Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ya varda hep ingilizce bendede maşallah çok iyi :) anlayamadım edit var ordan galiba ama beceremedim ya neyse akşam eşime sorayım bu işlerden anlamıyorum

hee bende senin gibiyim inigilizcem şakır şakır maşallah kaydirigubbakcemile3
bizim burayı yurt dışından çok arayan oluyo kimse yoktu bi kere bende kaada yazdırmıştım "şu anda akimse yok daha sonra arayın" diyee adama söyledim bunu tabi adam beni biliyor sandı devam ediyo derdini anlatıo ben kem küm ımm kapadım teli yüzüne en sonundaa :roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: adam mosmor olmuştur :roflol: :roflol: :roflol:

abla ya ben sana haftanı sordum ama ben takvimleri bilem görümüyorum kendi haftamıda orada farkettim güya hesaplatıyorum bende netten ...aman kafam dalgın bu kadaın beni çok yordu valla.off geçmezki 4 ay böyle..her saniye diken üstündeyim antik kutik şeyler çıkarıyor..karışma be kadın işime bazı şeylerde benim kolayıma nasıl geliyorsa öyle yapıyorum elimin altında olması lazım bazı şeylerin...aayyy çıldıracam yaa..

biliyorum tatlım sen resimleri göremiyorsun, sorun değil :) boşver ya takma şu kadını kafana, sen bebişine yoğunlaş, iş de nasıl işine geliyorsa öyle yap... 4 ay sonra mı bırakacaksın sen işi?

burcu ilahii aynı şey bendede oldu aslında iglizce bilen biride istiyorlardı neyse işe aldılar ama ben bilmiyom 2 arkadaş biliyor yurtdışından aradılar ögle vakti benimde bir kagıt var işte şuanda meşgul bekleyin daha sonra arayın falan kısa cümleler bayagı var aslında ama ben söylesem ama biliyom zannedim devam ediyor iyide ben anlamıyom dediklerini...aksanlarıda degişik oluyor...bazen kapamışımdır bazen de bozulmuş plak gibi aynı şekilde sonra arayın deyip kapamış..

iyi yapmışın valla onlar bir başlıyor konuşmaya kapanmıyor çeneleri taramalı tüfek gibiler kaydirigubbakcemile3

bu kadar sinir iyi değil kuzum ya sakin ol salla kadını falan salla gitsinnnkaydirigubbakcemile2

kızlaaaaaaaar 3000. sayfa partisine az kaldı, bugün uğraşırsak 3000 olur bence
bencede olur alkisalkisalkis güzel oluralkisalkisalkiscerende yetişse bari alkisalkisalkis
ben size öğreteyim kızlar... hehehe
öğret abla ya kör cahil kaldık vallaha ya bizim zorda inşallah bebişlerimiz 3 dil birden öğrenirler elimden geleni yapıcam valla şimdi çoklazım dil

anaaa son 10 sayfa kalmış ayoll yemek yiyeylimde sonra yapalım kutlamayı yetişirim galiba ben tıkınırkene 3000 yapmayın hee bekleyin gelirin ben birazdan

inşallah yetişir kıyamam, ya 1000. ya da 2000. partiyi kaçırmıştın gülüm, kıyamam

kesinlikle doğuştan olur bu işler valla, benim miniğim doğduğu zaman direkt olarak evde radyoda ve TV'de filmler, müzikler ingilizce çalacak, kulak dolgunluğu ve alışkanlığı olsun diye, ben böyle başlayacağım valla kızlar, sonra da eşimle papaz olacağız... eh fena mı onun da kulak dolgunluğu olur kaydirigubbakcemile3
anaaa son 10 sayfa kalmış ayoll yemek yiyeylimde sonra yapalım kutlamayı yetişirim galiba ben tıkınırkene 3000 yapmayın hee bekleyin gelirin ben birazdan
hadi ben mutfağa gideyimde kek, pasta bişiler yapiim parti için :) siz bugün çalışıyorsunuz, bir şey yapamazsınız

:roflol: :roflol: :roflol: adam mosmor olmuştur :roflol: :roflol: :roflol:

olmuştur kesin oda Türkçe konuşsun yahu :dilcikar:

kızlaaaaaaaar 3000. sayfa partisine az kaldı, bugün uğraşırsak 3000 olur bence
ayay evet az kalmışş hihoyyyt

komik oluyoruz ama napalım dimi ama kaydirigubbakcemile3

ben size öğreteyim kızlar... hehehe

öğret valla abla güya ben eve ingilizce seti aldım cdlerdne öğrencem öğretmen anlatıyor falan ama nerdee 2 dakika bakmamışımdır kaydirigubbakcemile3

geldim geldimm yetiştim gariii 3000 de bende olacam inşallah ohh pasatalarıda yapıyosun madem ben en büyük dilimi isterimcokacimcoook

ya kızlar ben bu duvarlara yapıştırılan sticerlardan arıyorum nerden bulabilirim
canım koçtaşta vardı gördüm bende düşünüyorum onlardan almayı
odayı boyyaım yatak başına yapıştırıcam bir kaç tane arakadaşım renk renk balon almış yapıştırmış çok hoş olmuş koçtaştan almışlar

neymiş o duvara yapışan nasıl bişeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…