine jilet ama bi kaç kere makineye kaptırdım sonunda onu listeden attık ama genelde ağda ile alıyordum
bundan sonra konuşurum canım...
ağda yapınca aklıma annemler geldi benim anneannem şimdi hasta yatıyor hep teyzemler temizliyor her yerini annemler ağda yapar kendine anneannemde hep jilet yapmış ağdada deriyi sündürüyor ya annem diyor ki bizimkinin yüzüne bakılmaz anneminki kız gibi duruyor diye :roflol::roflol:
ana bizimkide ilerde o zaman pörsücekk delikafadulden
şu topice accık bi bakıym dedimm aa o da ne bulcuk zillisiynen pempe zillisi burdakaydirigubbakcemile2
ben ağda yapmadım hiç malum bölgeye kendim yapamam kicanım ben herşeyle alıyordum açıkçası keyfime göre ağda makine jilet ama bi kaç kere makineye kaptırdım sonunda onu listeden attık ama genelde ağda ile alıyordum
bundan sonra konuşurum canım...
ağda yapınca aklıma annemler geldi benim anneannem şimdi hasta yatıyor hep teyzemler temizliyor her yerini annemler ağda yapar kendine anneannemde hep jilet yapmış ağdada deriyi sündürüyor ya annem diyor ki bizimkinin yüzüne bakılmaz anneminki kız gibi duruyor diye :roflol::roflol:
delüüüüüüüüü:roflol::roflol:kız evi temizlediğim yok nasıl olsa annemler gelip yapacak diye pek üstünde durmuyorum valla,şöyle dışardan bakınca temiz görünsün yeterkaydirigubbakcemile3
yok be güzelim ne nazı
bende dijital fot.makinesi yok,cep telefonumla çekip koyacaktım,onunda hafıza kartına şifre koymuştum hani hafıza karı düşerse başkaları resimleri falan görmesin diye
şifreyi unutmuşum telefoncuya götürmek lazım,pc'ye hiç birşey atamıyorum ceptenklava:web camın kamerasından deneyeyim dedim onuda beceremedim,arkası çok parlak oluyor bişey görünmüyor,bakalım bi yerden fot.makinesi bulabilirsem çekip koyucam şekerimŞeniz
ben ağda yapmadım hiç malum bölgeye kendim yapamam ki
korkuyorum valla onu çekmeyekaydirigubbakcemile3
arada jilet çoğunlukla makina,bende kaptırdım cnm ya kaç kere
çok can yakıyo valladelikafadulden
maşallah kız ananene:roflol::roflol:
ceren nur ben nie göremiyorum cicişleri kız ceren nerde bu beşik bakem hele
ben bikere denedimde çok acıyo kız maikan nasıl dayanıyosunuz onaa delikafadulden
ya korkudan kapattım bura kalablıktı neysem görmemişsinizdir diye tekrar yazdım bende :) sizi özlicem inşallah haftaya pzt sakin sakin uzun uzun yazarım memeleket dönüşü[]
kaydirigubbakcemile3kopyaladınmı delüüüü
az önce okudum galiba bunu okudum cvp vercektim sen gittin
tamam canım öpüyorum çokbiz iyiyiz canım sende kendine dikkat et tamam mı
makineyle çok acır en güzeli sir ben hep sir yaptırıyorum senelerdir sanırım ar damarım çatlamış hiç utanmıyorum :) cart curt bitiyor ama kuku çok acıyor özellikle dönemeç kısmıkaydirigubbakcemile3evet ya çok acıyor:1shok:
kızlar ben 2 dk mayıs annelerina bakyım yarın bir arkadaş daha doğum yapacakmış,normal olarak suni sancıyla,olmazsa sezeryan olacakmış
çok heyecanladım bende
zaman azalıyor artıkdelikafadulden
ceren nur ben nie göremiyorum cicişleri kız ceren nerde bu beşik bakem hele
topiğimizi amma çok yabancı ziyaret eder oldu ün yaptık galiba kızlarr kaydirigubbakcemile3
[QUOTE=ceren54;6417757]tamam şeker doğurmadan halledersen seviniriz
olmadı zeyneple birlikte eşyalarınıda çekersin kullandıkça kaydirigubbakcemile3
ayyyyy deme sendemiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden
kızlar ben 2 dk mayıs annelerina bakyım yarın bir arkadaş daha doğum yapacakmış,normal olarak suni sancıyla,olmazsa sezeryan olacakmış
çok heyecanladım bende
zaman azalıyor artıkdelikafadulden
Sanırım iş teki bilg.sayarda açılmıo göremiorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?