Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ohh iyi etmişinn boşverr aradan çıkmışş

kız beyaz o kanepenin altında tozmu var temizlemeyi unutmuşun sanki kaydirigubbakcemile3
delüüüüüüüüü:roflol::roflol:kız evi temizlediğim yok nasıl olsa annemler gelip yapacak diye pek üstünde durmuyorum valla,şöyle dışardan bakınca temiz görünsün yeterkaydirigubbakcemile3

yok be güzelim ne nazı
bende dijital fot.makinesi yok,cep telefonumla çekip koyacaktım,onunda hafıza kartına şifre koymuştum hani hafıza karı düşerse başkaları resimleri falan görmesin diye
şifreyi unutmuşum telefoncuya götürmek lazım,pc'ye hiç birşey atamıyorum ceptenklava:web camın kamerasından deneyeyim dedim onuda beceremedim,arkası çok parlak oluyor bişey görünmüyor,bakalım bi yerden fot.makinesi bulabilirsem çekip koyucam şekerimŞeniz
bence mutfağı da iyi temizleyememiş baksana, fayanslar silinmemiş kiiiii... pasaklı beyaz kaydirigubbakcemile3

kızlar zil çaldı şimdi derse gidiyorum... dua edin bana allah sabır versin, 9A'ya giriyorum

deryyacım utandım önce ama alan kız abla günde kaç tane geliyor utanma dedi bende rahatladım

aaaaaaaaaa abla mutfağıma laf söyletmem en temiz yeri valla evimin:1rolleyes:
orasının temiz olması lazım diğer yerler pis olsa da olurkaydirigubbakcemile3
9a 'ya yazmışssın ablam bende 9.aya diye okudum şaştım kaldım:roflol::roflol::roflol:
iyi dersler ablacım

canım ben herşeyle alıyordum açıkçası keyfime göre ağda makine jilet ama bi kaç kere makineye kaptırdım sonunda onu listeden attık ama genelde ağda ile alıyordum

evet canım ya o yüzden sorum makineyle alan bir arkadaşım vardı oda kaptırmış tehlikeli yani ben sadece sert olan deriyi yani tam kıvrım bölgelerini makineyle alıyorum kalanı jilete vuruyorum ne yapıyım :çok üzgünüm:

evet doğru ağdanın birde öyle bir tarafı var cildi tahriş ediyor çektirdiği için birde alt taraf yani uzarrr giderrrr ııyyy kaydirigubbakcemile3

ana bizimkide ilerde o zaman pörsücekk delikafadulden

anlaşılan sende ağda yaptırıyorsun :roflol:

şu topice accık bi bakıym dedimm aa o da ne bulcuk zillisiynen pempe zillisi burdakaydirigubbakcemile2

kızzz zuzu sen bizim değerli üyelerimiz hakkında ne piçim konuşuyon öyle heeee klava:

canım ben herşeyle alıyordum açıkçası keyfime göre ağda makine jilet ama bi kaç kere makineye kaptırdım sonunda onu listeden attık ama genelde ağda ile alıyordum
ben ağda yapmadım hiç malum bölgeye kendim yapamam ki
korkuyorum valla onu çekmeyekaydirigubbakcemile3
arada jilet çoğunlukla makina,bende kaptırdım cnm ya kaç kere
çok can yakıyo valladelikafadulden

maşallah kız ananene:roflol::roflol:

tamam şeker doğurmadan halledersen seviniriz
olmadı zeyneple birlikte eşyalarınıda çekersin kullandıkça kaydirigubbakcemile3

ayyyyy deme sendemiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden

[QUOTE=ceren54;6417757]tamam şeker doğurmadan halledersen seviniriz

ayyyyy deme sendemiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden[/QUOTE]

galiba öyle olacak valla bu gidişle canım:roflol::roflol::roflol:
valla ya çok can yakıyor hiç tahmin etmemiştim valla makinenin kapabileceğini ama sonraları alıştım artık kapamazzzzzzzklava:klava:

kızlar ben 2 dk mayıs annelerina bakyım yarın bir arkadaş daha doğum yapacakmış,normal olarak suni sancıyla,olmazsa sezeryan olacakmış
çok heyecanladım bende
zaman azalıyor artıkdelikafadulden

[]

kaydirigubbakcemile3kopyaladınmı delüüüü
az önce okudum galiba bunu okudum cvp vercektim sen gittin
ya korkudan kapattım bura kalablıktı neysem görmemişsinizdir diye tekrar yazdım bende :) sizi özlicem inşallah haftaya pzt sakin sakin uzun uzun yazarım memeleket dönüşü
öperimm

biz iyiyiz canım sende kendine dikkat et tamam mı
tamam canım öpüyorum çok

evet ya çok acıyor:1shok:
makineyle çok acır en güzeli sir ben hep sir yaptırıyorum senelerdir sanırım ar damarım çatlamış hiç utanmıyorum :) cart curt bitiyor ama kuku çok acıyor özellikle dönemeç kısmıkaydirigubbakcemile3

ceren nur ben nie göremiyorum cicişleri kız ceren nerde bu beşik bakem hele

canım geçmiş sayfalarda kaldı benim beşik ama senin için eklerim albüme bakarsın evden olurmu

topiğimizi amma çok yabancı ziyaret eder oldu ün yaptık galiba kızlarr kaydirigubbakcemile3

bencede şöhret olduk kıııı :lepi:

[QUOTE=ceren54;6417757]tamam şeker doğurmadan halledersen seviniriz

ayyyyy deme sendemiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden

galiba öyle olacak valla bu gidişle canım:roflol::roflol::roflol:
valla ya çok can yakıyor hiç tahmin etmemiştim valla makinenin kapabileceğini ama sonraları alıştım artık kapamazzzzzzzklava:klava:
[/QUOTE]

nasıl alıştınki :uhm:

kızlar ben 2 dk mayıs annelerina bakyım yarın bir arkadaş daha doğum yapacakmış,normal olarak suni sancıyla,olmazsa sezeryan olacakmış
çok heyecanladım bende
zaman azalıyor artıkdelikafadulden

ayyyy sen böyle yazdıkça bende de heyecan artıyor valla beyazzz delikafadulden

Sanırım iş teki bilg.sayarda açılmıo göremiorum ((

evet canım olabilir akşam evden bakarsın albümlere

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. az kaldı inşallah
3 - Jasminn_23............................ (23 Nisan)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................33. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................29. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror.......................................26 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye .................................26. haftamız (E) (31 temmuz 2009)
7. Htc80......................................16. haftamızdayız (E)(17 Eylül)
8.Katar38038.............................17. haftamızdayız (28 eylül)
9.Bulcuk....................................15. haftamızdayız(16 Ekim )
10.Pembeinci...............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
11.Gcan..................................... 15. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
12.Ciğdem...................................13 . Haftamızdayız (26 Ekim)
13.Benssenb................................12. Haftamızdayız (??)
14.Mavideniz.................................10. Haftamızdayız (15 kasım )
15.Rüzgar Deniz.............................8. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink................................20 nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…